Деца на пролетта са МАЙ-чета, обичани, красиви зайчета!

• 19 762
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Да кажа малко мерки днес след консултациата - 7300 и 67 см. и ние като Велизарчо  да чакаме скоро зъбче.
Започваме захранване със зеленчуково пюре без сокчета, а бях решила да чакам до 6 месеца, но вече ми гледа всяка лъжица и чаша към моята уста, взима си сама играчки и направо в устата, та ще пробваме да видим пюренцето дали ще й хареса.
Лека нощ от мен

# 136
Изчетох  ви и пак стана 100 часа...
Сокчета ги забравих май вече, покрай тези пюрета...
От пюренцата давам и зеленчукови и плодови - някъде прочетох, че не е задължително да въвеждаш по лъжичка вс.ден новия зеленчук, всички зеленчуци били под един знаменател, т.е. като дадеш един, все едно си дал от всички - не го обясних хубаво, дано да сте ме разбрали.
Не знам с това месо, кога да започнем? Иска ми се след 6-я месец, ама педито ме натиска и все ме пита... не че ми пука-да си пита.
Приятни сънища!  smile3524
 И аз отивам да лягам, че имахме много емоционален ден...

# 137
Шуши,аз не съм започнала изобщо захранването,но мисля,че е уйасно рано за месо.Защо не я излъжеш и толкова.
Вие пак сте сложили манекените с красиви дрехи,нас вече срам ни хвана.И после дрехите в Бг не били хубави!Пу,ама пу.
Весенце,гледах ти снимките.Направо ме разби на тези в родилното.Усмихната,красива,гримирана.Аз бях бледа като платно,с мръсна вече коса,сини кръгове...всички екстри на нова маика.А толкова гордо гледащ татко не бях виждала!
Елла не е яла почти нищо днес.Не иска.На вас случвало ли ви се е ?Защото се притеснявам.И вече две вечери заспива с рев,а тя по принцип е кротка и си обича леглото.
Ще пуснем и ние една снимка преди днешната разходка.
Креизикити,честити ви обички!И аз искам,а таткото не дава.Защо според теб е по-добре по-рано?Мислиш,че е стрес за детето ли?

# 138
  етоооо
Наи-накрая,след 5 месеца Embarassedсложих обещаните снимки на стаичката на Елла/понеже е много малка/.Излезли са малко тъмни обаче newsm78.И понеже прекалих със снимките и детаилите,няма да ги слагам тук,а които има време и желание,може да ги види в албумчето под "покупки за бебо"

# 139
  • Велико Търново
Мимозке,честита ви годишнина от сватбата! newsm51Желая ви поне три пъти по толкова още,да преминат в любов,здраве и разбирателство!Весел празник!

welcome на новата мама!Сигурна съм,че при нас ще и хареса и ако,се отчита редовно ще е супер!

Много са ни хубави и момите и ергените,а като ги нагласим просто не е истина.Дон Тони и Калина са много хубава двойка.Кабранска,оправяй се,че под носа ви я взеха принцесата малка Heart Eyes.
[Жулката,Ева,Елла,Димана и Мия с тези сукмани и чоропогащи са големи"мацки".Моя мъж казва гласи я ти от сега,а ма после ти ще ядеш бой :mrgreen/color]

[Стоянчо голям бонбон/аз,нали кандидат тъща/да си кажа! Heart EyesБлагодарностти и на майка му,че ми прати схемите за захранване!/color]

Ох,Кате ако,можех само за няколко часа да отморя на тази чудесия ще е супер,ама немаааа Mr. Green!

Крейзи,много се губиш беееееееееееееееее Heart Eyes!Я да се стегнеш и да се отчиташ по-честичко.

Ирка,страхотна стая!Със здраве да си я ползва малката принцеска.
Отивам да пия кафе,защото ще се "гътна" вече от умора!

Слънчев и хубав ден от мен и ритащата Божа! Hug

# 140
  • Varna
Добро утро от мен. докато ми стане готово кафето да ви сложа една снимка на нашата хакерка.

Мимозке честита годишнина още много много такива пълни с любов.

# 141
  • София
някъде прочетох, че не е задължително да въвеждаш по лъжичка вс.ден новия зеленчук, всички зеленчуци били под един знаменател, т.е. като дадеш един, все едно си дал от всички - не го обясних хубаво, дано да сте ме разбрали.
6u6i, как така "под един знаменател", няма такова нещо!  Naughty Едно бебче прави алергия към грах, друго към чушка, според мен трябва всеки зеленчук да се въвежда поотделно! Може би са имали предвид, че като въведеш няколко, после не е нужно само по лъжичка на ден да представяш новия, а можеш да го смесваш към вече познатите и добре приети храни.

Inochka, снахата освен хубавица и умница, а  Heart Eyes Да не ни забравите:

Мимозке, много обич и хубави дни от нас по слуай празника!

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 08:22 от Rumya

# 142
Честита годишнина Мимоз!

ооо събудихме се.....до после

# 143
  • Varna
Rumya, ама и зетя един сладур. тя Бетка като му видя снимкато едни приказки заговори .
сиска не съм те забравила  като взема ще ти ги пратя.

# 144
  • Велико Търново
Иночка,силно се надявам и ще ти бъда благодарна,защото тая мойта убавица ще остане без показалец,ако не взема мерки и теглилки Mr. Green.

# 145
добро утро на всички  bouquet
Креизикити,честити ви обички!И аз искам,а таткото не дава.Защо според теб е по-добре по-рано?Мислиш,че е стрес за детето ли?

когато се рових във форума прочетох че в виспания слагали обички на 2 седмици #Crazy тогава ми се стори откачено но след като го минахме това приключение вече съм съгласна с това.според мен по-добре сега докато движенията все още не са много координирани и беба ще свикне по-лесно и няма да си дърпа ушите много много.колкото до стреса мисля че сега е по-безболезнено защото и ушичките са по малки и по-малко боли.а за това дали дават или не- аз не казах предварително на никой за да не ме разубеждават и ги изненадах от всякъде.първо ме обявиха за луда и садистка но сега майка ми ходи и се хвали на всички Wink

Много е сладка Димана с обички,ама мен още ме е страх  Rolling Eyes

и мен ме беше страх.цял ден ми беше стомаха на топка но е неизбежно.то така се чувствам и като й слагат ваксина но всичко мина.аз мислех че няколко дни ще има проблеми но всичко се изчерпа с малко рев и носене на ръце през центъра не русе.до вечерта всичко беше ок и беба си спа спокойно.аз очаквах да се стряска но не беше така.
желая ви хубав и слънчев ден Heart Eyes

# 146
  • София
АНИ , мерсиии ,мерсииии newsm03  love001 Прилича верно е Sunglasses Браво за ваксината  Peace
Добре дошла на новата мама  bouquet

А това ,с което си игра Никола на Юнос е активната гимнастика.ЧИКО имат такива модели, Фишер-Прайс също.
Много е сладка Димана с обички,ама мен още ме е страх  Rolling Eyes
Забравих да пиша,че и Ева е голяма кукла с тоя сукман  Flutter.Той май е на H&M?

Мимозка на H&M e сукмана, ама ти как разбра бе душа. Добре че си имаме и ние вуйчо в чужбина, да се облажим от хубави дрехи.
Иначе на теб честита годишнина. Още много да си празнувате.

# 147
  • София
Здравейте и от нас  Hug Една седмица бяхме на село и сега не смогвам да ви изчета  Wink
Първо да се похвалим - вече се обръщаме и от корем на по гръб  Sunglasses Много е смешен вири дупето колкото може по нагоре и накрая се катурне на една страна  hahaha  newsm62  За протокола вече сме 6,800 и 67см.
Мимозке честита годишнина! Желаем ви още много такива   bouquet
Айде че вече сме гладни  Grinning После пак

# 148
Ох момичета много сте мили Simple Smile направо ми се насълзиха очите  Flutter Много ви благодаря за пожеланията !  bouquet  bouquet

Сиска опасна си Wink
Сега остава и моя мъж да се сети,че имаме годишнина и да ме зарадва по някакъв начин Rolling EyesЩото ако не, да му мисли каква зла ще стана Crossing ArmsНие досега само първата празнувахме,после все забравяме и аз даже и затова не му се сърдех щото се усещам накрая на месеца,че в тоя месец сме имали празник.Тази година реших да бъде по-различно,предупредих го да внимава пък ще видим.Стискайте му палци,че иначе горко му  Grinning
По тоя повод каква годишнина е 15-тата??????????
АННА познавам ги аз H&M,защото поне 60 % са ни такива / на първата снимка от вчера и ние сме с такъв / и вече само като ги видя ,ги надушвам Laughing Много симпатични бебшки дрешки правят,качествени са също.Тоя сукман ви го забелязах още на кръщенето,ама пропуснах да пиша.
Никой още не ни е честитил.Вие сте първи.То може и друг да не се сети де  Tired

Много си ви обичам  Heart Eyes

# 149
  • Пловдив
Честита годишнина на Мимозка! Дълъг и щастлив семеен живот, изпълнен с любов ви желая Heart Eyes
Еееех, какви красиви мами и бебоци... страшни сте  Hug
Иркаааа, страшно е пораснала Елла и как заприличва все повече на татко си  Mr. Green Вчера и на мен ми казаха, че все едно не съм я раждала аз Калинка  Mr. Green, щото е одрала не само кожата на баща си, ами даже и жестовете  hahaha
Виждам, че Кабранска се е похвалила за вчера - аз пък да покажа преди да идем у тях снимка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт