Деца на пролетта са МАЙ-чета, обичани, красиви зайчета!

• 19 567
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И аз така!Често се чувствам гузна като е плакал през деня.Дори съм се питала дали е щастлива.Дали се чувства обичана...

Ей Ирка какви са тия черни мисли. Рабира се, че е щастлива, а щом я обичаш няма как да не се чувства обичана. А плача е нещо нормално за бебетата, те така общуват със света.
Едно време и аз с Монката все си мислех, че искам да е все бебе, но колкото повече расте, толкова по-интересен ми става. Хубаво е да си расте детето и ти да му се радваш. Аз сега се замислям за първия учебен ден, за гаджетата и т.н. Дано си ми схванала обърканата мисъл, но основното е: Радвай и се как расте и не съжалявай за нито един миг, който си преживяла и който ще преживееш занапред.

# 166
  • София
ирка, ще я снимам и ще пусна снимки. само да знаеш, че и нашата е малка, тя е бившата кухня, а кухнята поместихме на един балкон, който затворихме към хола и стаята стана хол с кунхя, разделени от барплот. така е в панелките Simple Smile), но е практично и ми харесва.

а за емоциите, същата съм и аз...то е нормално, за пръв път ни се случва да сме майки...всичко ни е толкова ново и непознато и емоциите вземат връх. а съчетани с умората, ето откъде идват и нервите и понякога им се изнервамя, а те нищо не са виновни...само, че много усещат настроенията и трябва да внимаваме как се държим пред тях (това първо на себе си го казвам).

но никой не се е родил научен (така се успокоявам)  Mr. Green

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 16:25 от vaniliaice

# 167
Ванилка, моля те, пусни снимка и на кухнята-хол. Точно такъв замисъл имаме и ние за другата пролет. Искаме да направим на детето стая от сегашната ни кухня. Много съжалявам, че сега си няма собствена такава, защото сега е при нас и понякога се буди, като ние си вършим нещо. А и като го слагаме вечер да спи, усеща, че сме някъде наоколо, иска да му правим компания и реве. Е, балкон няма да имаме, но все ще се оправим с простирането някакси.
Ирка, не си само ти така с дрешките. И на мен ми е страшно мъчно, че вече не можем да ги носим. Приготвила съм повечето да ги дам на едно друго бебче, но някои си ги оставих - например първото гащеризонче, което купих на беб още като бременна. Просто са свързани с толкова много спомени и сега ми е мъчно.
А н и, ние започнахме с картоф и морков на Ганчев. Пил е сокове от моркови, ябълки, грозде, круши и праскови. Според мен ги харесваше, защото винаги си ги е изпивал. Картофената каша с кърма я плюеше. Затова му я предложих само 2 пъти и минахме на пюрето. Харесва му много. Също и това от морков и ябълка, а това, което се води само "Зеленчуково", е много смешен като вика "Блаааа" и го плюе. Засега няма да му давам пак от него, ще пробваме другите неща.

# 168
Ние днес бихме първата Пентаксим, най-накрая... Лео вобще не усети какво става, не се разплака, даже не се и намръщи... Татко му го държа, че аз ревнах  Blush
Понасяме я добре (пу,пу), дадох Панадол профилактично.... Селд 2 седмици ще се мерим. Сега отивам у мама да и преинсталирам Уиндоуса и да и кача разни програмки... КАто се върна доно ми остане време да пиша повечко...
Честито на Мимозата! Още много, много години щастлив съвместен живот!
Честито на месечковчетата! Да са ни живи и здрави и все така усмихнати да растат!

Айде, да не видим и ние нещо - поздрав от нас със снимка  Heart Eyes Hug

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 18:08 от crazybrat

# 169
  • В сърцето на любимите мъже!
Ей, опитвах, опитвах да прочета всичко дето сте написали, но... доста има за наваксване и засега ще попиша малко.

Ние се върнахме по живо, по здраво от Свищов и м емнаха задълженията - то си беше хубаво при мама да ме глезунка и да не правя нищо по цял ден освен да джиткам по кафенца и градинки.

На Момчо също му се отрази добре промяната - две седмици това дете почти не плака, но... да не забравяме, че беше все обсипван с внимание и смях. Сега, като не мога да съм по цял ден до него и се почна с мрънкането.

Нас зъбките вече активно си ни мъчат, даже и сополки докарваме от време на време. Иначе вече много добре си вирим крачетата и ги хващаме ето така:

Ето и една срамежлива усмивка дето сме дали на вуйна...

Целувки от нас засега и ще чета назад да вляза в час!

# 170
Иги, добре дошла!
Тъкмо се чудех тези дни няма ли вече да се появиш  Heart Eyes Hug
ато каза за хващането на крачетата - ние ги хващаме от 4 навършени месеца. Но вчера за сефте си лапнахме палеца на крака и мама беше така -  Mr. Green Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes Joy
Дебнах го да го снимам, ама все не успявам...

Момчо колко е порастнал, лелееее. Дано зъбоникненето мине лекичко..  Rolling Eyes  bouquet

# 171
  • В сърцето на любимите мъже!
Хе-хе, и аз го чакам да си лапне палеца на крачето, но още не го прави...

Не се сдържах да публикувам и тази снимка, пък дано съберем и ние обожателки! smile3521

# 172
  • София
ирка, звездолинче, ето тук са малко снимки , от детската и отпред барплота, а назад е хола.

детската -

и малко изчанчено - задната стена, тук има маса за гладене временно.

ние си го харесваме като идеи Simple Smile))

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 22:37 от vaniliaice

# 173
  • Варна
Хей, Ванилка, супер си ви е. А детската стая - малка, но уютна. То напоследък не че строят по-големи. Нашта детска е съвсем малко по-голяма от вашата, ама още не сме я оправили, че майка и татко спят там като е са при нас, щото в хола не е удобно. Ама по-нататък ще си я оправим, и аз мисля да сложа някакво веселко фризче като вашите слончовци. А това DELL-че, дето е на масата - все едно е моето, и се зачудих какво прави у вас  Wink. Май, май и хладилника ни е същия  Grinning
А аз днес почти съвсем си изнесох половината офис в къщи - сега в единия край на хола има бюро, факс, принтер, телефон, компютър, папки и мноооооого кабели. Ама трябва да се работи, няма как....

Айде целувки на бебковците и хубави сънища на мамите   bouquet

# 174
Ванилка, благодаря за снимките. Чудесно сте го решили и обзавели, много уютно ми изглежда. А малката Миа съм сигурна, че се чувства като принцеса в нейната си стая, нежна, като самата нея  Hug .

# 175
  • София
eй, много ви се зарадвах, Виф, Звездолин, на писанията Simple Smile

Вифче, DELL - чето добра работа ми върши, много здрава машинка (аз понеже потроших един Компак, капакът му съвсем издаде багажа, накрая го връзвах с една кожена връзчица, че падаше като тръгна да затварям или назад  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, (особено сега с този форум и по цял ден у дома, иначе скукааааааааа, (айде сега по разходки, ама зимата нали ще киснем в къщи повече, добре че има занимания кaто форуми и сериали (аз гледам SCI, Отчаяни съпруги (преди да ги дадат по тв сега...Boy meets world, Joey, My name is Earl, Friends..... Simple Smile)

# 176
Здравейте и от мен...да хвана последния влак за честитящите....
Мимозка,много щастливи години занапред Ви пожелавам...Поне още 50 заедно да изкарате...и да се обичате...и децата да ви радват много...
И на месечковците-честито....
Ама ,дапитам,аз-защо на това хубаво време има толкова изписано newsm78ми то да не излезе човек от къщи...пък и моя благоверен се сърди вече,че не лягам навреме и като се замисля,че то ще изтърва всичките клюки....Не стига,че и момите дето ги заплюхме са обект на масово ухажване/а като гледам и все нови и нови конкуренти се явяват...и то сериозни-Момчи и Лео са страшни сладури....А и новият Иван...хм...ще трябва да преосмисляме стратегията/
Ванилка-много ви е уютна къщичката-и стаята е много свежа...
Сега отивам да испектирам и на Ирка,дома,че да знам къде ще си давам детето....А,Ирка,ако толкова зле ти се отразява порастването на Елла-веднага давам рецепта-ми раждаш си още едно бебе ии отново изживяваш тези моменти....аз така...А,дали си добра майка-Ти си най-добрата мама за Елла...бъди сигурна ,че е така-и тя ще го разбере ,но ще ти го каже едва като стане майка/че преди това трудно ще го осъзнае/
Бъбълче,децата се променят непрекъснато-така,че пробвай...може да е дошъл момента да почнете и да заспивате сами...Ивчо,докато не искаше да помирише кошарата в началото и все гушнат искаше-а сега заспива като го сложа вътре,навивам му музикалната играчка,загасям лампата и излизам....просто на шега го пробвах преди около месец и взе,че мина номерът.....
Сега да ви се изфукам,че днес си навъртях километраж,колкото за целия домашен престой ми се е полагал...сега всичко ме боли и съм скапана,ама поне свят видях...И да се извиня,на Духи и на змейковица,че им надух главите с приказки...ама така е...като съм зажадняла за социални контакти....И част от отричателната си енергия разтоварих,че нещо си говорим на различни езици със служителите в Глобул...но да не ви натоварвам...пък и да отметна още поне една-две теми,преди мъжо да се е размъркал.....

# 177
  • София
Големи красоти сте показали пак.Ванилче детската и на мен много ми хареса,супер идея е и за апартамента в който живеем в момента,само дето не е наш а сме под наем,та затова и Иван няма да има своя стая докато татито не ни построи нещо за нас или не си купим,но незнам изобщо след колко години ще стане това....
Мимозке Честита Годишнина,много любов и разбирателство да царят още дълги години във вашия дом!
 За протокола ние този месец сме качили 880гр и сме пораснали 4 см.Вече тежи 7550гр и е 67см.Докторката каза,че уж бил много шавлив,а пак много бил качил,каза да му намаля яденията до 6 на денонощие(сега яде по 7 пъти),  Иван едва издържа на 3 часа и въобще незнам как ще мине на 4 часов режим newsm78Понеже сме хремави ни отложи ваксината и ми изписа една камара лякове та сега нощното ми шкавче е като аптека,ама уж каза че до понеделник трябвало да ни  мине та затова смятам да съм постоянна в лечението.Най-много се изненадах като прочетах,че сиропа,който ни изписа(Хустажил) не се препоръчва за деца под 1 година,но си викам сигурно тя си знае.Някоя от вас давала ли е такъв сироп,дали мащерката ще навреди с нещо на бебето?Нощем се буди много често,защото като му се запуши носа и неможе да диша,а аз патката викам на мъжа ми,че Иван още е будаличка щом не се сеща да диша през устата.А чак сега като прочетох поста на Ванила разбрах,че бебетата до 6 месеца дишали само през носа Embarassed
 И понеже много сме качвали докито каза ,че не се препоръчвало да започна захранването с каши,защото били много калорични.Оризовата каша и тя ли е високо калорична,питам като малоумна ама като искам да започна с оризова преди зеленчуковите пюрета...
 За миговете прекарани с Иван мога и роман да напиша,а сега ми е и едно мъчно,че ще го оставя и ще се върна на работа и всяка вечер като го гушкам да заспива и ми се насълзяват очите,ама какво да се прави.Много ще пропусна от развитието му и затова се моля да ми е жив и здрав и да расте весел и щастлив.
пак се олях с писането Embarassed

# 178
охххххххххх, таман си написах писането и какво натиснах и то взе, че се изтри   Sickи сега всичко на ново Embarassed иде ми  #2gunfire #2gunfire #2gunfire/много ме е яд така, на мене си #Cussing out/

Ние по цял ден сме в Южното парк с още 4-5 мами, събираме последните слъчави лъчи и е много забавно. Вечер само предпочитам отгоре, отгоре и дока седна да пиша вече ми се затварят очите.

1. Мимозке, честита ви годишнина, много любов, щастие и разбирателсто  bouquet.
И ние тази година направихме 15 години. Чак се чудих newsm78 кога се минали, всякаш всичко беше вчера.

Ей страхотно модно шествие сте направили Laughing. То не са едни тоалети, то не са едни красоти, а за момите нямам думи. Всички са едни страхотни и как да си изберем мома.

Добре дошла на новата мама и бебечето й.
Честито и на месечковците.

чао и целувки.

# 179
Ние днес цял ден бяхме навън, само по обяд се прибрахме да хапнем заради пюрето (не че го яде) и пак излязохме, та до към 20ч. То и през лятото не съм била толкова време навън. Купих му пюре на Хип , праскова. Утре да видим дали ще се преборим.  Mr. Green
Ванилка , много сладка стая си има Миа. А и хладилника ви е като нашия. Поне фасона е такъв, за марката незнам.

Общи условия

Активация на акаунт