Привет, момичета.
Благодаря за новата тема, за превода на серията и за всичко публикувано от вас.
След прекрасния анализ на Навид Шахзад
е много трудно да се коментира серията, защото напълно се покрива и с моето мнение.Но аз ще споделя с вас какви асоциации събуди в мен яденето на суфле в кафенето.
Подготовката.

Дегустацията.

А това с мачото направо ме разби.

Много ми харесаха "билкарката" и "бармана". Той много фино я накара да си излее душата. Дано им се получат нещата и да се съберат.
За ески посланика си мисля, че преследва акциите на Гедиз, защото, който ги вземе, май ще стане мажоритарен собственик. А Мюге с добротата си стига чак до глуповатост - мисли си, че човекът отсреща е същият като нея. Явно това е използвал и Акън, за да измъква информация, както сега го прави ески посланикът.
Дано СЦ пожалят Берен и не я подлагат дълго на мъчението и манипулациите на дядо й.
Научихме доста от миналото на някои от героите. Наре е възпитавана от баба си, за амбициите на Халисе ханъм и товара, с който е нагърбила Санджар - да стане такъв, какъвто баща му не е бил, без да се замисля какво му причинява с това. Само за Мави все още не знаем нищо.
Дуду с мерака си да отиде в имението ще си вкара автогол. Да я видя сега Халисе дали ще охлади страстите й, като знае истината за резултата от ДНК теста.
Вкараха комични моменти в драмата и това ме радва.

Това е от мен.
Пожелавам ви приятни почивни дни.