Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 408

• 47 004
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Историята е правдива, защото наистина можеш да се стопиш от мъка и да откачиш, ако някой ти вземе детето. Радвам се за Елван. При Мелек и дядото мисля, че има несъответствия- в Черна гора те са живели заедно и няма начин и там да не я е терорил по същия начин, но да кажем тук има реминисценция и за държането му към Наре. Но досега Мелек проявяваше възпитание и образованост, не до степен да и се обяснява коя вилица за какво е. Историята и любовта на Каврук също я затриха. Но истински ме удиви, че се опитват да правят от Халисе мафиотски бос. Това е смешно. Хубава вечер!

# 316
  • Пловдив

Колегиалните отношения с Енгин, винаги са на ниво.

https://www.instagram.com/p/CL7Ti69hj3t/

Ердал написа в интаграма си:
Енгин Акюрек. Най-красивата форма на приятелство...

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 20:56 от mariana51

# 317

Наистина красива форма на приятелство.
Серията е много интересна и се гледа хем на един дъх, хем без излишно напрежение.
Абе, напрегна ме новоизлюпената мафиотка  Халисе-анъм и дано тази ѝ постъпка не повлия върху доклада на социалните, щото тя там се представи като отговорна за възпитанието и въобще за гледането на Мелек. Другите изпълнявали нейните разпореждания за всичко.
Хвани Халисе - удари Гювен, а двамата да ударят психото пардон "психоложката" Мюге.

# 318
# 319
Здравейте, серията е хубава..

Рейтинга си е рейтинг..Най-важното е, че в бъдещите  10 серии, ще видим  смисъл, разговор, логика и разбиране.

Burkina  Напълно съм съгласна с теб.
С идването си новите сц дадоха съвсем различно настроение и нагласа. Вижда се  различната гледна точка и  липсва хауса. За мен са по-добри.

И няма да крия никогя, тъгата по-не осъществения замисъл на сериала, разочарованието си от старите сценаристки.
И най-вече винаги, ще ме е яд, че не успяхме да видим историята на Наре и Санджар в ръцете на новите сц.

В крайна сметка, вярвам, че  всяко зло е за добро. Надявам се да видя една книга за сериала в оригинал.
Сега се наслаждавам на остатъка на историята, защото харесвам сериала, обичам го.
Преди доста се дразнех на разделенията, сега вече, не ме интересува.
Всичко зависи от гледната точка, дали виждаш чашата пълна или празна.
Не видях особено голям смисъл от създаването на два три лагера.
Даже до ден днешен доста от решенията им останаха загатка.
Във всеки епизод героите преминаваха в крайни състояние и действия, все едно бяха с биполярно разстройство. Сега има хармония, разговори и повече логика между действия-думи. Отговори на въпроса защо....
Мисля, че лошите емоции и негативизма не носят  нищо добро.  Така, че гледам сериали, които харесвам и ми доставят удоволствие.
Лошата нагласа срещу актьор или друга група зрители са безсмислени.  Да не говорим за обидите и неприемането на различното мнение.

Всеки има право на мнение, разбира се Hug

Пожелавам ви спокойна нощ.
Чакам превода,тайно се надявам на два фрагмента и тази седмица.

Heart

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 22:31 от Nina_richi

# 320
  • Пловдив

Има информация, че Керем - шофьорът на посланика вече е в Бодрум.
Значи са го открили за делото за попечителство.
Това бе и част от плана на Санджар.

# 321

Аз пък си мисля за нещо друго.
Мави каза на Санджар да се вслуша в съветите на адвоката си и да не прави грешки свързани с  посланика /да вземе Мелек от него/. Тя иска той да вземе законно попечителство над детето си.

Основно пред социалните служби, Гювен се позова, че Мелек не я гледа баща ѝ добре,  единствено от факта, че детето е напуснало къщата през нощта и е потърсило него /дядото/. Никой не е забелязал, че тя е излязла.
Прибавя и видеото, където Мелек говори с Мави и иска тя да не се вижда с баща ѝ. Т.е. Мелек не одобрява "връзката"/приятелството на баща си.

А сега станахме свидетели на какво?
При наличието на охрана, поне 100 човека гости /всичките в будно състояние/, посланикът, Мадам, Мюге, както и представителката на социалните служби - Мелек излиза от къщата. И то със същата жена, която уж не харесва. Излиза доброволно и осъзнато, защото е маскирана. Двете преминават пред очите на всички гости, дори и адвокатът.

Сега се чудя, къде Мави ще заведе Мелек? Трябва да е някъде, където да ги видят. Предполагам кафенето.
И най-важното - да звъннат или директно на съдията, който ще разглежда делото или пък на полицията, че да попитат г-н ефендито Гювен - що ще внучка му в този вид и час на улицата?

# 322
  • Пловдив

Добро утро от Мави, Санджар и мен.
Снощи започна излъчването на "Дъщерята на посланика" по сателитния канал в САЩ за испаноговорящи.
Има акция в туитър, която продължава и в момента.

Феновете на Енгин са гледали епизодите до момента, предстои на още зрители да се запознаят с историята.
Успех.

А на нас, честит празник и успешна сряда
.

# 323
Добро утро момичета.
Много усмивки, празнично настроение и положителни емоции.
Бъдете здрави.

Честит 3 - ти март.
Да сведем глави в знак на благодарност.
Да помним миналото, защото народ, който забравя миналото си, няма бъдеще.

Хубав празничен ден на всички.

# 324
Добро утро!
Честит празник!

# 325
Добро утро,

Честит Празник! Hug

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

# 326

"И днес йощ Балканът, щом буря зафаща,
спомня тоз ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!"

Честит празник!

# 327
Честит празник!

Освобождението на България е един от най-светлите моменти в историята на страната.
Пожелавам ви прекрасен ден с много хубави емоции.
Често да си напомняме защо обичаме страната си, гордеем се с героите й и почитаме завета им.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 09:34 от Nina_richi

# 328
  • Варна
Честит да ни е националния празник !
Бъдете българи където и да сте !

Желая ви хубав, слънчев празничен ден!

# 329
  • Пловдив

Санджар ще спаси Мелек от дядо й, в това не се съмняваме.
Я колко е голям тати, силен като планина, висок и с гръб зад който Мелек винаги ще има подслон.

Общи условия

Активация на акаунт