Деца на пролетта са МАЙ-чета, обичани, красиви зайчета!

• 19 735
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
  • София
lusmar,  Hug

Имарче, най - добре звънни на педито ви. То най - добре ще ви каже какво да правите. Егаси ужаса, колко голямо е това топче??? #Crazy Стискам палци всичко да се окаже фалшива тревога... Praynig Единственото, което ми хрумва е да го наблюдаваш да не посинее, да го обърнеш надолу с главата за няколко секунди и да следиш акитата... newsm78 Преди всичко ЛЕКАР! Ама тия "качествени" играчки дето им ги даваме...  #Cussing out Тия вносители са направо за  #2gunfire
Спокойно и дано всичко е наред, да се обадиш, мила! Hug
Мимозке, дано Жулката оздравее скоростно, малката кукла! Praynig И Краската, сладкишката... Praynig
Ние се прибрахме от разходката на пожар, кафето си не можах да допия Crazy много го мъчат венци, побелели са и са се подули, взехме му Calgel, но май ефект няма... Моля ако някоя от вас, мацки, ползва нещо ефикасно да сподели! Praynig
Хайде лека и "безаварийна"! Hug

# 46
Имар,ако са малки топченцата ,не се притеснявай-ще се изака-но не веднага....нали трябва да стигне до дупето.....И не се коси-стават и такива работи....важното е,да не е нещо голямо и отровно....всичко друго се приживява...аз като дете съм гъртала стотинки...и пак съм оживяла...Стискам палци да го изакате по-скоро,че да не се притесняваш-а за собствено успокоение разгледай пак наоколо-дане е паднало някъде на земята пък ти да се притесняваш

# 47
  • Варна
Имар, само не се шашкай.
Щом е топченце, няма как да се случи нещо - детето ще си го изака. Нали няма остри върхове, че да се притесняваш. Е сигурно няма да е веднага, може би на следващо акане. Опасно е ако се задави, пък за гълтането - пази боже - ама кой знае още какво има да поглъщат без да ги видим.
Айде, и дано намериш топченцето  Praynig

# 48
  • София
ами уж не се шашкам ама аз вече съм за трепане,дали има по безотговорна майка от мен незнам.Два пъти си изтървам детето а сега и това.Ама Иван е спокоен даже и заспа и сега го гледам но си спи спокойно,пък и не го чух да се задавя,дано скоро да го изака ако го е погълнал.Аз доста потърсих ама нищо няма на спалнята и под нея и около нея.Сега се чудя дали да кажа на татито или да си трая,щото ако му сервирам и това и направо вече ще ме гръмне #2gunfire

# 49

Да не забравя да почерпя,че днес ставаме на цели 4ри месеца.......ама сме нещо киселки/ и мама и бебчо/ та повече ще пишем,като ни помине...
Имар,стискам палци да се размине всичко....

Последна редакция: пн, 02 окт 2006, 14:19 от Анонимен

# 50
здравейте мами! След малко отиваме на лекар да ни мерят и теглят.
Да честитя , 4те месеца на Ивчо и да не е толкова кисел, а да слуша мама, че вече е голям мъж.

Добре дошли на мама Надя и бебе Соня.

Виф , честито ти християнче. Ние нещо закъсняхме с кръщенето, но ми се иска да го направим. По това време, ме е ли вече студено в църквите. Гледам че сте го съблекли Макси! Направо се чудя какво да правя.

Ирка, стана ми много интересно като прочетох че парите за Елла са потънали някъде  Wink. Аз да ви кажа , който му даде паричка на Иван и ги прибирам в едно синьо пликче и за нищо не ги бутам. Дори и като му трябва нещо пак не взимам от неговите парички.

Мимозке, Жулката пак ли болничка. Аз все си мислех че докато е на кърма детето е с имунитет и не могат да го пипнат разните му вируси.

Имар, адаша пак ли пострада. По добре не казвай на татито. Няма да се подобри положението, само може да се влоши. Щом е спокоен Иван, предполагам че няма да му стане нищо и ще си излезе топчето.

# 51
  • Бургас
Лелеее, какво хубаво време тук- чак сега забелязах колко слънчице е напекло! А аз досега съм се ровила из документи в офиса..вече почти 3 седмици ходя на работа и още, и още не мога да си наредя нещата... Като цяло е много кофти така като се отделиш от работата си за по-дълго време, трудно се наваксва с "рутината" после...
Не знам дали ви се оплаках вече, но този месец целия се налага да работя по цял ден (не по половин, както първоначално бяхме говорили) и сега ми е много "терсене", особено като е такова хубаво времето. От друга страна има толкова много работа за вършене, че ето сега като погледнах часовника не можах да повярвам, че е вече почти 4 следобед. А най-хубавото в цялата ситуация е, че не ми остава време даже да се сетя да ям: поне да сваля някой и друг килограм, че положението вече с това тегло е критично! Embarassed

Да не забравим да честитим (от мое име и от името на малката госпожица Краска) 4-те и 5-те  месеца на двамата Ивковци!!!(на Ани и Кабранска)   bouquet Да са здравички и все такива сладунковци!  bouquet

Ирка, стана ми много интересно като прочетох че парите за Елла са потънали някъде  Wink. Аз да ви кажа , който му даде паричка на Иван и ги прибирам в едно синьо пликче и за нищо не ги бутам. Дори и като му трябва нещо пак не взимам от неговите парички.
Защо ги пазиш, Ани? newsm78 Че те нали за това ги дават хората, за да му се вземе нещо на детето! Аз веднага ги оползотворявам за Бубу, винаги има нужда я от памперси, я от нещо друго! Даже на майка ми съм й забранила да й купува каквото и да е, че съм много претенциозна и нищо, което й се подарява не ми харесва. Та предпочитам сама да й избирам нещата. Това, разбира се го споделям само с най-близките си, ама те и затова са ми близки, за да  си казваме нещата такива каквито са. Peace По едно време, като родих ме бяха налегнали някакви такива мисли: да й откривам детски влог и разни такива, ама в нашата мила родина нямам вяра на банковата система аз. Кой знае след 10 години колко ще са обезценени тези левове... Да работим здраво ние, и на първо място да сме живи и здрави де!, пък за нашите слънчица ще гледаме винаги всичко да си имат! Praynig Peace

Аз се включвам с едно спешно питане,че то само от беля на беля си вървим с моя син.Преди малко докато бях в кухнята синковеца е счупил една дрънкалка с малки топченца,едното го намерих,но второто го няма и се притеснявам,че го е погълнал #Cussing out.
Имарче, как така я е счупил тази дрънкалка, мила?! Shocked Каква е тази играчка дето може да я счупи едно бебе?! #Crazy. Не казвай на мъжа си, не му разваляй празника! Дано да му няма нищо на малкото бонбонче  Praynig!
Краска е още сополива, Мимозката, в тази връзка:писах ти на лични! Hug
Хайде, оставям ви, че и в работно време вече взех да се "калпазаня" Embarassed Брей, голяма краста тоз форум, ужааааас! Embarassed Confused

Последна редакция: пн, 02 окт 2006, 16:33 от LaDiDa

# 52
Пак се изтри всичко...егати късмета.
Такааа...пак съм аз.
Първо Имар,че е  притеснена.Я виж кака са Ирина каква голяма е станала,не топченце,а голяма желязна съчма е глътнала навремето.Нищо му няма на детето,ще го изака.Тези малки джаджи са толкова коварни!Кои знае къде се е мушнало,а ти се притесняваш,че го е глътнал.И честит ти рожденик!Да ти е жив и здрав и изобщо-послушни мъже в къщата.
Олче,това за интелигентността да знаеш,че не е вярно от първа ръка Laughing.Не че не ме стопли де Embarassed.Тази снимка с двете бебунки/само поясни кои са,моля те/,направо ми стана любима.
Ладида,мисля,че Ани искаше да каже,че прибира парите,за да купи нещо на Иво.Не като мен да ги запилява.Но хич не ме мисли,Ани.Аз съм прахосник голям и не мога така лесно да спестя даденото.Купувам нещо и после казвам:това е от еди кои си.Така че нито лев даден за Елла,не е отишъл за нещо друго. LaughingАма тези пари бяха много силен коз в убеждаването за столчето.Като казах столчето...Ванилка,да така е.Стандартът е несравнимо по-висок.Мога да си позволя да купя на Елла хубави дрехи,скъпа количка,куп излишни,но сладки неща.Но нищо не може да купи и върне пропуснатите Коледи,разходките в парка с брат,сестра,родители,снимките със семеиството на излизане от родилния дом.Защото аз точно това направих.Излязох и седнах в колата./не че не се пръсках от гордост и не се оглеждах да видя,дали някои ме е забелязал,че нося бебе Laughing/.За последните 6 години имам окло 10-на снимки със семеитвото ми.Не знам какво се случва в техния ден,те не виждат как Елла расте.Не бях на първия рожден ден на племенничката ми,нито на празнувах раздането и.Не мога да купя спомените от тролкова весели семеини събирания,които съм пропуснала.Много пъти съм се чувствала като изгнаник/не че някои ми е виновен/ и само съм се усмихвала,когато съм чувала шума от поредната вечеря вкъщи.И повече от всичко ми се е искало да бъда ТАМ.А къщата ни е хубава,за жалост не е наша.Под наем сме.Но е чисто и ново.Проблемът с парите за такива като нас стои навсякъде.И ние се притесняваме за сметките,за работа,за несъществуващите спестявания.Позволявам си да купувам дрешки и т.н.,защото тези пари просто не ме оправят.Е,знам,в Бг е по-трудно.Ако не беше и ако не живеехме по-добре,нямаше да сме тук.Просто понякога се чудя дали си струва...
Много се отплеснах и МНОГО ви се извинявам за разводняването на темата.Мъчно ми е и затова така се развихрих.Няма повече.
Сега да спра да мрънкам и да честитя на зетя месечника.Да расте здрав,красив,весел и палав.И много да си играе с бате Сами и бъдещата сестричка.Подмазахме ли се достатъчно да ни простите залитането по синчето на Гвендолин?Решихме.Останалите ергени,сърдите се,не сърдите,ние искаме Ивко и точка по въпроса.
За кърмата последно:спрях,защото нямаше.И сега няма.Знам,че не може пак да протече,но поне да я спра някакси.
Лусмар,да целунеш гроздоберката от мен по големите/конкуренция на Елла/бузки.

Последна редакция: пн, 02 окт 2006, 17:32 от ira_d

# 53
Момичета, да ви кажа, че се чувствам страшно хубаво в нашата тема. Всичко сте толкова мили. И много се радвам, че вече ще може да идваме на срещите. Вчера ни докараха колата и щом мъжът ми тръгне на работа ще съм свободна по цял ден. Дано времето се задържи хубаво и ще може да се разхождаме в Южния парк.

Честит 4-ти и 5-ти месец на Ивковците. Както и на Мартин на salina.

Ира - пробвали ли сте видео разговори? Миналата седмица направихме такъв в skype с едно момиче и качеството на връзката беше страшно добре. Можеше да виждам нея и Сами все едно са до нас. Вярно, че не е същото, но е в пъти по-добро от телефонен разговор.
Да ти кажа честно мъжът ми се прибира в Плевен 1-2 пъти годишно. Макар, че е само на 2 часа път от там има толкова работа в София. че поздравява семейството си предимно по телефона.

Хаха - гледах как Алф пази малкия Ерик Simple Smile Как сменяше памперс. А сега спи до него.

Ако съм забравила да поздравя някой  - честито.

# 54
Ирка,дойдохме си най-накрая на думата...и аз обещавам вече никакви залитания по чужди моми....А за споделеното-да знаеш,че напълно те разбирам....и то защото при мен е обратната ситуация-знам,че близките ми са на майната си и ,че в такива моменти им липсваме,така както те на нас...но нали уж,всичко е за добро...
Стайпърче- и ние си говорим през Скайпа почти всеки ден-но не  същото...аз съм свикнала сестра ми да е винаги до мен/Асен-също/ и ни етолкова кофти,като ги намя...особенно на празници........
Ани,аз също токо в началото събирах паричките на Сами,но накрая започнахме като ни дадат-да ги харчим за нещо за него...и сега сме така и с Ивчо....щото от опит знам,че най-гадно е като си събрал някой лев и накрая да го дадеш за нещо неприятно/ прш нас така стана за съжеление/...та по-добре да остане нещо на децата-то мой и затова имаме толкова играчки/че като не сетим друго -имаме си любим магазин за играчки/..А и Ладида е права за обезценяването-навремето моите родители ни бяха направили едни застраховки-и на двете със сестра ми-за по 1000лв...но когато са ги правили със толкова е могло и сватба и подарък за сватба/голям/ да направиш...а като ни дойде времето да ги теглим-сестра ми си купи с тях
обувки...пък моите за почерпка отидоха...
А аз пак се отплеснах и забравих да ви се похваля-че днес даже и до кварталната градинка излязох-не ме питайте с колко куцане и болки ...но важнотое че поне малко въздух взех...че вече клаустрофобията ме налегна....

# 55
  • София
Ей, че ни е хубава новата темичка. Браво на Олчето  bouquet.
Аз да кажа за срещата в събота, много хубаво си изкарахме и двамата с Калоян, даже стояхме до последно. Вики, Монката аз го снимах изправен, ама още не съм сваляла снимките, довечера сигурно ще я свърша тая работа и ще ти пратя. Ми той още малко и е проходил калпазанчото сладък.
Да не пропусна да честитя на малките месечковци, много да слушкат и да пълнят памперсите.
Много са сладинки всички бебчета на снимките по-нагоре, пък за госпожиците направо нямам думи. Като гледам обаче те вече отдавна сватосани. Ние пък си охажваме Никол на мама Bubilina и си я виждаме почти всеки ден в нашата градинка. Ако има конкуранция, моля моля да се обади, все ще се разберем някак.
Имар, не се шашкай толкова, щом е топче няма как да не излезе. Ама и аз се чудя какви са тези играчки уж направени специално за бебета. Да ти кажа и аз бих спестила инцедента на таткото, но ти си знаеш най-добре де.
За паричките на бебо да си кажа и аз веднага ги използвам по предназначение. Естествено купувам само беборански неща. Преди много обичах да вършея по магазините и да си купувам на мен, но сега бебо е с предимство и ми доставя много по-голямо удоволствие да купувам на него. Аз и без това имам да свалям още излишни килца, така че нямам желание нищо да си купувам.
Гледам коментарите за кърменето и цикъла, понеже и при мен за сега няма включване и доста се притеснявам, но много ми е чудно  newsm78 тестовете за бременност показват ли реално какво е положението. Нали докато кърмим в организма ни продължават да бушуват бременските хормони.
Ох, много се отплеснах, извинявам се ако съм досадила - изчезвам.

# 56
Здравейте майчета на Май-чета,

ех - ама каква е тая играчка - то и аз имам едно с топчета - изхвърлям ги Naughty
Дано не го е изял това топче  Praynig( или да го изака  Wink скоро)
Ира - направо ме трогна. Точно това мислихме и премисляхме с таткото - къде да останем, къде да отидем, кой да запази работата си, къде  е по-перспективно и т.н. и накрая - нито при него , нито при мен - хайде обратно в БГ - в къщи - при приятелите, семейството, планините и язовирите и морето! Вярно, че щяхме да сме в друго финансово и материално положение сега, но хич не съжаляваме Wink

# 57
  • при палмите и алигаторите,FL
Привет и от нас, ние по цял ден сме по улиците, всъщност сме си едни "уличници", това хубаво време не е за изпускане, макар че и при лошо сме навън сега съм се зачела в тия таблици за захранване и все повече се шашкам, май на кърма си е най лесно , но да видим.. .Благодаря на всички за топлото посрещане и най вече на Олчето  bouquet, че толкова бързо ни е включила  в статистиката, радвам се че помогнахме за изравняване на броя на момиченцата и момченцата в майските бебоци.Това от мен за днес

# 58
  • Велико Търново
Добър вечер и от мен!

Vif,честито ви християнче!Да ви е много здравичък,да расте умно и щастливо дете!

Честити месечинки на двамата Ивковци!Желая им много здраве,да растат палави и усмихнати деца!

Добре дошла на мама Надя и бебе Соня! welcome

Ние цял ден скиторим в града и Божидара е доволна от това положение,но майка и без крака остава.То поне да слабеех,ама тц  Embarassed.Днес ходих по магазините и Божа се сдоби с три чоропогащника за роклите и сукманите да се гласим.
Олей ставам,че онуй чудо не може да се разбере с баща си.
Спокойна нощ! Hug

# 59
  • София
привет мамита,

като заговорихме за чорапогащи и сукмани Simple Smile)

докато е топличко се докарваме така Simple Smile

целувки! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт