Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 408

• 46 935
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,момичета.Цял ден ви чета нелегално,но докато успея да кажа две думи,денят свърши.Нищо,де,за  добрите пожелания час и ред няма...Бъдете благословени,простени и прощаващи!Искрено и смирено моля и аз за прошка всяка една от вас,пишещите тук,ако по някакъв начин,съм наранила чувствата ви,дори и без да искам!
Страхотен трейлър ни пуснаха за подгрявка.Сигурно са разбъркани сцените и репликите,но все пак е смущаващ.Чакат ни отново трудни времена.Истина е,че Санджар всяка серия на тестове се явява,обаче пък все с достойнство и с отличие ги взема.Така,,че,аз не се оплаквам.Щом не изневерява на себе си,на чувството си за справедливост,нека си го тестват,колкото искат,аз съм спокойна,че е на правилния път.Бори се за щастие,за спокойствие,за шанс в живота,за справедливост.И всичко това го постига с почтени средства и с упоритост!
Бившият на Мави ме кара да усещам тръпки по врата си.Не знам защо си мисля,че ще го намразя дори повече от Акън,а него от сърце го ненавиждах....Все пак щом толкова години е налагал психически тормоз върху жена си и детето си,щом се чувстваше застрашен от успеха на Мави и се чудеше как да го омаловажи,не вярвам да е бил много успешен и интелигентен.По-скоро съм склонна да мисля,че е имал големи  мечти,но си е останал посредствено мафиотско адвокатче,изживявайки манията си за величие чрез тормоз на беззащитните си близки.Добра глава му наби Санджар,но ще трябва още много бой да яде,сигурна съм.То не,че Санджар се нуждае от много подканяне,и без друго е като кипящ чайник,който търси от къде да изпусне парата...
Маи ще запознае Санджар с подхода на бившия си,ще му помогне да предвиди ходовете му,да разбере мисленето му.Обаче нито Мави,нито Седат,нито дори Посланика,познават в действителност Санджар.Онзи Санджар,който е винаги с два хода напред,който премисля и интелигентно успява да закове противника си,който знае как да се движи в подвижните пясъци....Ще останат  накрая всички с пръст в устата и увиснали ченета,когато "простият селянин" им покаже къде зимуват раците...И понеже си мисля,че съм честен човек,ще призная,че сцените със Садъчите ще ми липсват сега.ГАДиз от миналото,чудесния приятел,другата половина на холдинга,сега би допълвал чудесно Санджар в борбата му с лошите....Обаче може пък Мави да изиграе ролята на съдружника.Има много неща,които знаем,но не сме видели.Не знам дали в оставащите епизоди ще намерят време и възможност за всичко сценаристите,но има материал за много интриги.
Всъщност Мави е била много успешна жена,интелигентна,с кариера,търсена и уважавана в средите,в които се е движела.Напуснала е доброволно след смъртта на момиченцето си,но това не значи,че е оглупяла или е забравила какъв е света на бизнеса и как да се движи в него,нито е загубила връзките и познанствата си.Просто е в хибернация.Обаче,ако се окаже,че Санджар има нужда от опора,помощ,подкрепа,инстинктите на Мави ще се събудят.Имаме още някой,който ще се окаже скрит жокер и това е Бора.Той също доброволно е напуснал обсебващия бизнес свят,за да се отдаде на простичките удоволствия на живота,но......не е глупак,нито неук.Сега че изненадат нашите младоженци,които въпреки доброто желание,все още не са се научили да си имат пълно доверие,но по-късно ще им се стовари на главата голямо главоболие...
Интересно ми е защо Яхя каза Не, на сватбата си.Мисля си,че той осъзна разликата между Елван и Дуда,и  тя не е в полза на лъжливата и цтремяща се към власт Дуду.Пада му се,още искам да се осъзнава,да съжалява,пук и да види щастието на Елван искам.А Дудка си е за него,обича го,ама трябва да спре да го манипулира,лъже и върти зад гърба му заговори срещу семейството му.Иначе Яхя и без друго е приел детето и за свое,не е проблем.
Понеже срещнах из дебрите на нета размишления на две дружки,които харесвам,ще ви ги споделя...
Едното е на моята любимка,чиито мнения често превеждам...
"През целия си живот,не си спомням да съм виждала друга двойка,по-красива от тази/Енгин-Туба/.
Физическата и емоционална съвместимост на тези двамата е впечатляваща.
Не става въпрос за целувките/знаем,че им се получават много добре/,въпросът е ,че те вибрират на едно и също ниво.
Няма значение откъде си,нито каква е религията ти,нито културата.
Когато става въпрос за тази двойка,милиони хора по света,си умират за съвършения екип,който са формирали.Разтърсват социалните мрежи само с няколко общи сцени.
Действително е наслада за окото, да ги наблюдаваш в този етап на ДП.
Остават само часове до предстоящия епизод,който между другото се очертава инфарктен.
Прегръщам ви!!!"

И следващото нещо е на фенка,която също като нас гадае,но кристалното и кълбо ми изглежда доста ясновидско.
"Една луда теория
-За Халисе вече знаем,че не понася Мави.
-Предполагаме,че Гювен е довел бившият на Мави.
-Седат ще представлява Ахмет в съда срещу Халисе.
Как ще се подредят всички части от пъзела?
-Гювен и Седат ще предложат на Халисе сдружение срещу Мави/И разбира се,срещу Санджар/,в замяна на което Ахмет ще оттегли обвиненията си.
Помните ли снимката на тримата злодеи?"

ПП
Между другото,днес сме били ТТ в Испания,Аржентина,Мексико,САЩ,Гърция и Ливан./Щото сериалът не се харесва/.

# 676
Добро утро,

И с очи, в пълен синхрон.Heart

Момичета, Hug Flowers Bouquet

Здрав и спокоен ден.

# 677
  • Пловдив

Добро утро от Санджар, Мави и мен естествено.
Подпали се туитър и ФБ след излъчването на втория трейлър.
Понеделник е, продължаваме пътешествието с Енгин и Туба.
Успешен да е.

Източник: https://vk.com/club144707938?w=wall-144707938_160347

Който знае - напомням, който не знае - ще разбере, все пак идват при нас - Туба е не само известна турска актриса - тя многократно е украсявала кориците на турски и чуждестранни списания за света на изкуството и модата.
Туба досега е единствената турска актриса, която се появи на корицата на френското модно списание Elle Oriental и арабската версия на списание Elle Arab World, където тя позира в екипировки от Louis Vuitton.

Като кликнете върху линка, ще видите кориците на списанията.

Все още сме в тренда на Мексико.

В тренда на Аржентина.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 07:42 от mariana51

# 678
Добро утро момичета.
Ден пълен с усмивки и положителни емоции.
Бъдете здрави.

Усмивки от Санджер и Мави за начало на деня.

Успешен ден на всички.

# 679
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1371340383297282052

Санджар търси отговори на въпроси!

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1371370583187808257

С връщането на Седат балансът ще бъде нарушен!

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 10:06 от mariana51

# 680

Добро утро момичета Two Hearts

Нова седмица, нови очаквания и надежди /свързани естествено с борбата ни срещу Ковид 19/.
Обаче в това трудно за всички нас време, трябва да успеем да се държим здраво, макар и отдалече с близките си, виртуално с приятелите си, всеки ден да споделяме позитивни неща и да си ги пожелаваме.
Така, че желая на всички един хубав и слънчев ден, снегът си отиде и пролетта вече си е съвсем на прага ни - остава само да отворим вратата, прозорците, сърцата и душите си и ще ни стане по-леко и спокойно.
Дори и в онези снежни в предната седмица сутрини птиците си пееха, напук на студа и снега. А гората  леко се е променила - пъпките на листенцата са се оформили вече, а тези на люляка направо се зеленеят и тук-таме са се отворили в мънички листенца. Спирам с "лирическото" отклонение за да не ви досадя и се обръщам към темата събрала ни тук в нашата приятна виртуална къщичка.

Очаква ни гореща серия довечера. Знаете, че обичам да джиткам насам-натам из форуми, теми и групи - та на едно място прочетох как момичета изпитват да кажем удовлетворение, че Яхя започва да се променя в положителна посока с отказа си на сватбата. Това е хубаво, че ще му дойде "ума" в главата, защото той допусна много грешки спрямо Елван /оставям другите настрана, защото той направи и много такива срещу брат си и срещу Мелек, бидейки оръжие в ръцете на Менекше/.
Обаче отказвайки се от Дуду и детето ѝ, което той щеше да приеме за свое почти знаейки истината, че не е негово - се отказва от нещо принципно добро. Добро е, да приемеш детето на другия и да го отгледаш като свое, но самите обстоятелства в случая Дуду/Яхя  не са добри. Ако той наистина се е влюбил в нея, знае че никога няма да има собствено дете - защо да не приеме нейното и да си бъдат семейство. Щяха да си знаят истината двамата, естествено, ако Дуду му беше признала за  нощта прекарана с Ахмет. Видяхме при какви обстоятелства се е случило всичко  и единствената виновна не е Дуду. Ахмет направо си се възползва от случая. И тук спонтанно ми изкача  един въпрос относно предпазните средства или те са табу  при мъжете мюсюлмани?
Религия, етнос, бит ли се намесват и играят решаваща роля? Защо от знайни и незнайни времена  жените сами са решавали тези неща / спомнете си за "бабата" помагала на момичета в бордея където е работила Джейлян и при която тя изпрати Акън с Менекше/. Офф, ама и тема подхванах... но ми дойде ей-така спонтанно във връзка с Яхя и Дуду /най-вече с нейното положение/.
И той сега какво ще направи, след като остави Дуду бременна - ще хукне да омайва пак Елван и да продължи да съсипва живота ѝ ли? Искам Елван да скъса със всичко отровно насадено ѝ насила от Халисе и тези празни години от живота ѝ да си останат наистина в миналото.
Елван да може да тръгне наистина с гордо вдигната глава по пътя на който вече е стъпила. Тя може да постигне всичко, стига около нея да има наистина доброжелателни хора. Единственото което я прави несигурна не е това, че няма нужното образование  и обща култура, а факта че е непълноценна като жена. Това, че Халисе ѝ залепи грозен и лъжлив етикет и я постави в срамно положение пред общността - това е нещото което спъва и дърпа Елван "надолу".  Искам я до Бора - двамата ще съумеят да станат една пълноценна двойка зрели хора. И ще видите как Елван ще намира време и книги да чете и да говори и пише на турски, а не на  "бодрумски".

А Яхя - заслужава известно време да си събира мислите и да проумее как и защо е стигнал до тук.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 10:48 от Марта_49

# 681
  • Пловдив

https://twitter.com/InterMedya_/status/1370357363258105857

Интер Медиа промотира жените от сериалите на които е дистрибутор.
Ето какво написаха за Туба в сериала "Дъщерята на посланика":

Силни жени, които вдъхнаха живот в ролите си и отидоха над и извън! Всичко е много по-добре при теб!!

Разбирате за какво става въпрос...

# 682
Здравейте, напоследък нямам много време за писана, но не спирам да ви чета.

Като цяло, доста ще се размъти водата покрай събитията на сватбата.
Аз ни най-малко не съжалявам Халисе, майка съм, но тя постъпва като мащеха със своите деца.
Не мисля, че има нещо което да не си е заслужила, много отдавна трябваше да полежи  в  затвора- може пък да й дойде  акъла. Освен, че не мога да изброя всичките  й предателства в името на децата, не мога да разбера не се ли учи поне малко. Да  ги остави да се борят, да избират пътя си.
Мъчно е, че има много такива родители, които по-един или друг начин, се мешат в отношенията на децата си,животите,изборите и семействата им.

Според мен една от главните отговорности като родител е да научиш детето ти да избира само, да бъде отговорен и уверен, да  мисли правилно, знаейки разликата между добро и зло.
Нещо което явно липсва при  много родители, които смятат, че доброто образование и материалните придобивки-дом  например са най-важни.
Не е така, важното е да бъде човек- достоен и самостоятелен,защото всичко друго е преходно и лесно се губи.

Виждам, че Седат, ще действа открито,за разлика от Акън.  Това е което ми харесва, ако напада  открито, войната ще бъде доста по-честна.

Желая ви хубав ден и успешна нова седмица. Бъдете здрави!

# 683

https://twitter.com/InterMedya_/status/1370357363258105857

Интер Медиа промотира жените от сериалите на които е дистрибутор.
Ето какво написаха за Туба в сериала "Дъщерята на посланика":

Силни жени, които вдъхнаха живот в ролите си и отидоха над и извън! Всичко е много по-добре при теб!!

Разбирате за какво става въпрос...

Стават грешки, като не знаем езика, пък иначе насочваме. Хората говорят в множествено число.

Sizinle - с вас

Така дали се разбира за какво става въпрос?

# 684
Да, числото може да е множествено, защото визира няколко женски образи - показани във видеото.
Но, това което се отнася до "Дъщерята на посланика" и което рекламират всъщност с горното твърдение за силните жени - и трите снимки на илюстрация са на Мави /Туба Б.

Съвсем правилен превод в контекса на това което касае  гледания от нас сериал.
Силната жена, вдъхнала живот на ролята си и отишла над и извън е - Мави. Тя - ед.ч.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 12:44 от Марта_49

# 685
Нещо не виждате добре. Поздрав за празника на жените, никой не акцентира на Туба. Стандартно поздравление, насочено към силните жени.
Няма нужда да се прави сензация 😏

# 686
Не ме интересуват другите женски образи от проекти които не следя. Интересуваме ме Мави/Туба Б.

Публикацията е от 12 март.  Дали е поздрав или не - всеки да си решава сам. 

# 687
  • Пловдив

Семейство Ефеоглу.

# 688
Привет, дами в нашия понеделник!

Довечера сме на сватба, места имаше много, а и представлението не е за изпускане 😜

Да извадим по една малка черна рокля - класика като Мави и да се нареждаме 🙂

Хубав следобед!

# 689

Освен красотата, Мави притежава и ни показва нещо много ценно за една жена.
Умението да бъде до мъжа когото обича.
Абе, радост за очите и сърцето са ми двамата.

А вижте съвсем за кратко се вижда, как Мави отвежда Мелек /горния етаж/.

Араселиа  Two Hearts 
Това за черната малка рокля - точ в точ /имам я и ми е малка/...

Привет, дами в нашия понеделник!

Довечера сме на сватба, места имаше много, а и представлението не е за изпускане 😜

Да извадим по една малка черна рокля - класика като Мави и да се нареждаме 🙂

Хубав следобед!

Общи условия

Активация на акаунт