ШЕСТОКЛАСНИЦИ 2020/2021 - Тема 5

• 26 882
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Gorg0nzola, аз често за тази реклама си мисля.
https://www.youtube.com/watch?v=qVTbwioXLaY

# 631
  • Майничка
С голямата щерка в шести клас беше голяма борба, с тръшкане на врати, "Благодаря, че ми съсипвате живота!" и т.н., разказвала съм. Аз тогава й казвах "Ти влизаш в пубертета, ама аз влизам в критическата, прави си сметката". Наскоро ММ разправя тази случка на малката, а тя контрира "Да, ама с моя късмет, тя сега НАИСТИНА влезе в критическата!".🤣

# 632
  • София
Рени, нашето си е наше - спор няма. Но се изявява като ей тази мацка
https://www.youtube.com/watch?v=Do9mvRRx2T4

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 20:44 от Gorg0nzola

# 633
ето част от изпълненията на младежа на сътезанието в петък 

Не беше най-доброто му представяне. Има клипове само на уредите, на които падна Simple Smile Точно там обаче са му новите, по-интересни, но и по-трудни съчетания. Нямаше ден, но въпреки това съм изключително доволна от него. Върви в правилна посока. До юни, когато са Купата и Държавното първенство има два месеца. Може да изчисти съчетанията и да вкара и новите елементи, по които работи на висилката.

# 634
ston , късмет и успех на момчето! На мен ми се струват много сложни нещата които прави. 👏

# 635
  • Сф
Браво на момчето! Много е трудна тая гимнастика.
Моята е на лагер сега, тренерката пуска клипчета в групата, гледам ги търчат по един баир рано, рано, мани.Но и без това трябва да отслабне малко, на въздух е , 4ка в стая са, значи и купон ще има, ще се забавляват. Много съм доволна от новия отбор.Няма делене, няма с привилегии, треньорката гласи стаи, режим, даже на малките май е взела телефоните, не знам точно, но има ред и всички са  доволни. Дано времето от утре се постопли.
Мисля, че нямаме домашни за ваканцията.

# 636
Ston, успех на момчето ти. Много трудно изглежда.
След 1 месец чакане излязоха резултатите от областните кръгове на олимпиадите по география и история. По география е със 195 от 200 точки. Историята не е нейното нещо и е с 45 от 80.
Дъщеря ми последно е била на състезание октомври и много страда.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 11:55 от CС1

# 637
  • Майничка
Браво на младежа на ston и на всички спортисти!

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 18:36 от gargamela

# 638
Прекрасни деца имате! Браво!
Щерката нищо не я вълнува. Идея си нямам в какво ще се "целим" след 7 клас.

# 639
  • София
Браво на децата спортисти ❤️! Това е такова върховно удоволствие да владееш тялото си и да създаваш красота!
При нас ваканцията е на макс 😂. Нищо не правят тези дни - и набора и дребосъка...едни картофи нарязаха и изпържиха за обяд, та за двата дни от петък насам това им беше единственото откъсване от игрите. Ще ги оставя да подишат тази седмица. Само домашните и музикалните инструменти да си движат, че там и ден пропуск се усеща.
Наздраве с неделно-следобедната чашка червено 🍷!

# 640
Чудесни деца!Успех им желая!:heart:

# 641
Браво на децата на - ston, CС1, - много добре се представят, пожелавам на тях и на всички които тренират да не се отказват, да постигат много успехи и да покорят много върхове както в спорта така и в училище.

Момичета пожелавам ви приятна едноседмична ваканция, след това може отново да вдигате градусите, но да е по рецепта, за да не се предозирате и да ви търсим в изтрезвителното, отдайте се на приятни изживявания тези дни със семействата си и им се порадвайте, тези които имат да правят проекти им пожелавам да се постараят с тази занимавка.
Ние следващия понеделник още първия час ще правим тест по математика, а във вторник преразказ на Серафим, който го беше отложила и на негово място правиха характеристика на тоя красавец Серафим, да видим как ще се получат нещата, иначе тези дни ако ги провери тестовете по география, ще им ги каже резултатите, ако ли не ще чакаме в понеделник да ги съобщи.

# 642
  • София
Поздравления за гимнастиците. Но е добре по-често да пускате тук такива красоти, че и ние да им се радваме. А и децата си имат с какво да се гордеят.
Накарахте ме да се замисля за децата, които успяват. За моето някак никога не съм искала да се хваля. Уж за да не дразня. Но от друга страна, като виждам познати деца в класиранията, едно се чувствам много добре. А и второ - някак си давам сметка, че не е невъзможно да успеят децата. Че ако положат усилия, някак получават се нещата. И то нормални усилия, от нормални деца.

Разбира се нямам предвид някои луди родителки, които са си пратили дете на 5 години на състезание по аритметични действия в Китай, само защото там дават медали на кило и с китайски буквички. Не омаловажавам азиатските състезания, но медали на 50% от участниците обезценяват успехите на истинските победители. А "Медали без граници" ми е фаворит в това отношение.

# 643
  • София
ето част от изпълненията на младежа на сътезанието в петък 

Не беше най-доброто му представяне. Има клипове само на уредите, на които падна Simple Smile Точно там обаче са му новите, по-интересни, но и по-трудни съчетания. Нямаше ден, но въпреки това съм изключително доволна от него. Върви в правилна посока. До юни, когато са Купата и Държавното първенство има два месеца. Може да изчисти съчетанията и да вкара и новите елементи, по които работи на висилката.
Браво. Пожелавам му успех на следващите състезания. Към НСА ли се състезава вече, имам спомени, че си писала че тренира в ЦСКА, но мога и да бъркам децата.

# 644
Браво да спортуващите деца много им се радвам.Моето и то тръгна на тренировки и мачове,че се измъчи в къщи.Дано децата успеят да си починат от училище с толкова домашни.Насладете се на ваканцията и родители и деца.

Общи условия

Активация на акаунт