Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 408

• 46 954
  • 739
  •   1
Отговори
# 180

Привет, момичета.
Благодаря за новата тема, за превода на серията и за всичко публикувано от вас.
След прекрасния анализ на Навид Шахзад е много трудно да се коментира серията, защото напълно се покрива и с моето мнение.
Но аз ще споделя с вас какви асоциации събуди в мен яденето на суфле в кафенето.
Подготовката.

Дегустацията.

А това с мачото направо ме разби.

Много ми харесаха "билкарката" и "бармана". Той много фино я накара да си излее душата. Дано им се получат нещата и да се съберат.
За ески посланика си мисля, че преследва акциите на Гедиз, защото, който ги вземе, май ще стане мажоритарен собственик. А Мюге с добротата си стига чак до глуповатост - мисли си, че човекът отсреща е същият като нея. Явно това е използвал и Акън, за да измъква информация, както сега го прави ески посланикът.
Дано СЦ пожалят Берен и не я подлагат дълго на мъчението и манипулациите на дядо й.
Научихме доста от миналото на някои от героите. Наре е възпитавана от баба си, за амбициите на Халисе ханъм и товара, с който е нагърбила Санджар - да стане такъв, какъвто баща му не е бил, без да се замисля какво му причинява с това. Само за Мави все още не знаем нищо.
Дуду с мерака си да отиде в имението ще си вкара автогол. Да я видя сега Халисе дали ще охлади страстите й, като знае истината за резултата от ДНК теста.
Вкараха комични моменти в драмата и това ме радва.

Това е от мен.
Пожелавам ви приятни почивни дни.

# 181
  • Пловдив

Добро утро от Мави, Санджар и мен момичета.
Днес е ден за релакс, но и да пооправим малко това - онова у дома.
Ето и една идея за добро настроение сабах, сабах - пуснете си звука: https://www.facebook.com/mariana.dimitrova.3994/posts/3850929764967887

https://www.univision.com/shows/la-hija-del-embajador/biografia- … tm_source=twitter

От Univision САЩ, продължават да подгряват зрителите си с Енгин и неговия герой Санджар. В тази статия от вчера, ни запознават и с други негови персонажи. Ние ги знаем. Напомнят и за премиерата на сериала - 2 март.

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 08:22 от mariana51

# 182
Добро утро,

Санджар Ефе, който е на път да разбере, какво е наистина да си подкрепян винаги, от умната жена.

Момичета, Hug

Здрава и приятна събота.

# 183

Добро утро момичета Two Hearts
Имайте един страхотен, слънчев и топъл ден!
Ваня_С Two Hearts за включването!

# 184
  • Пловдив

Който може да си направи шоколадови суфлета - рецептата от Мави...

# 185

Който може да си направи шоколадови суфлета - рецептата от Мави...

Аз съм от страната на Санджар - хапвам...

# 186
https://mobile.twitter.com/Turcas_Es/status/1365586606992818176

КПА пак ще го дават в Испания от сряда преди обед 👍

Чак сега можах да си изпия кафето, болеше ме главата докато не пих. Не мога  без това, Туба, като гледам също

Хубави почивни дни 💜

# 187
  • Pleven, Bulgaria
Привет,момичета-кокичета!Напрегнат епизод ни очаква и сълзи за Мелек,за Санджар,за Мави.Но пък насладата за очите и душата,която представлява да гледаме буреносният Санджар,си заслужава!Невероятен  образ изгради Енгин,от онези,запомнящите се,противоречиви,грешни,праведни,с много светлини и сенки.Онези,които не ти дават мира,карат те да мислиш върху постъпките им,да сравняваш с реала...Защото са истински и пълнокръвни!
Благодаря за всичко споделено!Рнгин и Туба са на местата,които заслужават и им се полагат.Така трябваше да бъде и през изминалата година от началото на сериала,ако нямаше разделения,настроения и мании за величие...
Сега показахме как е могло да бъде,какво означава уважение,респект,колегиалност....между актьори и фенове!Е,аз затова обожавам Е гин и определено харесвам държанието на Туба и нейната позиция!
Хубав уикенд ви пожелавам!

# 188
Пост на Туба в инстаграм с цитат на Оскар Уайлд 👍

"Бъди себе си. Всички други вече са заети."

А на мен това много ми харесва -
"Някои носят щастие, където и да отидат. Други, когато и да си отидат." 😜

И това

4. "Винаги прощавай на враговете си. Нищо не ги дразни повече от това."

# 189
  • Пловдив

В трейлъра са разместени сцени и текст.
Тук Санджар май казва на Мави, че се страхува. Вероятно да не загуби попечителството.
Мави е до него, но кога ли ще се появи бивщият й мъж...
Тогава ролите ще се сменят. Санджар ще е до Мави.
Явно съдбата не ги е срещнала случайно.

# 190
От Бирсен - Туба в този образ. Харли Куин, приятелката на Батман 😮Но не разбирам много 🙄

A това е оригинала. 🙂

# 191
От Бирсен - Туба в този образ 😮Но не разбирам много

Аз съм туш отвсякъде     А  пък Санджар ще е така  -

# 192
Дали пък Мави под прикритие да се добере до Мелек 🤔Ей ви приключение за Мелек 🙂 Прилича на стълбището в къщата на Гедиз 🙄

Марта, Санджар ще е в шок 😂

# 193

Hug Flowers Bouquet

Харесва ми, следва изпълнението.Hearts

# 194
Има надежда и Санджар да е костюмиран 🙂👀👀👀🙏

А може би е част от флашбека за Мави

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 17:13 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт