Деца на пролетта са МАЙ-чета, обичани, красиви зайчета!

• 19 561
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • Велико Търново
Добро утро от мен Hug!

Детските стаи са чудесни!Аз,май има някакъв спомен,че Мимозка беше сложила тяхната детска стая още като бяхме бременни,ама може и да се лъжа/не ми се вярва/.

Eunos03,благородно ти завиждам за ходенето до Трявна.Аз,там се ожених заради църквата в центъра-посетете я.Като я видях както не исках да сключвам брак,така от раз ми се промени мнението и станах "господжа".Пий една голяма бира заради мен като отидете.Ще останеш очарована.Приятен уикенд!

Stryper,честито ви озъбване! Heart EyesПри нас няма такива екстри.Божидара тепърва преди три дни се обърна,ама като е мързелана аз какво да я направя Mr. Green.

Ванилка дано всичко да е минало добре и вече да се радвате на бебче Peace!

Кате,преди доста години съм била в бившата западна Германия и Швейцария голяма красота е,а как си мечтая пак да се разхождам по Боденското езеро....о стига мечти.

Олче,това все едно аз съм го писала.Преди време май бях писала как в два през ноща прах персийските пътеки на терасата,а тази сутрин съм раздигнала спалнята.Сетете се сами какво е станало.Идваше ми Георги да го  #2gunfire fight и малко ще му е.За извинение ми даде 150лв.за дънки и ботуши,ама то няма лесно да му се размине.А пък секс ще види кога ме няма.

Наде,искаме гоооооооооооо,дано и вие да ни харесате Heart Eyes!

Айде хубав,че отиваме на разходка! Hug

# 196
  • Велико Търново

За всички свободни ергени една "актова"снимка!

# 197
  • Пловдив
Здравейте и от нас  Laughing
Олче, и аз като теб тия дни не се спрях и сега направо не ми се мърда никъде, въпреки че в  Пловдив пече...
За мъжете - не им се връзвайте, Катето добре е казала, че и те трябва да прекарват повече време с малчовците, за да няма реплики от сорта "Ееее, какво толкова си правила цял ден  #Crazy" На моя мъж единствения път като го изръси това му излезе през носа
Сиска, знам я тази църква, наистина е уникална - миналото лято бяхме там  Peace
Тези дни усилено правя пюренца и замразявам, че от 10.10 почваме  захранването  bowuu Стискайте палци Калинка да не е злояда като майка си  Embarassed
Ванилка, Сиска ще ги изям вашите моми, страхотни сааааа  Heart Eyes
А за малките ергенчета направо нямам думи какви са сладури   bouquet
И мен ме налягат едни мисли, че след 2-3 години най-късно ще се затъжа много за бебенце, за сладкия им аромат, за миниатюрни дрешки.... Остава и мъжо да дойде на същия акъл, че сега не иска и да чуе за второ  Confused
Слънчев ден на всички   bouquet

# 198
  • София
kate, много хубави снимки, колко е красива тази градинка в сравнение с българските от кварталите Simple Smile)

и с килиан колко сте хубави на люлката.

олче, не се коси жена, темата ти е супер!!! Peace аз съм за!

честити зъбета на криско!

верно я няма мамата на аделка... може да пътуват нещо..

дано не забравя някой.  Hug

# 199
  • Плевен
Здравейте мами и бебешоци!
Много хубави детски стаи - да ви завди човек благородно де Simple Smile
Ванилка твоя мъж като моя обича да прави снимки като държи пред нас фотоапарата пък каквото стане Laughing Е добре се справя в повечето случаи!
Олче,Ирка според мен от мъжете никога няма да спрем да се оплакваме,защото винаги има за какво и за съжаление това май е в реда на нещата! И с моя е така- винаги когато има да се свърши нещо все трябва да го "подбутвам", че даже и до сръдни се стига за да стане както трябва. Като се прибере в петък вечер от работа иска да е както преди да се появи бебка- почивка, лежане, кръчмички, НО...мама Люси не дава, това беше само в началото, че ако съм винаги добричка и отстъпчива всичко на моите плещи ляга. Той и преди все ми казваше, че през уикенда съм лудвала - дай да свършим това, дай онова..."Ама луд умора нема"  Mr. Green
Честити зъбчета на Криси!
Олче заглавието за новата темичка е супер! newsm10

Калиа, Сиска много хубави моми, то при тази конкуренция и ние сме без момък!
Кате благородно завиждам за хубавите паркове при вас, а при нас се чудя къде да се разхождаме, че да няма много прах и газове от колите. Да не говорим, че есента  навсякъде се носи миризмата на печени чушки....и....
Наде, Олче вашите ергени много пораснали ми изглеждат и едни готини...пу,пу,пу....
Преди да е заваляло мисля да излезем...пък и се събудихме
Чао и спокоен весел ден! smile3531

# 200
  • София
Ние днеска не се наканихме да излезем на разходка (аз де) и май изпуснахме може би последната възможност за тая седмица, нали го дават да вали. Ама какво да се прави като съм се залепила за компютъра и не се организирах, а иначе пък като изляза, не мога да се прибера Wink
Олче, много хубаво заглавие си измислила Hug Радвам се, че въпреки ядовете си запазваш ведрото настроение, дано пък мъжа ти да се осъзнае скоро, но това със сигурност няма да стане без твоя помощ Naughty И в този дух мисля, че Катето е много права със съвета да са повече време с бебчовците. То много хубаво, ама и аз това хич не го спазвам - нагърбила съм се с почти всички грижи по бебчо и къщата, нали мъжо работи, а пък и като трудно се приспива Румен, все отлагам времето за себе си, а не трябва. Момичета, много се радвам че ви има и че можем да си помагаме взаимно в трудните моменти, че май от хормоните ли, от липсата на социални контакти ли (не говоря за контактите с мамите в градинката), от недоспиването ли, аз поне май съм в лека депресийка. А пък нашия тати тая вечер е на фирмен купон - годишнина на фирмата, ами искам и аз, ама няма. Ето защо съм планирала събота или неделя да нацедя кърма и да го оставя да се оправя с Румен, а аз да изляза малко, че много се разглези май напоследък. Ама верно, колкото е по-добър и всеотдаен човек и поема повече отговорности и създава възможности половинките да го приемат за даденост и да не го оценяват, май се иска малко повече егоизъм да проявяваме на моменти. И аз като Катето, когато свеки е гледала Румен и съм излизала сама (да свърша някоя работа де), се чувствам много добре като имам възможност да мисля само за себе си, а не дали не му е студено на беб, дали мрънка, дали не му пече и от къде мога да мина с количката.
Много готини снимки сте направили на бебчовците, аз от излизане нямах много време, ама сега ще имам повече и за такива занимания. Май имаме лек напредък със самостоятелното заспиване, ама става много бавно (телчета, кво да ги правиш baby_neutral)

# 201
Мартин  и Божа много сладки Heart Eyes
Сиска-аз не "вдянах" какво те е ядосал мъжа ти ама поне ще си купиш нещо. Wink
А Килиан на люлката -много му отива зелено.
Олче и аз много харесвам заглавието!
Сиска ,не бъркаш бях слагала снимка,но сега я няма.
А това дето Люси го пише- все едно аз.Моя мъж каза,че събота и неделя като почива повече се уморява  Mr. GreenАми така е като почива от дъжд на вятър и аз после му уплътнявам времето Sunglasses
Затова той все гледа работа да си намери  #Cussing out
честито на месечковците!!
Къде са Вечерница,Ади,Маниачка,Мими и мн. др?

# 202
Здравейте и от нас  Hug

Първо да кажа, че страшно ми харесаха снимките на Момчил на Иги. Страшен сладур с широка усмивка.  Heart Eyes

Ето малко снимки и от нас:

Това е таткото как слага памперса на Марто. Моля забележете бойното поле отдолу.  Simple Smile

А това е Марто с майка му, т.е. с мен.

Олче, нещата, който си написала за мъжа си.. Вероятно всяка от нас в определен момент чуства подобно нещо. И на мен се случва често.. И ми става тъжно в тези моменти, като се сетя как сме чакали бебето с нетърпение, правили сме планове, а пък сега често - често има проблеми и рядко остава време един за друг и за удоволствие. Надявам се тези моменти да преминат бързо при теб и при всеки, който ги чуства и да се сещаме защо  сме родили дете точно от този човек. Искам да кажа, че когато е станало, тези същите мъже са ни изглеждали грижовни, вярвали сме им, това не се променя току така и вероятно все още са такива.

А за Трявна.. думи нямам. Имаме къща и там прекарахме половината лято. Страхотен град, поддържат го чудесно и го препоръчвам на всеки с бебе или без.

# 203
  • София
Здравейте и от нас с Милена
Много е скапано това време, направо ужас.

Ванилаайс, много сладка сте направили бебешката стаичка. Аз напоследък съм се побъркала на тема обзавеждане и само с това се занимавам докато спи бебка.

Олче, мисля че всички имаме такива моменти, в един такъв разговор моят ми каза, че разликата между мене и него е в това че аз разсъждавам като възрастен човек(разбирай издребнявам), пък той не само че не бил пораснал, а и не искал. Но и както казва Bubble, сами си го правим, защото се нагърбваме с всичко. Просто е невъзможно да сме перфектни майки, домакини, в работата, и всичко едновременно. Далече съм от мисълта, че има такава, но пък съм сигурна че всяка от нас съзнателно или не към това се стреми.

Кате, живееш наистина на страхотно място. Миналата година направихме обиколка на Швейцария и съм очарована от тази страна. Женева и Люцерн просто ме омагьосаха, но и в Берн е прекрасно.

И накрая ще ви се похваля с две мои снимки
От вчера

И от днес

# 204
Здравейте от мен и от Ния, която днес става на 4 месеца.
По този повод ви черпим   party023Misc Baby Bottle cheers

Аз отдавна не съм ви чела и още по-отдавна не съм се разписвала. Причини и добри и лоши, най-важните от които са, че изкарах една депресийка, която си мисля, че мина и си имам християнче.

При нас не вали, но времето е духовито и ще седна да прочета поне тази темичка, та да съм в "час".

Много целувки по дупетата на малките бебоци.

# 205
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте от нас!

Момчо, като по чудо спинка вече цял час и аз мога нещо да попрочета.

Олче, мила, не се коси, всичко е на периоди - момчето ти със сигурност те обича не по-малко от преди, но наистина не бива ти да се нагърбваш с всичко, а трябва да му оставяш Велизар за по някой час и да излизаш сама. (не че аз го правя де, но Иво е много грижовен татко, а и с тези ремонти тук...)

Като казах ремонти, чакайте и аз да се похваля какво изобретихме това лято за детска стая... и то почто напълно с подръчни средства - само дограмата и тапетите са нови, всичко друго е старо, пребоядисано и подновено:

Denz, Марто е много сладък и мисля, че за никой не остана и капка съмнение чии очи е взел  smile3521

А пък Нелия е супер гадже, Пу - заплюта си е за нас!  newsm44

Да ви се похваля и аз вече съм пълноКРЪВНА жена - дойде ми - и то доста обилно, никога досега тампон не ми беше пропускал, ама сега стой та гледай... локвичка...

Да питрам мамите, дето ползват КАЛГЕЛ, помага ли?

Чао засега, отивам да готвя.... Целувки

# 206
  • София
ади, много сте сладки с беба Simple Smile))

ние излизахме днес с малката да пазаруваме и после я поразходих в съседната градинка, и като се прибрахме и заваля...гаднооооооооо

беба спа 2 пъти до момента, значи и времето й действа успивно Simple Smile) само за форум е  Mr. Green

много сладки снимки и на мартовците  Flutter

аз съм се заредиал тука със семки и вафли и кафе и ще ме прощавате, ако съм забравила някого, опс, честити четири месеца на Ния Simple Smile, да е много радостна!

какви красоти са тези детски стаи  икаква мания, Иги, поздравления и МОмчо много ме изкефи на предните снимки Simple Smile)))  Laughing колко е готин и голяяяяяяяям.

# 207
Здравейте,
Ние преди малко се прибрахме..............набегом
Ходихме до Билла на пазар и като загърмя...и заваля
Само изчакахме да поутихне и ......рали с колички Simple Smile
Мони взе че заспа.....а трябва да ходим да платим на Габи таксата за градината.....само не знам как ще стане.....ама искам не искам....това е....

Иги...страхотна стая....веселяшка.....ще взема и аз да наснимам нашата....
Ванилка.....и вашата....много нежни цветове.....супер е

Колкото до настроенията.....отдавайте го на наместването на хормоните......Мъжете не ни обичат по-малко.....пък и в повечето случаи въобще не се слушат какви ги дрънкат....така че не си го слагайте на сърце......нещата ще се оправят
За излизането.......Супер е......да излезнеш без мъжа и децата....е....в началото се чудиш какво да си правиш с ръцете.....и къде ли си си забравила количката......но това е временно Simple Smile ...аз съм страшно доволна че отидох на форумската среща в Славяни.....много майки....много нещо....всички много засмяни....заредих се направо...три дни след това се хилих като репа....ей така без причина....така че .....рецептата е....излизайте сами поне веднъж в месеца......дори за час...два да е.....на пазар дори....но сами....татковците все ще намерят начин да се справят с положението

Отивам вече.....че ако не платя таксата в понеделник ще ни върнат Simple Smile

# 208
  • София
Здравейте, да се отчетем и ние от консултацията - на тегло сме 8,700 кг., но на височина само 1 см.сме порастнали - 67 см. Педиатърката ме хвърли в размисъл, тая жена, както беше за късното захранване и много му се радваше на бебчо, че е само на кърма и така добре върви, днес какво й стана и взе да ми разправя как трябвало да почвам с плодовите пюрета. Припомних й, че няма да захранвам с плодове и тя излезе с гениалната комбинация картоф+жълтък+сол!!! #Crazy Май колкото и да ми е неприятно ще се лъжем с нея или пък ще се конфронтираме...  Thinking хм, ще видим идния месец...

Ние сме свикнали и двамата да сме п цял ден навън и сега мъникът мрънкаааа  Tired сложих го в количката и той милият като реши, че ще излизаме замлъкна, ама не за дълго - хвана ме в измама  Crazy

Гледам, захванали сте темата за неприключилия пубертет... не ми се й говори даже... при нас за бебчо баща му не отказава нищо, но мен ме е пратил... в девета глуха  Crossing Arms... то не че и аз не съм супер изнервена и чувствителна на темата, а и се чувствам ужасно досадна и непривлекателна, но сега да му се не знае е моментът да е силният човек в тая връзка... абе не знам... : надявам се, че това е просто стадий и отношенията ще минат на следващото, по-добро ниво  Heart Eyes
Иначе за идеята за време за себе си- и аз стигнах до тая мисъл и се записах на френски  Peace . Само дето курсът почва чак другия месец  Sad

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 15:54 от Rumya

# 209
  • София
руми, верно много гениално с тоя жълтък  Rolling Eyes

момичета, мерси ви за милите думи, радвам се, че ви кефи стаичката на миа курабия Simple Smile))

ето я и моята пипи дългото ръкавче Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт