Мисля си нещо за серията...Мави се появи,преоблечена като Харли Куин,но имаше прекалено много суматоха покрай този образ,за да е само толкова появата и.Някъде срещах снимки(мисля,че в темата на Туба) на Мави с цигулка и на Мави с някакъв клоун.Сцената би трябвало да не е довършена,прекалено е кратичка.А и как така ще ни лишат от реакцията на Санджар при вида на двете момичета в живота му?!Държа да има такава и ние да я видим!
Има и нещо друго.Личицето на Мелек просто свети от приключението,в което се озова.От живота с “баш надзирателя “ погледът и беше угаснал и тъжен,но изведнъж се появи Мави и въпреки всичко,Мелек и се довери и тръгна с нея,а в бонус получи приключение и маскировка.
Още от понеделник се каня да пиша колко много се възхищавам от това дете!Прекрасна актриса,с присъствие и усет към всяка сцена.Направо не можех да повярвам като гледах как буквално гасне пред очите ми от мъка,как нещастието струеше от нея,Лак преживяваше страха от тъмното...А онова тихичко” Не съм на дядо момичето,аз съм дъщерята на Ефе!”,ме изкефи!
Посланика е най- низшият плазмодий на света!Такова чудовище да те отглежда и възпитава,не би трябвало никое дете в истинскоя живот да има!Облечено в изтънчени маниери зло!Такова нещо не може да се нарече родител,дядо,дори роднина.Тръпки да те побият как възпитано продаваше дъщеря си и нейното нещастие,да не говорим какви са амбициите за внучката му!Гнусно,отвратително,долно същество.
Халисе също е лош родител,но поне обича децата си.Може да греши,може от желание да ги защити да е несправедлива и лоша,но се надявам да я видим да съжалява за постъпките си,да разбере грешките си и да се промени.Имам чувството,че следващия път и трите и деца ще застанат срещу нея и ще и обърнат гръб,така,че ,ще и се наложи да преразгледа постъпките си.Грешна,горделива и неука е,но не и липсва достойнство и морални ценности,щом е възпитала децата си в тях.Просто са криворазбрани и мигат да се поправят.Докато плазмодия няма дори и наченки на морал.
Много ми е интересно защо Мави отвлече Мелек и къде я води....Изобщо не мисля,че има депресия или други психо глупости.Но калва е целта и?Поне трей да ни бяха пуснали с някаква подсказка.....

Имаше в ТТ готин колаж за реакцията на Санджар от вида на Мави и Мелек,но не съм го запазила.