!Детските стаи са чудесни!Аз,май има някакъв спомен,че Мимозка беше сложила тяхната детска стая още като бяхме бременни,ама може и да се лъжа/не ми се вярва/.
Eunos03,благородно ти завиждам за ходенето до Трявна.Аз,там се ожених заради църквата в центъра-посетете я.Като я видях както не исках да сключвам брак,така от раз ми се промени мнението и станах "господжа".Пий една голяма бира заради мен като отидете.Ще останеш очарована.Приятен уикенд!
Stryper,честито ви озъбване!
При нас няма такива екстри.Божидара тепърва преди три дни се обърна,ама като е мързелана аз какво да я направя Ванилка дано всичко да е минало добре и вече да се радвате на бебче
!Кате,преди доста години съм била в бившата западна Германия и Швейцария голяма красота е,а как си мечтая пак да се разхождам по Боденското езеро....о стига мечти.
Олче,това все едно аз съм го писала.Преди време май бях писала как в два през ноща прах персийските пътеки на терасата,а тази сутрин съм раздигнала спалнята.Сетете се сами какво е станало.Идваше ми Георги да го
и малко ще му е.За извинение ми даде 150лв.за дънки и ботуши,ама то няма лесно да му се размине.А пък секс ще види кога ме няма.Наде,искаме гоооооооооооо,дано и вие да ни харесате
!Айде хубав,че отиваме на разходка!

"
Стискайте палци Калинка да не е злояда като майка си 
)

И в този дух мисля, че Катето е много права със съвета да са повече време с бебчовците. То много хубаво, ама и аз това хич не го спазвам - нагърбила съм се с почти всички грижи по бебчо и къщата, нали мъжо работи, а пък и като трудно се приспива Румен, все отлагам времето за себе си, а не трябва. Момичета, много се радвам че ви има и че можем да си помагаме взаимно в трудните моменти, че май от хормоните ли, от липсата на социални контакти ли (не говоря за контактите с мамите в градинката), от недоспиването ли, аз поне май съм в лека депресийка. А пък нашия тати тая вечер е на фирмен купон - годишнина на фирмата, ами искам и аз, ама няма. Ето защо съм планирала събота или неделя да нацедя кърма и да го оставя да се оправя с Румен, а аз да изляза малко, че много се разглези май напоследък. Ама верно, колкото е по-добър и всеотдаен човек и поема повече отговорности и създава възможности половинките да го приемат за даденост и да не го оценяват, май се иска малко повече егоизъм да проявяваме на моменти. И аз като Катето, когато свеки е гледала Румен и съм излизала сама (да свърша някоя работа де), се чувствам много добре като имам възможност да мисля само за себе си, а не дали не му е студено на беб, дали мрънка, дали не му пече и от къде мога да мина с количката.
)

хм, ще видим идния месец...
сложих го в количката и той милият като реши, че ще излизаме замлъкна, ама не за дълго - хвана ме в измама 
... то не че и аз не съм супер изнервена и чувствителна на темата, а и се чувствам ужасно досадна и непривлекателна, но сега да му се не знае е моментът да е силният човек в тая връзка... абе не знам... : надявам се, че това е просто стадий и отношенията ще минат на следващото, по-добро ниво