Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 408

• 47 020
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Pleven, Bulgaria
Привет!Преди да е завършил денят,Честит празник и от мен!Независимо къде,независимо кога,България се носи в сърцето!Благодарността,признанието,всички морални ценности ,също от там идват!
Мисля си нещо за серията...Мави се появи,преоблечена като Харли Куин,но имаше прекалено много суматоха покрай този образ,за да е само толкова появата и.Някъде срещах снимки(мисля,че в темата на Туба) на Мави с цигулка и на Мави с някакъв клоун.Сцената би трябвало да не е довършена,прекалено е кратичка.А и как така ще ни лишат от реакцията на Санджар при вида на двете момичета в живота му?!Държа да има такава и ние да я видим!
Има и нещо друго.Личицето на Мелек просто свети от приключението,в което се озова.От живота с “баш надзирателя “ погледът и беше угаснал и тъжен,но изведнъж се появи Мави и въпреки всичко,Мелек и се довери и тръгна с нея,а в бонус получи приключение и маскировка.
Още от понеделник се каня да пиша колко много се възхищавам от това дете!Прекрасна актриса,с присъствие и усет към всяка сцена.Направо не можех да повярвам като гледах как буквално гасне пред очите ми от мъка,как нещастието струеше от нея,Лак преживяваше страха от тъмното...А онова тихичко” Не съм на дядо момичето,аз съм дъщерята на Ефе!”,ме изкефи!
Посланика е най- низшият плазмодий на света!Такова чудовище да те отглежда и възпитава,не би трябвало никое дете в истинскоя живот да има!Облечено в изтънчени маниери зло!Такова нещо не може да се нарече родител,дядо,дори роднина.Тръпки да те побият как възпитано продаваше дъщеря си и нейното нещастие,да не говорим какви са амбициите за внучката му!Гнусно,отвратително,долно същество.
Халисе също е лош родител,но поне обича децата си.Може да греши,може от желание да ги защити да е несправедлива и лоша,но се надявам да я видим да съжалява за постъпките си,да разбере грешките си и да се промени.Имам чувството,че следващия път и трите и деца ще застанат срещу нея и ще и обърнат гръб,така,че ,ще и се наложи да преразгледа постъпките си.Грешна,горделива и неука е,но не и липсва достойнство и морални ценности,щом е възпитала децата си в тях.Просто са криворазбрани и мигат да се поправят.Докато плазмодия няма дори и наченки на морал.
Много ми е интересно защо Мави отвлече Мелек и къде я води....Изобщо не мисля,че има депресия или други психо глупости.Но калва е целта и?Поне трей да ни бяха пуснали с някаква подсказка.....

Имаше в ТТ готин колаж за реакцията на Санджар от вида на Мави и Мелек,но не съм го запазила.

# 346
# 347
  • Пловдив

Добро утро момичета.
Енгин Акюрек като Санджар Ефеоглу. Постер на  Univision.

Рейтингът от първия ден на излъчване по Univision.

От 8 март започва излъчването на сериала по канал 10 в Уругвай.

А ние си чакаме трейлър днес за еп.43.
Успешен четвъртък на всички.

# 348

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!

# 349
Добро утро момичета.
Усмивки и положителни емоции днес.
Бъдете здрави.

"Щастието не е в нещата, които правиш, а в начина, по който ги правиш."
                 /Хосе Мария де ла Фуенте/

Прекрасен ден на всички.

# 350
  • Пловдив

Днес сме в очакване и на преведен 42 епизод.
Хубаво е да сме в очакване.

# 351
  • Варна
Добро утро, момичета !

Да ви е лек и спорен деня! И аз съм в очакване на превода, чакам си на български да му се насладя Two Hearts

# 352
  • Пловдив

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 15:42 от mariana51

# 353

"Дъщерята на посланика" - епизод 42 с бг субтитри

И тук:

https://drive.google.com/file/d/1dez6rW9iQ_huQBmP8i6tpqaWIPFb7b-a/view

И тук:

https://archive.org/details/s-2-e-42_202103

Ще пускам още линкове.
С благодарност на Barisea за превода и субтитрите. Приятно гледане.

Благодаря

# 354
  • Pleven, Bulgaria
Привет!Благодаря за преведения епизод на Барисея!Не е важно дали ще го гледаме на следващия ден или на по-следващия.Важното е ,че успяваме да го изгледаме и че продължаваме да се интересуваме от сериала и да го подкрепяме.Дори повече от преди.Защо толкова много чакаха продуцентите със смяната на сценаристите,не си обяснявам.Можеше по друг начин да се развие историята на Наре и Санджар,преди да се стигне до блатото,в което ги натикаха.
Момичета,много,много ми е по-интересен сега сериала.Може би оказва влияние върху сценаристите това,че се налага да съшиват чужда история,или това,че феновете ги следим под лупа и изваждаме дори най-малка грешка наяве....Хем сме ние,Енгинките,хем феновете на Туба,които влязоха с резерви в историята,хем феновете на Неслихан,които търсят игла в купа сено само и само да има на какво да се подиграят,въпреки че не гледат,хем непрежалилите двойката НарСан,които пък се надяват на завръщането на Наре....Всички ние сме отгоре на главите на сценаристите и те явно много се стараят действията на героите да са мотивирани и логично обосновани.Освен прекрасната игра и хармонията на Туба и Енгин,на малката Берен,аз лично с нетърпение чакам превода на диалозите между героите.Просто е наслада за мен интелигентното развитие на действието.Не е възможно,но само заради този нов път,по който пое сериала,бих се радвала дори на трети сезон.Моето лично мнение,е,че присъствието на психолог в екипа,оказва много положително влияние върху сценария,още повече,че точно този сценарий се нуждаеше непременно от такъв,за да продължи напред.То и Ортилерките се нуждаеха от психолог,ама кой да знае.....
Нямам търпение да превали деня,че да сядам пред телевизора.Ако и трей ни пуснат,ще съм още по-щастлива!

# 355
  • Пловдив

Избират или са избрали къща.

# 356

Тази има хубав изглед 👍

# 357
  • Pleven, Bulgaria

Какво съм пропуснала,Марианка?Къща за кого?За Мави или ще се местят Санджар и Мелек?Не съм чела инфо...

# 358
👑🌟🥇🏆

# 359

Тези ми приличат на Елван и Бора.

Общи условия

Активация на акаунт