Страхотен трейлър ни пуснаха за подгрявка.Сигурно са разбъркани сцените и репликите,но все пак е смущаващ.Чакат ни отново трудни времена.Истина е,че Санджар всяка серия на тестове се явява,обаче пък все с достойнство и с отличие ги взема.Така,,че,аз не се оплаквам.Щом не изневерява на себе си,на чувството си за справедливост,нека си го тестват,колкото искат,аз съм спокойна,че е на правилния път.Бори се за щастие,за спокойствие,за шанс в живота,за справедливост.И всичко това го постига с почтени средства и с упоритост!
Бившият на Мави ме кара да усещам тръпки по врата си.Не знам защо си мисля,че ще го намразя дори повече от Акън,а него от сърце го ненавиждах....Все пак щом толкова години е налагал психически тормоз върху жена си и детето си,щом се чувстваше застрашен от успеха на Мави и се чудеше как да го омаловажи,не вярвам да е бил много успешен и интелигентен.По-скоро съм склонна да мисля,че е имал големи мечти,но си е останал посредствено мафиотско адвокатче,изживявайки манията си за величие чрез тормоз на беззащитните си близки.Добра глава му наби Санджар,но ще трябва още много бой да яде,сигурна съм.То не,че Санджар се нуждае от много подканяне,и без друго е като кипящ чайник,който търси от къде да изпусне парата...
Маи ще запознае Санджар с подхода на бившия си,ще му помогне да предвиди ходовете му,да разбере мисленето му.Обаче нито Мави,нито Седат,нито дори Посланика,познават в действителност Санджар.Онзи Санджар,който е винаги с два хода напред,който премисля и интелигентно успява да закове противника си,който знае как да се движи в подвижните пясъци....Ще останат накрая всички с пръст в устата и увиснали ченета,когато "простият селянин" им покаже къде зимуват раците...И понеже си мисля,че съм честен човек,ще призная,че сцените със Садъчите ще ми липсват сега.ГАДиз от миналото,чудесния приятел,другата половина на холдинга,сега би допълвал чудесно Санджар в борбата му с лошите....Обаче може пък Мави да изиграе ролята на съдружника.Има много неща,които знаем,но не сме видели.Не знам дали в оставащите епизоди ще намерят време и възможност за всичко сценаристите,но има материал за много интриги.
Всъщност Мави е била много успешна жена,интелигентна,с кариера,търсена и уважавана в средите,в които се е движела.Напуснала е доброволно след смъртта на момиченцето си,но това не значи,че е оглупяла или е забравила какъв е света на бизнеса и как да се движи в него,нито е загубила връзките и познанствата си.Просто е в хибернация.Обаче,ако се окаже,че Санджар има нужда от опора,помощ,подкрепа,инстинктите на Мави ще се събудят.Имаме още някой,който ще се окаже скрит жокер и това е Бора.Той също доброволно е напуснал обсебващия бизнес свят,за да се отдаде на простичките удоволствия на живота,но......не е глупак,нито неук.Сега че изненадат нашите младоженци,които въпреки доброто желание,все още не са се научили да си имат пълно доверие,но по-късно ще им се стовари на главата голямо главоболие...
Интересно ми е защо Яхя каза Не, на сватбата си.Мисля си,че той осъзна разликата между Елван и Дуда,и тя не е в полза на лъжливата и цтремяща се към власт Дуду.Пада му се,още искам да се осъзнава,да съжалява,пук и да види щастието на Елван искам.А Дудка си е за него,обича го,ама трябва да спре да го манипулира,лъже и върти зад гърба му заговори срещу семейството му.Иначе Яхя и без друго е приел детето и за свое,не е проблем.
Понеже срещнах из дебрите на нета размишления на две дружки,които харесвам,ще ви ги споделя...
Едното е на моята любимка,чиито мнения често превеждам...
"През целия си живот,не си спомням да съм виждала друга двойка,по-красива от тази/Енгин-Туба/.
Физическата и емоционална съвместимост на тези двамата е впечатляваща.
Не става въпрос за целувките/знаем,че им се получават много добре/,въпросът е ,че те вибрират на едно и също ниво.
Няма значение откъде си,нито каква е религията ти,нито културата.
Когато става въпрос за тази двойка,милиони хора по света,си умират за съвършения екип,който са формирали.Разтърсват социалните мрежи само с няколко общи сцени.
Действително е наслада за окото, да ги наблюдаваш в този етап на ДП.
Остават само часове до предстоящия епизод,който между другото се очертава инфарктен.
Прегръщам ви!!!"
И следващото нещо е на фенка,която също като нас гадае,но кристалното и кълбо ми изглежда доста ясновидско.
"Една луда теория
-За Халисе вече знаем,че не понася Мави.
-Предполагаме,че Гювен е довел бившият на Мави.
-Седат ще представлява Ахмет в съда срещу Халисе.
Как ще се подредят всички части от пъзела?
-Гювен и Седат ще предложат на Халисе сдружение срещу Мави/И разбира се,срещу Санджар/,в замяна на което Ахмет ще оттегли обвиненията си.
Помните ли снимката на тримата злодеи?"

ПП
Между другото,днес сме били ТТ в Испания,Аржентина,Мексико,САЩ,Гърция и Ливан./Щото сериалът не се харесва/.