Деца на пролетта са МАЙ-чета, обичани, красиви зайчета!

• 19 565
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
И на мен така-току-що ми се изтри всичко.Та затова накратко,че започва Всички обичат Реимънд.
Имар,Ладида,какво да кажете вие,дето на работа ходите!Имар,разбирам те много добре и ти съчувствам.Виф,ти пак ли?В моите очи си герои.Работи до края на бременността.Аз си спомням как веднъж се беше оплакала,че още си на работа,но го беше написала забавно и аз пратих усмивка.А ти се засегна. CryОще ми тежи дето не се разбрахме тогава кои какво е искал да каже...
Ванилка,ми то много хубаво във вас!И подредено-разваляш ми прекрасните оправдания.Стаята на Миа е супер!!!С това розовкото...мммм....и тези пеперудки по прозорците...искам и аз!
Имар,Елла също е със запушен нос,не знам какво да правя.Някакви чаиове мога ли да дам?
Кабранска,честит ти здрав пръст!
Анна,много добре ми подеиства твоят постинг.Аз вече съм в по-добро настроение.Започнах да нося новите дрехи на мини човека и ми е кеф.Но тя е толкова съвършена в моите очи,че ми се струва,че като расте и се променя,може само да се загрозява-по-хубаво от това накъде?Това маиките са...

# 181
Еей, момичета просълзихте ме!!! Най-вече от излиянията на Ира...  Cry И аз съм така, плача за най-малкото, като през бремеността... ама сега това са сълзи на радост... Трудно било да си майка... но е приятно.
Ванилче, и ние имаме количка на Дисни!!! Днес си я купихме!
Кой хладилник, кой компютър, като твоя, ние имаме като вашата количка  Laughing - какъв цвят е вашата?  Нашата е синя - бонбонка!!!
Да почерпя по случая  cheers Wine Glass Popcorn cook

Нашият лекар също ни каза, за да не се запушва нослето, да му капвам физиологичен разтвор или преварена вода...

Лека и спокойна нощ на мами и бебчета!!!  smile3524

# 182
  • София
Ирка за чайове нищо незнам,но на Иван много добре му действа физиологичния разтвор,аз му впръсквам по 2куб. в ноздра ,после с помпичка изсмуквам и той се чувства много добре,винаги след процедура ме дарява с щастлива усмивка.Незнам дали можеш да купиш физиологичен разтвор от аптеката,че в чужбина нали всичко само с рецепта дават,но ако можеш купи и започвай има и физиологичен разтвор в еднократни дози Назо Либеро се казват,а има и на спрей-Стеримар.Ако се казват по друг начин при вас търси Натриев хлорид,което всъщност е физиологичния разтвор и дано скоро да се оправите,че тия запушени носове много ядове ни създават,като немогат да дишат горгичките.

# 183
Имар,благодаря ти.Ще потърся.Шуши,честита колика!Със здраве да си я ползвате!Чакаме снимки.
Много ми е мъчно.Скарахме се с Петър и тои ми каза нещо ужасно.-че от мен може да се срамува,но от маика си никога.Цял живот няма да му го простя.Извиняваите за тъжните нотки в моите постинги напоследък.Но вие сте наи-добрите ми приятелки.

# 184
  • Бургас
Привет, привет и от мен! Досега една приятелка ми беше нагости и такъв лаф му ударихме, че чак ме заболя устата от приказки!Чак по едно време взех да се задъхвам вече...луда работа! smile3506 Мъжа ми го няма- четвъртъците имат "ергенска" вечер с приятели и още никакъв го няма! Хм! Само чакам да стане Краска на 6 месеца и да спра да се помпя вече и ще види той като почна аз пък с "моминските" партита! Имам толкова да си връщааам..... smile3508

Ха, докато не съм забравила: МИМОЗКА!!!малко със закъснение, ама все пак. Embarassed :

Ирка, попаднала си в дупката, в която аз бях изпаднала преди известно време! Дано да отшуми по-скоро, защото знам много добре как се чувстваш! И аз на моя мъж (и той като твоя-Петър) по едно време все по-често му повтарях думата "развод" и то предизвикано от най-малките глупости! Явно е от хормоните ни нещо  newsm78 newsm78 newsm78 Аз поне така си го обяснявам! Защото същите работи, които в момента те терзаят теб, ме връхлитат и мен доста често, а както виждам и другите момичета тук, така че това явно е нещо нормално...знам ли де... newsm78...ама сега и на мен ми стана едно такова плачевно....
И аз Краска я виждам всеки ден все по-променена и по-променена. Имам чувството, че расте като гъбка- толкова бързо, а аз не мога да й се наситя! Two Hearts И също като при теб ми е ужасно тъжно като забелязвам как от бебешко изражението й става с всеки изминат ден все по-детско и някак си тази промяна много ме натъжава...даже ако ви кажа, че й бременския корем ми липсва вече съвсем сигурно ще ме вземете за луда, ама си е самата истина това! Embarassed
Иначе Ирка стаята на Елла е сууупер! Направо максимално се изкефих на спалния комплект, в тази връзка имам въпросче, ама ще го отправя на лични да не отегчаваме останалите! Rolling Eyes Този Мечо Пух тук беше доста по-скъп тук от baby jungle-a, ама на мен си ми останаха очите там! Живот и здраве за другото бебе (което се надявам до 2 години да се появи, живот и здраве) ще го обзаведем с

Иначе да се похвалим и ние с най-новата ни придобивка, която ни я донесе нашето любимо Кати от София:

да ни е топличко, когато стане хладно! passifier

Ехееееее, ама аз как забравих да се похваля с най-важното: днес направих продажба и направо издивях от кеф! Mr. Green smile3521 От както почнах работа се чувствах малко неловко, не можех да вляза нещо в ритъм, просто не знам дали ме разбирате, ама като се откъсне за известно време човек, после е много трудно (поне при мен е така) да си върна нормалния ритъм на работа! Откакто се върнах имах всеки ден супер много разговори, а де факто така и не се стигаше до сделки и почти се бях отчаяла, нооооооо! Сега съм ужасно удовлетворена и се нахъсах още повече! Целувам ви и изчезвам от тук, че мъжа междувременно се прибра и ме викаааааааа  luvbed
 55 55 55 55 55 55 55 55 55 55

# 185
  • Перник
Здравейте и от мен

Този физиологичен разтвор на дозички в пластмасови капкомерчета съм го купувала от един детски магазин беше при шишетата (по 0.35ст) Но може да се ползуват и големите банки които саза вливане.
Имар и аз като теб много държа да започна с оризова каша, но и аз малко се притеснявам че е много калорична. Някъде пишеше, че тези без мляко били по-некалорични.

Иги тоз юнак съм си го харесала. Та ти е жив и здрав.

Ако някой иска таблици за захранване, имам 3-4 най подробни от кърмаческия.

Ще се опитам да кача снимка.

Целувки по сладките дупета.

# 186
  • Перник
Опс, май се престарах с първата

# 187
Опитвам се да изчета всичко, което сте написали през последните 2 дена и не мога. Ще го оставя за утре.

Честито на мимоза. Още дълги години да се обичат и разбират със съпруга й. И да бъдат едно сплотено и много щастливо семейство.
Честито на месечковците. Папкайте и бъдете спокойни и щастливи с родителите си.

Да се похваля - на нас май ни избиха 2 зъбчета. Вчера Криси не искаше да заспи и като крайна мярка му сложих от гела за венците. Когато го слагах усетих, че има ръбчета на зъбчета. Цял ден го гледах в устата. Но се виждат само когато се разреве. Там са си - едното е пробило напълно, а другото има още малко.

Тук как се състезавате за сладураните. А аз не мога да направя нито една интересна снимка на Криси. Като го снимам той започва да гледа много сериозно - направо намръщено. А като оставя апарата започва да ми се смее. Май не обича да се снима.

# 188
Здравейте и от нас с Никола,

Добре дошла на новата мама и бебето - да пишете редовно Wink!
Мимозке - малко късно, но... Embarassed  Да сте живи и здрави и от щастие да не се отървете!

За запушеното носле - всеки ден след баня (или плуване) почиствм нослето на Никола с помпичката (носово аспираторче), защото така и така има по някоя капка вода в нослето и сополките са се "разтекли". Засега не ми се е налагало да пръскам със Стеримар-а - а то такава силна струя има като пръсна, че аз на себе си не бих пръснала  Confused
imar - какво стана с топчето? Дано да е "излязло" на бял свят...
Страйпер- честити ви зъбки! Ти кой гел ползваш?
Купих му пюре на Хип , праскова. Утре да видим дали ще се преборим.  Mr. Green

Ани - не се борете, щом не ще, не го насилвай  Wink, пробвай пак след 1 седмица например. Ако пък ако искаш пробвай със оризовата каша - някой питаше за калоричност: ами да- кашите са по-калорични (млечните повече от безмлечните) от пюретата, но пък са много вкусни и май много малко бебчета не ги харесват  Wink
Честито на месечковчетата и специално на Аделка  Grinning (има толкова имена в списъка отпред на темата, а не съм виждала писания от мамите  Rolling Eyes)
Хайде чао от нас - пътуваме тоя weekend за Трявна - никога не съм ходила там и ще е интересно!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 189
  • София
добро утро!

шуши, количката е хаук дисни танго, моделът не е нов 2003, но ми върши идеална работа. наистина са много здрави и стабилни и не са тежки. а с тези картинки вътре са много сладки и имаме и висящ мечко пух Simple Smile отгоре  Mr. Green

ани, горение е хладилника.

ирка, мерси за милите думи, аз харесах вашата къща, еееееееех.
и кошовете един над друг от стаята на елла , фен съм на всички плетени мебели и у дома имам доста кашпи, кошове и вече се чудя къде да ги нареждам , а все нови купувам... мании  Embarassed а мъжете понякога са големи деца, така че никога не се връзвай, че ще си съкратиш живота, ок? първо на себе си го казвам, моя не ми говори така, но понякога ги върши едни смели начинания.. и малко ме е шубе, та си го изкарвам на него в някакъв подходящ момент...  Blush

мамита, да ви споделя: снаха ми (на брата на мъжа ми съпругата) трябваше да роди на 27 по термин, а вчера без да усети й изтича водата, явно докато е била в тоалетна (освен това е била и малко като количество) и случайно споделя в една аптека, че не е усетила бебо да мърда вчера...и аптекарката я праща директно в АГ, та оттам ошашкани с мъжа си отиват и им казват, че няма капка вода, но тоновете са добри... слава Богу, за което, тя така беше изплашена... но грам разкритие нямаше, хем и е второ бебе...та след снощи още нямам новини за тях...дано вече е родила или след система, или секцио, но здраве да е! сигурно вече имам племенница, как чакам да ми кажат леле.... Praynig

хубав ден, макар и не много слънчев!

# 190
Добро утро майчета!

Ванилка, стаята на Миа е много хубава. И нашата детска не е кой знае колко голяма, но още не сме я направили както трябва. Мисли след зимата да почнем с обзавеждане и боядисване.
На Елла стаята още не съм я видяла  Embarassed, но след малко ще я разгледам.

Честита годишнина на Мимозката! Желая ви много щастие и любов още дълги години!

Калиа, товята дъщеря е голяма кукла пу пу пу. Да ти е жива и здрава.

Ние вчера бяхме на игрушките до нас и Килиан се люля на люлката

А така изглежда парка и нашето блокче (някои се интересуваше)
 http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/DSCN3596012.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/DSCN3594010.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/DSCN3596012.jpg

Приятен ден!

# 191
  • София
Добро утро! wavey
Ние днес повечко ще се заседим вкъщи, че тези дни от обикаляне всичко ме боли... Blush То бива да се опитваш максимално да оползотвориш хубавото време, ама това мойто си беше луда работа... #Silly
Честита годишнина на Мимозката, малко със закъснение, но се надявам благоверният да те е зарадвал и изненадал както подобава! 1dating luvbed  loveuuu
Това ме подсеща аз как съм се сдухала тези дни... Гледам ви детските стаи МНОГО ми харесаха! Peace и си мисля, депресирам и нервирам на моя мъж, имам чувството, че трябва да го "ръчкам" за всичко, свързано с мен или с детето... Cry Толкова години сме заедно, а не му идва "отвътре" да направи нещо такова за нас - като детско обзавеждане, обгрижване, за брак, като сериозна и естествена стъпка на нашите отношения, особено след като забременях да не говорим...  #2gunfire И не опират нещата до липса на възможности, а на желание... За съжаление. Защото след като се роди бебчо, само аз влезнах в новия ритъм на себеотдаване и самопренебрегване, а той си продължи да си живее както преди, с всичките му малки подробности. Ето сега е решил да си сменя колата с по - нова... #Crazy Думи нямам! При условие, че аз до последно бременна работих и живеехме на моята заплата, неговата я удържаха за да изплатим колата (защото е хубава и скъпа, защото ни ТРЯБВАШЕ...) И се бяхме разбрали изрично да не живеем на "удръжки" и заеми, като се появи детето. Е да, ама не! Сега BMW иска човека, втори пубертет кара. Но за това мога да се сърдя изцяло на себе си - човек колкото е по - добър, толкова повече не го оценяват и злоупотребяват с него...  Cry Мъчно ми е, че сме имали такава любов, а сега отношенията ни освен, че са изключително платонични не могат и приятелски да се нарекат...  Confused Но както казах, затова аз съм си винова изцяло, съжалявам че ви натоварвам, просто не мога да не споделя тъгата си с вас...  smihesorry
Така че, Ирка  Heart Eyes, НАПЪЛНО те разбирам, ти дете си му родила, а той така да се "изкаже" -думи нямам... Sick А за умалелите дрешки - онзи ден и аз ги прибирах и му дръпнах скришом един рев... Embarassed Много безвъзвратно ми се струва всичко, много сериозно и отговорно да си майка. Всяко нещо прибирах с такава любов и спомени, как съм се "клатила"  Laughing бременна, как съм го купувала, колко голямо му е било в началото... Винаги ще ми липсва фактът, че няма да е същото малко бебче... Cry И тук рецептата за второ не ме успокоява, защото както сме на "нож" вкъщи, не виждам откъде ще ми дойде, както има една дума, непорочно не се зачева...
Спирам с оплакването  Embarassed и да ви кажа какво заглавие за тема ми хрумна:
Ритат със крачета, махат със ръчички, есента посрещат МАЙските душички! Mr. GreenТо да ми се чуди човек от терзания на лирика и патос ме избива... Tired
Честити зъбета на Криси на Страйпър! Heart Eyes Да са здрави и бели като гъбки, да папка скоро пържоли с тях! Mr. Green
И накрая да сложим и ние две снимчици, с която да поздравим всички празнуващи(ли) бебоци и най - готините им майки - зайки: МАЙ-ските!!! Heart Eyes Hug Wink

Това ме подсеща КЪДЕ НИ Е СНАХАТА АДЕЛКА (на мама Екатерина)??? newsm78 Някой знае ли нещо за тях?

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 09:41 от ol4eto

# 192
Забравих да честитя зъбчетата на Криси на Страйпър! Да са много бели и здрави!

Ол4е, не е само твоя мъж, който иска БМВ и моя също, но на нас ни трябва по-голяма кола (сега пак е комби, но не е толкова голямо като БМВ петица), защото нещо с багажа не може да справим, особено аз, а ние много обичаме да пътуваме. Но аз и мъжа ми сме на едно мнение - никакъв лизинг. Или я плащаме цялата или си оставаме със старата. Та сега пускам тото почти всяка седмица, пък белким се падне някое милионче Whistling.
Незнам какво да кажа за проблемите на Ирка и Ол4ето, но се надявам да им дойде акъла на тези мъже. Момичета, оставяйте ги повече време с бебето. Аз например ходя на курс по немски и една вечер в седмицата ме няма, а сега всеки вторник-вечер ще ходя на фитнес. Мъжът ми пък ще ходи всяка сряда вечер с Килиан на плуване. Намерете си по някое само ваше си занимание, така може да се почувствате по-добре. Аз определено се чувствам супер като имам една - две свободни вечери само за мен.

# 193
Много ви благодаря на всички  newsm51
Моя мъж като се има предвид колко е неромантичен/тежък случай/ се справи задоволително Laughing Най-важното ,че не забрави.Някои работи за годишнината ще се осъществят по нататък.
Ирка ,Олчето-разбирам ви  напълно -мъжете понякога са големи говеда.Олче в думите ти  има и истина-не трябва да се прекалява с добротата към мъжете,че го приемат за даденост и не го ценят  Sunglasses Стягай го твоя мъж. Peace
Много нежна стаята на Миа,особено пеперудките ми харесоха като идея.
Ние сме с детска стая от баткото.Много е красива и интресна,но сега ще му направим на него нова, а тази след доста промени ще е за Жулката .Защото има пързалки и такива екстри,доста скъпички и мисля ,че могат още да им се радват.
Катя-много приятно място  ,а малката градинка ваша ли е ?
Честито зъбче на Криси!Страйпър нищо ,че е намръщен дай снимка.Жулката пък от светкавицата така се облещва,че ще и изхвръкнат очите ама аз си снимам и показвам.Иначе е по-хубава да знаете де Joy
Много хубави бебоци на снимките и Велизар ,и Лео ,Момчил и на Калиа бебката...
Добре дошла на новата мама   bouquet

# 194
  • София
Добро утро и от нас!
Ванилке стаята е разкошна  Grinning Като го гледам това розово така се размечтах и за момиченце... Живот и здраве второто  Wink
И ние сме големи фенове на Дисни и по специално на мечо пух Пердетата, обиколника, шезлонга... като се събуди бебчо ще снимам и нашата стаичка  Grinning
Момичета намерих си страхотна работа! Работното време е всяка неделя, една събота в месеца и един понеделник на два месеца за 160лв. Така хем ще имаме малко повече парички, хем ще си гледам бебчето и няма да изпусна нищичко от прекрасните мигове на майчинството!!! И аз съм същата като ирка - толкова ми е мъчно и толкова бързо ми минава времето и неусетно...
Айде сега и ние да се покажем, че то за нас мадами не останаха... Току виж някоя ни харесала  newsm53

Олче моят мъж е същия... Само, че аз в случая искам да сменим колата, защото тя е с две врати, малка, едвам набутвам количката в багажника, обаче била гъзарска /БМВ/ с хубави джанти и споилери и други такива глупости!!!! А когато той пъха количката се скъсва да псува!!! И само тогава мисли за комби иначе му било добре с тая кола  #2gunfire И това ако не е егоизъм  #Cussing out smile3515

Общи условия

Активация на акаунт