Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 408

• 47 009
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте момичета! Blush
Честит 3ти март! Този ден се посвещава на загиналите за свободата на България. Дано си я опазим чиста и свята родината ни! Simple Smile

На мен ми се натрупаха много ангажименти последния месец, та нямах време да гледам сериала, но ще наваксам. Но пък видях един много красив кадър на Санджар и Мави как тя го милва нежно и много ми хареса. Heart Eyes Нямам търпение да наваксам със сериите и пак ще си коментираме. Wink

Хубав ден ви желая, днес времето е страхотно за разходки и почивка! Blush

# 331
  • Пловдив

Много статии за Енгин покрай началото на сериала в САЩ.

Момичета, усетихте ли земетресението???
В Пловдив се полюляхме хоризонтално доста дълго.
Ето къде е било и къде е усетено.

# 332

Много статии за Енгин покрай началото на сериала в САЩ.

Момичета, усетихте ли земетресението???
В Пловдив се полюляхме хоризонтално доста дълго.
Ето къде е било и къде е усетено.

Аз съм далеч, не съм усетила

Дейзи, чудех се къде се изгуби 🙂

# 333
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК

# 334
  • Пловдив

Джемре/Зехра пусна тези снимки в инстасторито си и написа:
Любимото ми дете и в същото време най-добрият ми приятел, когото обичам толкова много.

Пишат, че снимките са от конака. Дано в следващия епизод Мелек вече е при тати.
А след това с тати - да си наемат нов дом.

Източник: https://twitter.com/umnisefeoglu/status/1367116581411643395
Приятели, в международното споразумение има договор за 50 епизода, както в КПА. Така че в джоба им има поне 50 епизода и въпреки всички негативи, това е голям успех за мен. Те ще заснемат повече от 50 епизода, а след това ще заснемат още няколко епизода и ще се получи красив финал. 

Времето е пред нас.

# 335
Ако си тръгваш защо целуваш и защо целуваш, щом си тръгваш - това е въпроса 😜, който 35 серии така и не намери логичен отговор.Накъде биеха първите сценаристи не разбрах, сякаш и те се чудеха какво да правят. Иди ми, дойди ми беше положението, направо се изприщих аз лично.
Сега си получи логичния отговор - щом целуваш, не си тръгваш 🙂 Държиш се за това, което ти е важно.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 18:39 от araselia

# 336

"Трудно е да срещнеш любовта. Понякога тя е толкова голяма,
че е невъзможно да я побереш изведнъж в живота си."
   /из "Деветте кръга", Диана Петрова/

# 337

Здравейте момичета Two Hearts
Дейзи Two Hearts добре се появила!

При мен нищо не се усети - винаги съм казвала, че Балканът ни пази.

Ако си тръгваш защо целуваш и защо целуваш, щом си тръгваш - това е въпроса 😜, който 35 серии така и не намери логичен отговор. Иди ми, дойди ми беше положението, направо се изприщих аз лично.
Сега си получи логичния отговор - щом целуваш, не си тръгваш 🙂 Държиш се за това, което ти е важно.

Араселиа Two Hearts   Абсолютно вярно!
За съжаление Наре се държеше за отмъщението, обидата и клетвите "Санджар да иде в Ада".
Ако го обичаше нямаше да прави всичко зад гърба му, да не се съобразява с изричните му молби и желания, а това което най-много ме разочарова в нея беше -  неискреността  и игричките ѝ.
Единственото което отстояваше с някакъв фанатизъм беше това, че трябва да си тръгне. И накрая го направи. Остави си детето, остави Санджар, остави съпруга си, неговото семейство, това на Санджар така или иначе го съсипа - тъй, че за тях ѝ беше все тая. Това конак - за нея бяха просто камънаци. Семейството като институция беше непонятно понятие.  Дори истинско приятелство нямаше към никого. Остави всичи и всичко... и просто си тръгна.
Ако Санджар значеше нещо за нея - тя щеше да се бори заедно с него, щеше да споделя с него своите и неговите болки.  Инат, високомерие и твърдоглавост - нямат нищо общо с образа на силна жена.
Да си силен значи друго.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 17:49 от Марта_49

# 338

Heart
Феновете искат и Мави да види зайбека.

Heart

Както и в живота.Санджар трябваше да заведе дело, че такъв измамник/меко казано/ като посланика, не трябва да доближава Мелек.Да видим тогава, дали щяха да я дадат например на Мюге, която се интересувала само от щастието на детето.Но тя пък нямаше да може, да и даде френско възпитание, като на майка и, Наре.

А ето и Енгин.Една от любимите ми снимки/като Дахан/. Heart

# 339

А ето и Енгин.Една от любимите ми снимки.Heart

И на мен ми е любима, изобщо това ми е любимата визия на Енгин - на Дагхан 😍

# 340
  • Пловдив

Зад кадър Нисан/Еким и Шафак/Седат - дъщерята и съпругът на Мави.

И Едип/Каврук зад кадър. И с Есра/Мюге.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 19:01 от mariana51

# 341
# 342
  • Пловдив

https://peopleenespanol.com/telenovelas/engin-akyurek-comparte-d … oVWe37BwBe427mmlo

Енгин бе интервюиран от списание „People en Español” (Съединените американски щати) във връзка с предстоящата премиера.

С една забележка: Не вярваме в точността на информацията за интервю. Има и още нещо – „Мръсни пари и любов” също е излъчван по латиноамериканските канали, но това не се споменава в статията, защото в момента върви мексикански римейк на сериала по един от дъщерните канали на Univisión. Идеята е, да не се загуби интереса към римейка. Но, да знаем какво са написали. За сведение, почти всички сериали са излъчвани в Латинска Америка, в т.ч. „Ако бях облак” и „До живот”, така също и игралният филм „Поверявам ти децата” – промотиран лично от Енгин през 2018 г. в Перу, Чили и Аржентина и още помним съпреживените емоции от това турне.

Статия от 2 март 2021 – превод от испански Теменужка Христова.

Енгин Акюрек: ”Радвам се, че „Дъщерята на посланика” има латиноамерикански зрители в Univisión”

Популярният турски актьор участва в главната роля, заедно с незабравимата Нихан от „Черна любов”, в новият турски сериал на Univisión, който започва във вторник, от 22:00ч.

Написано от Мойсес Гонзалес 2.03.2021г.

Този вторник Univisión представя гала вечер на нашумялата турска драма „Дъщерята на посланика”, една нова история за епична любов на брега на Егейско море, която обещава да завладее зрителите, както преди време го направи „Черна любов”.

Теленовелата отбелязва голямото завръщане в прайм тайма на канала на обичаната турска актриса Неслихан Атагюл(Нихан от „Черна любов”, придружена от популярния кавалер Енгин Акюрек, запомнен от нас като Керим от „Каква е вината на Фатмагюл?”.

“Радвам се, че нашият сериал има латиноамериканска публика в Univisión. Дори да изглежда, че „Дъщерята на посланика” е една местна история от Анадола, тя има потенциал да завладее универсална публика”, казва в интервю за “People en español” Енгин, който дава живот на образът на Санджар, синът на обикновен арендатор, влюбил се в дъщерята на посланик.

„“Дъщерята на посланика” разказва историята на една незавършена, страстна любов, превърнала се в легенда. Пред нас ще се разкрият всички детайли на историята за любовта на двама влюбени. Една нещастна любов, болката от предателството и загубата, носена в сърцата на двамата млади дълги години, ще се превърне в легенда”; подсказва Енгин Акюрек.

Енгин Акюрек е Санджар в „Дъщерята на посланика”

Енгин, който открива интереса си към актьорството, благодарение на участието си в театрални постановки през студентските си години, подканя зрителите на Univisión да проследят историята на „Дъщерята на посланика” от понеделник до петък, от 22:00 ч. местно време. ”Една солидна история, която доказва, че всички рани могат да бъдат излекувани с любов. Зрителите ще видят един епичен разказ за любовта на Санджар и Наре.”

Абонирайте се за нашето издание

Актьорът, който е много резервиран за личния си живот и дори няма профил в нито една социална мрежа, разказва, че новият му персонаж е много различен от онзи, който ни завладя преди повече от 10 години в КВФ, но подчертава, че “Все пак имат нещо общо. И двамата трябва да платят за грешките от миналото.”

“Керим по природа е наивен, изпълнен с надежда човек. Санджар е борбен мъж, воюващ за любовта си. Санджар е по-силен, по-жилав и огорчен от трудностите, с които го е сблъскал живота , но когато накрая отново открива загубената преди години любов, той има потенциал да бъде щастлив”, обяснява актьорът.

Още за „Дъщерята на посланика"

Сериалът разказва историята на Наре, посланическа дъщеря и Санджар, син на обикновен арендатор, които се запознават и се влюбват един в друг още като деца.

В продължение на 12 години те се виждат само за няколко дни през лятото, но ежедневно мислят един за друг. Вече пораснали, решават да се оженят тайно, заради родителски натиск. В сватбената нощ, обаче Наре изчезва внезапно, без да остави дори следа.

Когато след години, Санджар отново решава да се ожени, съдбата отново поставя пред него неочаквано Наре, заедно с тайната, която ще промени живота им завинаги. Могат ли тези влюбени да възобновят епичната си любов въпреки всичко?

# 343

Момичета Two Hearts за превода!
Успях да отмъкна от Мави останалите шоколадови суфлета да ви почерпя...

Скрит текст:
Другите ще почакате, нека да направи нещо ново. Може и Мелек да включи като помощница... Дядко ѝ направо ще припадне - вместо да учи френски и цигулка, тя омацана с крем и шоколад в кухнята на Мави...

И Берен. Наистина като принцеса. Я, си я представете така облечена да храни с Гюлсие кокошките... тц, не върви...

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 22:04 от Марта_49

# 344
  • Пловдив

Поздравления за Енгин като най-стилния мъж през февруари 2021 г. според Be Global Fashion.

Най-стилните мъже февруари 2021

Енгин Акюрек - 58,11%
Джони Деп - 29,28%
Адам Ламбърт - 8,56%

Напомням, през 2018 и 2019, Енгин многократно печели същия приз.

Общи условия

Активация на акаунт