Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 408

• 47 035
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,

"Дъщерята на посланика" - епизод 42 с бг субтитри

И тук:

https://drive.google.com/file/d/1dez6rW9iQ_huQBmP8i6tpqaWIPFb7b-a/view

И тук:

https://archive.org/details/s-2-e-42_202103

Ще пускам още линкове.
С благодарност на Barisea за превода и субтитрите. Приятно гледане.
Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Вече си изтеглих серията и довечера ще си я гледам.Hug

Heart

Heart

# 361

Благодаря за превода. Марианка Flowers Hibiscus, Барисеа Flowers Hibiscus

Изгледах го и още повече ми хареса серията.
Не знам от къде да започна. Може би с "измисления дядо" на Мелек. Вземайки Мелек при себе си, първо искаше да накара Санджер да страда и евентуално да му се моли и да му пада на колене за благоволението на дядко да разреши Санджер да види дъщеря си. На Гювен Мелек не му е притрябвала, просто по този начин иска да покаже на всички, че неговата дума се чува, че има връзки и че въпреки, че играе мръсно( но това го знаят всички, освен тези, които са поверили детето на него), винаги може да бъде така, както той иска. Само, че Гювен не знае, че срещу него не стои Наре, а дъщерята на Ефе, която може да се бунтува, когато не е доволна от нещо или просто да избяга. И до някъде се радвам, че Мави отиде да я спасява. Сега дядко ще трябва да дава обяснения и да се оправдава пред социалните защо Мелек е избягала. Ама най - много искам Санджер да му удари един здрав тупаник на този мизерник, та да забрави пътя до конака.
Много са ми готини Бора и Елван. Бармана ще покаже на билкарката, че има живот и извън конака. Ще я накара за пръв път да се влюби, ще и "разбие кристалите", макар, че и тя неосъзнато вече е разбила неговите. Ще я научи да бъде самостоятелна, защото тя цял живот е била зависима от Халисе Ефе, от Санджер аби. И до края ще видим една нова и променена Елван, независима, със собствен дом и собствен бизнес.
Халисе ефе все повече ми пада в очите. В конака тя командва парада и нейната дума се слуша и на две не става.
Тя определя кой с кой ще се среща, кой къде ще ходи и с кого, не се поколеба да заповяда да пребият Ахмет, защото си е позволил да преследва евентуалната и нова снаха. И за пореден път ще скрие истината за бременността на Дуду. Но се надявам Ахмет да не се откаже, да се срещне с Яхя и да му разясни цялата истина. А накрая ми се струва, че Халисе ще си остане сам - самичка да си управлява конака, всичките и деца ще я напуснат и за нея това ще бъде най - голямото наказание.
Яхя се перчи като петел, но ще му клепнат ушите, като разбере, че бебето не е негово. Защото ще разбере. А като разбере, че пък майка му има пръст в цялата тази работа, не ми се мисли. Тогава наистина ще разбере, че за нищо не става, вероятно ще изгони Дуду и ще се опита отново да се сближи с Елван, но и за там ще е закъснял. Та нищо чудно, накрая да си остане сам.
Санджер и Мави са ми слабост. Бора пръв забеляза, че поведението на Мави е като на влюбена жена. Вече има любов, неосъзната и от Санджер и от Мави, но е любов. Когато виждаш, че човека до теб страда и искаш да му помогнеш за да намалиш болката и страданието му е любов, когато споделиш и най - дълбоките си тайни и болки , когато знаеш, че няма да те упрекнат, че си постъпил правилно или грешно - това е любов. Когато вярваш на този до теб и се борите заедно е любов.
Иска ми се Санджер още повече да ни покаже нежността и любовта, която изпитва към Мави и когато се осмели да и признае чувствата си, тя да му отговори, че е започнала да се влюбва в него още в момента в който го е видяла.
Но до тогава вероятно ще почакаме, защото първо Санджер законно трябва да си върне Мелек.
Прекрасна игра на малката Берен, на Енгин и Туба, и на всички останали актьори.
Не мога да пиша задълбочено и увлекателно.

# 362
  • Пловдив

Леля и племенница.[/b

Най-обсъжданите персонажи за м. февруари.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 17:03 от mariana51

# 363
  • Варна
"Дъщерята на посланика" - епизод 42 с бг субтитри

С благодарност на Barisea за превода и субтитрите. Приятно гледане.

Огромно благодаря Барисеа     

# 364
Пишат, че е сет в къщата на Мави, направо и завиждам 😍

# 365
  • Пловдив

Нови снимки - подписва книгата си пред караваната - по пантофи...

# 366

Нови снимки - подписва книгата си пред караваната - по пантофи...

😍😂

# 367
  • Пловдив

Това е трета снимка от подписване на книгата днес.
Фенове от Египет са били на сета и подписането е било за тях.

Днес са оформяли интериора на къщата, която предполагаме, че ще е на Мави.

# 368
# 369
Изгледах серията с едно прекъсване, много дълга, как да се застопориш 2 часа и половина 🙄 Гледа се леко и имам любими реплики - на Санджар - Всички са много умни, само аз  съм идиота тук 😜 И това,  което ми се върти в главата и на мен отдавна - "Всички си тръгват като им скимне защо и аз да не мога" Защо трябва да се Чувства длъжен да тегли каруцата с всички в нея. Да си вземе Мелек и Мави и да отпраши с яхтата към залеза. Ще съм доволна на една такава финална сцена.
  В проучването на социалните според мен Санджар води с 3 на 1, Халисе е автогола. Посланика даде повече грешни отговори.
  Неждет винаги ме усмихва.
   Елван и Бора са много естествени, дано се получат нещата между тях, Елван заслужава да е щастлива.
  Мави и Санджар - Какво написа  Мави на Санджар в червената тетрадка и какво ще и каже Санджар като си вземе Мелек. Хармония, спокойствие и взаимно доверие, да познаваш и най-тежките тайни на другия и да се чувстваш конфортно в неговата компания - безценно.
  Смущаващи неизвестни за Мави - за какви тъмни петна от миналото става дума, а и бившия какво точно има в предвид, че щял да каже каква била точно.

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 08:21 от araselia

# 370

Здравейте момичета! 🤗
Благодаря на Барисея за превода и за уникалните й анализи, които винаги чета във фейсбук с голям кеф🌹🌹🌹. Днес веднага изгледах серията, щом я качи Мариянка тук. Аз ви чета редовно, но не съм много по писанато. Липсват ми коментарите на някои момичета, които преди пишеха по-честичко. Гледам всеки епизод с интерес и изключително много ми харесва всичко. Тази серия за мен лично нямаше скучен момент, сценария е на ниво, имаше напрежение, а от играта на Енгин съм просто УАУ, без думи. Уникален и перфектен както винаги, как изигра гнева и болката , фурия е ,истински мъж, красив, смел, но и раним, показва всичките си емоции, плаче, когато изпитва болка, има нужда от утеха.Ако не беше Мави, нямаше да може да се спре и щеше да отиде и да грабне Мелек , да пребие посланика , добре че тя успя да го спре. Целувката беше изключително красив момент,  с прекрасна музика на фона на морето.Целувка - мечта, просто ме отвяха Енгин и Туба , уникални са и двамата.Отново видяхме огромната им химия. Наистина си личи, че Мави е влюбена в Санджар ,само като чуе къде е и хуква при него, помагат си и двамата взаимно и лекуват раните си.Мави е имала тежко минало, но и тя намира утеха и желание за живот със Санджар.Изключителна хрумка на сценаристите с Харли Куин, отначало помислих, че е фотошоп , не можех да повярвам....къде ти Харли Куин в турски сериал. Туба ме срази направо,колко й подхожда този образ.Трябва и Санджар да я види така, доста секси е с това костюмче😁 Но наистина завършека на серията беше супер неочакван , особено с тези тъмни петна около миналото на Мави и с отвличането на Мелек,  нямам търпение да разбера защо го направи.

Много са сладки Елван и Бора, беше ми много забавна сцената в заливчето. Толкова романтично, Елван се чувстваше прекрасно, има нужда да започне свой собствен живот. Бора е точния мъж за нея, ще й помогне с любовта си да се откъсне от този Конак, където не се е развила като личност, а е една домакиня, която прислужва на Халисето. Видяхме, че дори не може да пише правилно, необразована е, но въпреки това Бора я харесва . Дано да се окаже наистина свестен мъж той и да се съберат двамата. Искам да видя как се развива любовта им, страхотни образи.
Не разбирам , какво иска Зехра от Каврук, точно в този тежък момент и изобщо не знае ли , че Халисе няма да позволи никога да се съберат. Особено като се видя на какво е способна, наистина като някой мафиотски бос поръча да пребият Ахмет, безжалостна жена. Иска с цената на всичко да не се разбере , че синът и не може да има деца, готова е дори да приеме чуждо дете за свой внук, само да не се говори за Яха. Как можа да изрече тези думи на Елван, нечовешко просто, при условие, че заради нея Елван мисли че не може да има деца. Ужасна майка е Халисе. Да видим дали Дуду ще успее да се измъкне и този път. Дали Яха би й простил , ако разбере, че тя е преспала с друг и че детето е от него. Този Ахмет се е възползвал от нея докато тя е била толкова пияна да не си спомня нищо , което го прави недостоен мъж. Но има право да предяви права, ако ще е баща на детето.
Много се радвам, че ще имаме още доста серии, искам само да гледам Енгин, обожавам го и ме радва с образа на Санджар. Той също се влюбва в Мави и сигурно това иска да й каже, като си върне Мелек, но сега сме в шах какъв беше този нейн ход и защо взе детето по този начин. Чакам трейлъра с нетърпение, но днес пропуснаха да ни зарадват.
Лека и спокойна нощ и благодаря за всичко, момичета💟

# 371

Привет на всички.
Благодаря на Barisea за превода на серията и субтитрите и на Мариана за възможността да я изгледаме.
Не знам за вас, но за мен сериите станаха много приятни за гледане. Усещам и някакво спокойствие в целия екип - липсва онази тежка обстановка и напрежение от предишното развитие на историята.
Ще започна от края. Мисля, че Мави измъкна Мелек, за да докаже на социалните, че едно дете, ако иска, може да избяга и от дом, пълен с хора и охрана, пък бил той и на Гювен Челеби. Очаквам да я заведе да се видят с тати и после да я върне, без да я лъже като дядо й. Но сигурно ще има врътки и напрежение - разминаване, камери и какво ли още не.
Да не дава Господ никому такъв баща и дядо като посланика. Ексик да са му обноските, облеклото, мадам, като няма любов. Мадам не била тук, за да обича детето и да си играят, пфу. Сега си обяснявам защо Наре изглеждаше така на рождения си ден и защо е такъв характерът й. За момичетата бащата е техния герой, а тук такъв липсва - превърнал се е в тиранин. Детското парти го беше превърнал в дипломатически прием. Заради желанието за мъст и превъзпитаване на Санджар първо тормозеше дъщеря си, а сега и внучката.
За Елван ми стана жал, горкото сираче. Оказа се, че Халисе не й е дала нищо, а само се е възползвала от нея. Надявам се Бора да я научи не само какво е любов, но и да е самостоятелна, да успее да се измъкне от имението и зависимостта от хората в него, да се развива в положителна посока. "Не мисли на Бодрумски, а на турски." - много е тактичен. Зарадвах се, че Мави и Бора я подкрепиха за откриването на магазинчето. Как да не разбере Бора, че между Мави и Санджар има чувства, след като ги видя в офиса?
За Каврук и Зехра какво да кажа? Момчето е с поетична душа - събужда се и заспива с мисълта за Зехра, умира за една нейна усмивка. Малко ли е това? Но тя иска "да направи нещо за нея". Прав е бил дядо й като е казал, че за всяко нещо си има време. Дано за нея не отмине това време, защото съм сигурна, че за Каврук времето е спряло и няма такава вероятност.
Дуду си записа още една черна точка /вече не ги броя/ пред Халисе, като спря Яхя да тръгне след батко си. Очакват я тежки дни, но си ги заслужи. Ех, Неждет, колко ти е дълъг езикът.

Мелек - страхотна игра на Берен. Тази малка душичка предаде толкова много емоции, че чак ми стана жал за нея. "А кой ще ме сложи да спя? Кой ще ми почете книжка?" Хвана ме яд на дядо й, който непрекъснато я лъже, отношението му към нея и този тормоз, който й налага. Много беше сладка, когато разговаряше с баща си по телефона. "Ти спа ли тази нощ?" "Плачеш ли?" Но посланикът не знае с кого си има работа - "Аз съм дъщеря на ефе". Добре, че Мюге се опълчи на посланика и се обади на Санджар, за да може детето да се чуе с баща си. Дано й светне лампичката, ако не е изгоряла - "Нямам причина да ти вярвам, но много - да не ти вярвам."
Мави и Санджар - за тях не може да се разкаже простичко.

Има толкова много чувства и болка и при двамата. Така се говори - спокойно и "Право, куме, в Очи", без да се страхуваш да не ти разбият сърцето и да правиш грешки.

Да видим Санджар, като си върне Мелек, какво ще й каже. До тогава и ние искаме да бъде така.

Това е от мен.
Пожелавам ви хубав ден и бъдете здрави.

# 372
  • Пловдив

Добро утро от Санджар и мен.
Страхотни постове, благодаря ви момичета.
Вчера трейлър йок - днес му е ред, ред е на озет и снимки.
Докато чакаме - успешен петък.

# 373
Добро утро момичета Two Hearts

Хубав и успешен ден петък!

# 374
Добро утро! Вчера нищо не ни пуснаха, да видим днес 👀👀👀

Ваня_С - "Не знам за вас, но за мен сериите станаха много приятни за гледане. Усещам и някакво спокойствие в целия екип - липсва онази тежка обстановка и напрежение от предишното развитие на историята."
И за мен също сега гледам спокойно - някой ще каже защо съм гледала с мазохизъм, ами заради актьорската игра и надеждата, че все пак ще има и нещо добро за героите, някакъв прогрес в отношенията. И моя живот не е бил цветя и рози, имала съм и имам доста тъмни периоди, за които не искам и да си спомням, но имам и много светли и щастливи мигове. Някак си такава ми е нагласата, след нощта идва ден, и затова и серия след серия се надявах на това, нали съм се хванала на хорото 😜. А то накрая се оказа, че и няколкото щастливи кадъра на тази т. н. "любов" били фалшиви.
  Сегашната история няма легендаризъм, но има човещина, като изключвам последната изцепка на Халисе. Тази леля на токчета не мога да я възприема като ръководител на биячи 🙄
  Има много хубави разговори, бърка се в човешките души, но деликатно, има наистина психология във взаимоотношенията, а мен това ми харесва да гледам, не ме вълнуват ефекти в облекло и грим, екшън истории и измишльотини. Героите се опитват да общуват, не само да се размахват думи и юмруци, без да се интересуваш от човека отсреща. И много плавно се премина към новата история, като старите персонажи си следват характерите, а новите се преплитат логично и постепенно.

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 08:43 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт