НОЕМВРИйчета 2❤2❤ тема 3

• 26 990
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Голямо ГУШ от мен на всички мами. Всичко ще се нареди,  само трябва да вярвате и да бъдете позитивни 

Днес това неядене на бебка ме уби. Не иска и не иска от шише и това е и взех лъжичката и така. Изяде си 90мл , зяпа като шаран и търси още. Вчера пия кафе , ама съм я гушнала и надигам чашата. Тя следи с поглед и пак зяпа като шаранче да падне в устичката. Готова за захранване, но няма да е скоро, да мине карантината и всичко и тогава.

# 601
Нали преди няколко дни коментирахме обръщането - е, моят син се научи вече 😀 само от гръб по корем и с голям зор, обаче вече десетина пъти се завъртя абсолютно сам 😊

# 602
  • Варна
Идвам за отчет.
Днес бяхме на преглед и малкия на 4 месеца и 20 дена е 8200гр, 66.5 см. Simple Smile Сладичко шошче.
Биха последните 2 ваксини наведнъж и сега чак на 1 годинка пак. Вашите бебенца плачат ли като им бият ваксини?  Thinking  Нашия въобще, чак се притеснявам усеща ли нещо това дете. Нормално ли е така ни вопъл, ни стон? Баща му го държи, а аз му показвам дрънкалка и явно успяваме да го разсеем достатъчно, но ми е странно.
Лекарката потвърди за зъбите, веднага ги видя и ни ги показа, даже успяхме да ги снимаме за спомен Grinning Тя ни предложи, въобще нямаше да се сетя иначе. Скоро ще прилича на малък заек.
Също така на дневен ред излезе и захранването и тук малко се притеснявам. Оказа се, че нашата лекарка е фенка на класическия метод и освен, че ще ми говори само за него, показа притеснение, че сме избрали ЗВБ. Надявам се да не ни натиска много за тези пюрета. Каквато съм слабохарактерна ще има да мънкам... Rolling Eyes Много се надявах покрай детето да развия някакво бойно чувство, ама не.. Все още съм си същата шматка.

# 603
Лили, и ние бяхме на 4 месеца и 20 дни на консултация и за ваксини 7910, 66см 😀 Моят си поревава за десетина секунди, но бързо забравя. Аз очаквах, че лекарката ще ме навива рано да захранвам, но ме изненада приятно като каза 6 месец. Другия път ще коментираме, макар че аз смятам да се информирам от други източници основно. Мисля да почна с пюрета, но се надявам да мога да давам и парченца, още не съм сигурна как ще го направя.

# 604
Здравейте, следя ви от началото, но не съм писала. Тежка бременност (3-то инвитро), ужасно раждане, а след него - депресия като по учебник. Второ дете ми е, но каката е достатъчно голяма, за да не помня абсолютно нищо Simple Smile. За сметка на това се филмирам за абсолютно всичко - що ака, що не ака, що спи, що не плаче и т.н. В момента е на 4++, започнах да го захранвам миналата седмица, защото 1)много връща - след поне 4 от 6(вече 7) кърмения и 2) избиха му две зъбчета.
Имам един въпрос - вашите деца стряскат ли се при шум, че се притеснявам от реакциите на моето - отваря си широко очите и се завърта към шума, т. е. чува, но почти не реагира. Говорих и с лекарката, според нея си е до темперамент. Синът ми почти не плаче - чувала съм го 10-тина пъти, при различни ситуации.
За протокола: 7 кг., 66 см.

# 605
Майко, хора, като ви чета, се стряскам, чв гледам мутант. На консултацията, която беше точно на 3м., дребното беше 66 санта, 6300. Зарежете килата, ама дължината, той на 3м. вече минава на дрехи за шестмесечни. Следващият Майкъл Джорджан ли отглеждам? Редовно ме питат дали е шестмесечен 🤣 Lilly_dev, при нас е същото с ваксините и всякаквите му други процедури освен упражненията за кривата шия. Там вече врещи с цяло гърло. Филипче се стряска от шумове, но по-често се извърта към тях. Вече като му говоря от другия край на стаята, си се обръща да ме види. 😀 Дали ме вижда е друг въпрос де

# 606
А вие с таткото високи ли сте? Ние не сме и даже 66см ми се струват доста 😀

# 607
Странното е, че в родата няма високи хора. МП е 1,75 и май е най-високият човек от всички, но аз не го считам за висок, а по-скоро среден на ръст. Аз съм 1,65, като всички са около мойта височина. Не знам откъде се пръкна това животно и дали ще продълбажа да расте така, ама до сега от консултация до консултация дърпа по 5 санта всвки път.

# 608
Бърза да расте 😉 Може и да стане по-висок от вас, може и по-нататък да забави. То и ние в родата нямаме пълнички хора, ама ей на- моят шишко дебеличък върви 😅

# 609
  • Варна
Ехе Misery, а колко се роди той? Какво му се чудиш, че не спи, то расте детето и няма време за губене Grinning

# 610
Ехе Misery, а колко се роди той? Какво му се чудиш, че не спи, то расте детето и няма време за губене Grinning

Той и гигант си се роди - 54 сантиметра. Ама пак почвам да си се притеснявам, че отглеждам новия член на X-мен с тая дължина. 🤣 Айде, покрай растежа да поспива, че да наваксва някакси.

# 611
Ами те качват по 3-4см на месец първите месеци, значи си е супер, той висок се е родил. Моят беше 50см, също качваше по 4см в началото.

# 612
Здравейте, следя ви от началото, но не съм писала. Тежка бременност (3-то инвитро), ужасно раждане, а след него - депресия като по учебник. Второ дете ми е, но каката е достатъчно голяма, за да не помня абсолютно нищо Simple Smile. За сметка на това се филмирам за абсолютно всичко - що ака, що не ака, що спи, що не плаче и т.н. В момента е на 4++, започнах да го захранвам миналата седмица, защото 1)много връща - след поне 4 от 6(вече 7) кърмения и 2) избиха му две зъбчета.
Имам един въпрос - вашите деца стряскат ли се при шум, че се притеснявам от реакциите на моето - отваря си широко очите и се завърта към шума, т. е. чува, но почти не реагира. Говорих и с лекарката, според нея си е до темперамент. Синът ми почти не плаче - чувала съм го 10-тина пъти, при различни ситуации.
За протокола: 7 кг., 66 см.

На това му казват бебе -еднорог , дето си чувал за него , но никога бе си го виждал 🤭
Сега сериозно , браво за кроткото бебче ! Наслаждавай се и ну се радвай , че наще вият като койоти , а мойта хубавица и крещи като , че е на битпазар 🤦‍♀️

# 613
Боже, аз ги чувам поне 10 пъти на ден да реват 😂 Завиждам и то не благородно 😃

# 614
Браво Лили, има къде да се щипка малкия предвид, че е на кърма. Калоян на 3+ беше 68 см и 7,200кг. Явно е дълъг 🤷 ама то и баща му е 1.90 пък все казват, че на мен прилича, а аз съм миньонче 1.65 😂
Плаче на ваксините, дори последния път си стисна крачето и му стана топче 😟 дори още го усещам. Дано му се махне скоро. Аз лично не съм обсъщала с педиатърката начина на захранване. Последния път говорихме питах я за схема нещо за поредност, а тя каза само да започна с тиква, морков, картоф, тиквичка. Дори на бабите му няма да давам обяснения кое как що.
Милалена стряска се понякога. Например ако баща му си отваря кенче бира (още един повод да му се карам 😂) или ако някой се закашля. Обаче като стане тъмно така ококорва очи много е смешен, веднъж като чакахме асансьора и изкасна осветлението едва не ревна 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт