Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 408

• 46 910
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Марианка благодаря за хубавите отзиви за сериала ни, за Енгин и Туба, които си споделила.

Свалям шапка и се покланям пред Енгин Акюрек, затова, че  е човек на честта, с голямо и любящо сърце, достоен да бъде обичан от всичките си фенове, които винаги ще застанат зад него. И това се доказа само преди няколко дни.
И професионалист до мозъка на костите си, който никога няма да разочарова тези, които зависят от него. Никога няма да остави работата си недовършена и да избяга като мишките, които първи напускат потъващия кораб.

# 76
Добро утро момичета.
Усмивки и положителни емоции.
Бъдете здрави.

Успешен ден на всички.

Допълвам се.
Серията беше страхотна, но въпреки всичко рейтингът продължава да е нисък.
Защото продължават да бойкотират сериала ни. Снощи в една от фейсбук групите на Енгин четох какви ли не неща.
Как името не отговаряло на сериала, как от както Неслихан  и Ураз са напуснали,  вече никой не гледа сериала, даже и Туба нямало да спаси сериала. Как сериала ни е ударил дъното.
Много ме заболя като четох всички тези неща и се почувствах ужасно.
Защо тогава беше цялата тази акция онази вечер...оказва се, че сериала ни се подкрепя от къде ли не по света, а драгия турски зрител(тези, които уж го гледат) не правят нищо.
Мъчно ми е, да ви кажа ли защо: защото ми се иска да гледам Енгин колкото се може повече на екран, защото след тази продукция(имаме горчив опит с неговото покриване), знаете, че той дълго време излиза от образ и ще мине поне година докато се съгласи или намери нещо, което да е за него.
И следващия път, когато отново реши да участва в сериал по - добре да си подбере партньорка.
Коя е тази група, Ками? Аз съм много активна във ФБ, но не мисля, че в българска ФБ група за Енгин са писали подобно нещо. ... Такива неща се пишат в изключително негативно настроената група за сериала ДП, в която останаха предимно Несло-Уразки, след като много нормално мислещи хора избягаха в новата група за ДП:  https://www.facebook.com/groups/184070770177309  Те не можаха да понесат помията и омразата, изсипвана  от хора, които вече изобщо не следят сериала, но продължават да го коментират и плюят!

# 77
За мен това е най-хубавата серия до сега. Дори без превод си я гледах с кеф до края. Както казва Йоанна, нормални човешки взаимоотношения, имаше действие, беше динамично. Имаше и много разговори и ще чакам превода какво сподели Елван на Бора, какво си говореха Мави и Санджар в кафенето, любовника на Дуду какви претенции има, дали е разбрал, че ще става татко. Мави ми е голяма мистерия, стана ми мъчно като се разрида сама на масата в кафето, толкова беше самотна, като отломка в реката, носи се и няма къде да се захване ☹️ Злодея-посланник вече наистина е рафиниран, да използваш дете, да го лъжеш и манипулираш за собствена изгода, незачитайки неговите чувства е дъното на човешкия индивид. Има за какво да се разсъждава, без да са някакви небивалици.

# 78
Добро утро момичета.
Бъдете здрави.

Успешен ден на всички.

Допълвам се.
Защото продължават да бойкотират сериала ни. Снощи в една от фейсбук групите на Енгин четох какви ли не неща.
Как името не отговаряло на сериала, как от както Неслихан  и Ураз са напуснали,  вече никой не гледа сериала, даже и Туба нямало да спаси сериала. Как сериала ни е ударил дъното.
Защо тогава беше цялата тази акция онази вечер...оказва се, че сериала ни се подкрепя от къде ли не по света, а драгия турски зрител(тези, които уж го гледат) не правят нищо.
Мъчно ми е, да ви кажа ли защо: защото ми се иска да гледам Енгин колкото се може повече на екран, защото след тази продукция(имаме горчив опит с неговото покриване), знаете, че той дълго време излиза от образ и ще мине поне година докато се съгласи или намери нещо, което да е за него.
И следващия път, когато отново реши да участва в сериал по - добре да си подбере партньорка.
Коя е тази група, Ками? Аз съм много активна във ФБ, но не мисля, че в българска ФБ група за Енгин са писали подобно нещо. ... Такива неща се пишат в изключително негативно настроената група за сериала ДП, в която останаха предимно Несло-Уразки, след като много нормално мислещи хора избягаха в новата група за ДП:  https://www.facebook.com/groups/184070770177309  Те не можаха да понесат помията и омразата, изсипвана  от хора, които вече изобщо не следят сериала, но продължават да го коментират и плюят!

Групата не е българска. Лошото е, че не мога да слагам линкове към информацията, която давам, за достоверност.
Но бях потресена, колко лоши хора има и колко лоши неща могат да бъдат казани, за това споделих. Разхождам се и аз като Марта напред- назад из разни места и напоследък чета все негативни мисли на недоброжелатели, които не ми дават мира. Иска ми се да изкрещя на всички тези "мишки", че когато си професионалист и поемеш професионален ангажимент, и когато от теб зависят и други хора, не можеш да си тръгнеш, когато ти стане неудобно под претекст, че видиш ли си толкова болен, че сигурно ще се и споминеш, а само два дни след тежката ти болест да се показваш пред света как танцуваш и колко си щастлив.Такова поведение първо не е човешко,после не е професионално. Никой от тези "мишки", които бълват змии и гущери не се постави на мястото на тези, които останаха на работните си места. Тези, които останаха и от нищото, в момента правят нещо - те са професионалисти. Много е лесно да си измиеш ръцете и да обърнеш гръб, а след теб и потоп, пък да се правиш и на обиден, че след като си си тръгнал продукцията продължава и без твое участие. Е, аз ще кажа - няма незаменими хора.

# 79
  • Пловдив

Източник: http://adba.tv/sosyal-reyting/haftalik-rapor/15-21-subat/

Най-обсъжданите продукции на екрана са обявени през седмицата от 15 до 21 февруари

Телевизионни сериали и програми, излъчвани през седмицата от 15 до 21 февруари, и рейтинги в социалните медии въз основа на тв канали.

Акцент от 41 eпизод:
Санджар: Ако не беше ти, нямаше да видя ситуацията с дъщеря ми. Знам, че Мелек го е скрила от мен, за да не се притеснявам. Но аз трябваше да го разбера. Не съм забелязал. Не забелязаха и онези, на които поверих дъщеря си. Никой от нас не забеляза. Но как разбра?
Мави: Защото все още съм майка. Вече нямам дете. Но все още съм майка.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 18:25 от mariana51

# 80
Здравейте,

Нашият "мечок", укротен от нежността..Heart

Момичета, Hug Flowers Bouquet

Много интересна информация и постове.Е, рейтингът не ми хареса, но дано продължим до май...

# 81
  • Стара Загора
Добро утро момичета.
Бъдете здрави.

Успешен ден на всички.

Допълвам се.
Как името не отговаряло на сериала, как от както Неслихан  и Ураз са напуснали,  вече никой не гледа сериала, даже и Туба нямало да спаси сериала. Как сериала ни е ударил дъното.
Коя е тази група, Ками? Аз съм много активна във ФБ, но не мисля, че в българска ФБ група за Енгин са писали подобно нещо. ... Такива неща се пишат в изключително негативно настроената група за сериала ДП, в която останаха предимно Несло-Уразки, след като много нормално мислещи хора избягаха в новата група за ДП:  https://www.facebook.com/groups/184070770177309  Те не можаха да понесат помията и омразата, изсипвана  от хора, които вече изобщо не следят сериала, но продължават да го коментират и плюят!

Групата не е българска. Лошото е, че не мога да слагам линкове към информацията, която давам, за достоверност.
Но бях потресена, колко лоши хора има и колко лоши неща могат да бъдат казани, за това споделих. Разхождам се и аз като Марта напред- назад из разни места и напоследък чета все негативни мисли на недоброжелатели, които не ми дават мира. Иска ми се да изкрещя на всички тези "мишки", че когато си професионалист и поемеш професионален ангажимент, и когато от теб зависят и други хора, не можеш да си тръгнеш, когато ти стане неудобно под претекст, че видиш ли си толкова болен, че сигурно ще се и споминеш, а само два дни след тежката ти болест да се показваш пред света как танцуваш и колко си щастлив.Такова поведение първо не е човешко,после не е професионално. Никой от тези "мишки", които бълват змии и гущери не се постави на мястото на тези, които останаха на работните си места. Тези, които останаха и от нищото, в момента правят нещо - те са професионалисти. Много е лесно да си измиеш ръцете и да обърнеш гръб, а след теб и потоп, пък да се правиш и на обиден, че след като си си тръгнал продукцията продължава и без твое участие. Е, аз ще кажа - няма незаменими хора.
Напълно подкрепям!

# 82
  • Пловдив

Източник - предложение: https://twitter.com/Sunny1488/status/1364135618096336896

Тъй като някои планират края, ще кажа, че не бих имала нищо против бърз брак за Мави и Санджар, за да спасят някого, в случая Мелек. Всичко е свързано със спасяването и защитата на някой друг, нали? Пропускаме драмата и отиваме направо към брака, преди всъщност да се влюбим.

Идеята е добра. Направо посланикът ще припадне, ако така му пропадне плана.

Източник: https://twitter.com/Sunny1488

Колко иронично е, че онези, които мразят сериала, се интересуват дори повече от рейтингите, отколкото тези, които всъщност обичат и гледат сериала

Всички ли сте отегчени? Ето снимка, която можете да отразите за вашето спокойствие.

# 83
Марианче, това за сватбата е чудна идея, и без това е в стила на Санджар - първо се жени, после се запознава с булката 😜 На третия опит ще успее вече 👌🙂

Туба вече е втора 👌👍👑 Ха, пред толкова млади и засукани девойки,някои ги и няма, пък била такава и онакава друг път, класа и марка е тя, и е най-естествено красивата от актрисите за мен, може би заедно с Берен Саат.

# 84
  • Pleven, Bulgaria
Добър ден,момичета,кокичета.
Я не се тюхкайте за рейтинга,а се наслаждавайте,че има на какво!Щом продуцентите са се примирили и гледат напред с цел продажби в чужбина,кои сме ние,че да спорим?!
Абсолютно съм съгласна с Буркина,че снощната серия беше най- добрата от доста време насам.
За разлика от турския рейтинг,който се измерва в няколко хиляди къщи,я се вгледайте в социалния,който отразява интереса на останалата част от гледащите зрители.Ами ние не сме слезли от първото място от самото начало на сериала!
Изобщо няма смисъл да се чудим и да страдаме за рейта,не зависи от нас.И аз четох страницата в ТТ за която споменава Марианка,че сериалът ще продължи до чай- юни с предвидените епизоди.За мен е важно да видя една завършена и смислена история.Хеле пък,как ми харесва новатаааа!!!!!
За падането на рейта не обвинявам нито Неслихан,нито Ураз.
Първоначално вината неше на сценаристките за нескопосаните и нелогични измислици,които написаха.огромна вина имаха админите на страницата,които в желанието си да предизвикат интереса на зрителите,създадоха объркване и разделение с двузначните си постове.
Рейтингът вече се беше устремил главоломно надолу,защото зрителите видяха безсилието на сценаристите да създадат интересна и логична история.С всяка изминала серия се увеличаваха мрачните краски и безсмислените сцени.
При напускането на Неслихан също допуснаха грешка.Имаше много неизвестност ,объркване,мълчание.Явно и те не знаеха какво да правят,,а и са чакали отговор от Туба,сценарий е трябвало да измислят......изобщо,пълен хаос е настанал и това си пролича.Слуховете надделяха и хората,които вече бяха започнали да хвърлят по едно око тук- там,си останаха там.Съвпадна и с излизането на нов проект с обичан от младежката публика актьор.
Аз мисля,че беше съвкупност от много неблагоприятни факти.Е,не спомогна никак студеното обръщение както от продуцентите,така и от Неслихан към зрителите,че главната изпълнителка напуска.Всички щяхме да разберем и да сме съпричастни с болестта и.Така се получи изкуствено и нагласено и хората започнаха да се съмняват.
Когато видях първия епизод,,написан от новите сценаристи,останах като в ступор.Спомням си,че стоях известно време застинала,чудейки се това сега какво е....Излъчваше спокойствие и тишина,а аз се чудех кога и откъде ще ни дойде удара......Признавам си,че и а мислех,че няма да успеят.Казвах си,че каквито и да са грешките на Ортилерките,това е тяхната история.Как биха могли новосошлите да напипат пулса и и да я разкажат?!И сигурно нямаше да съм доволна.С решението н Неслихан,Ураз и Бюлент да напуснат и желанието набпродуцентите да продължат напред,получиха възможността да вградят нова история в отломките на старата.И постигнаха успех!!!Да,успяха да изградят от нищото история,която се очертава красива.История за втория шанс,история за  ненадейната любов,,промъкваща се неканена в сърцето,история за преодолени трудности,за човешките емоции и чувства;онези простичките,истинските,неизискващи жертви и героизъм,а постоянство,разбиране и подкрепа.
Всеки за себе си взема решение.Не считам,че са бойкотирали сериала феновете на Неслихан.Поставям се на тяхно място и смятам,че аз също бих се чувствала излъгана и предадена.Тези,които искаха НарГед, не мига да кажа ,че знам какво са изпитали.Но като част от останалите фенове,които вярваха,че Наре и Санджар ще намерят пътя един към друг и общо щастие,аз мога да кажа,че също трудно възприех идеята за нова история.Разликата е,че ние,гледащите,дадохме шанс на новите сценаристи и новата история.ние имахме търпението да изчакаме и да видим какво ще се получи,вместо да скачаме да протестираме.И получихме награда за търпението си.Бих напомнила на онези,които критикуват и протестират,че нито Енгин,нито Туба имат някаква вина.Какво трябваше да направи Енгин?Да откаже да играе?Защо?Човекът е отговорен,подписал е договор и си изпълнява задълженията.Ако се беше случило обратното,недоволните щяха да кажат “Ами добре,има го Гедиз”,нямаше да искат край.А и кои сме ние,че да се месим в бизнеса и работата на цял екип професионалисти?!Щом са преценили,че могат да продължат,ние имаме две възможности-да гледаме или не.Негативните емоции са ни достатъчни в реала,че да се натоварваме и тук.
Аз за себе си открих една чудесна вълнуваща история.Многобпо интригуваща,много по логична,многобпо- естествена.сериалът още не е свършил,но съм сигурна,че и когато приключи,ще съм на същото мнение-любовта на Мави и Санджар е предпочитаната от мен,красива,възраждаща!
Гледам си сериала и се радвам,че продължиха!

Момичета,не съм ви чела.Постът ми стоя цял ден в телефона ,чакайки да го довърша.Сега го пускам и се връщам да ви изчета.

# 85
  • Пловдив
Здравейте ,идвам да се запиша в новата тема. Коментирам рядко,но гледането на епизодите при мен е малко трудно / с малко бебе/ , но ви чета редовно . Благодаря ви за всички  анализи, преводи ,прекрасни сте 🤗 .
Прекрасни Енгин и Туба , да бяха започнали от начало с този тандем и сценаристи 🙈

# 86
  • Пловдив

Акцент от 41 епизод:

Гювен Челеби: На охранителните камери всичко се вижда добре, г-н комисар. В какво състояние е внучката ми. Тя не издържа на натиска на баща си и избяга през нощта. Слава богу, че на пътя й попадна съвестен човек. В противен случай какво можеше да й се случи. Малко момиче посред нощ съвсем само на улицата ...
Г-жа Наре е в чужбина, г-н комисар. И за съжаление, тя е толкова болна, че сега няма да може да се грижи за дъщеря си... Този бандит, който уж е баща на моята внучка, преби шофьора и асистента ми. В момента ги преглеждат в болницата. Искаме да напишем изявление.

Пол.комисар: Г-н Гювен, разбирам вашите преживявания.

От сценариста Озансер Угурлу: https://twitter.com/ozanserugurlu/status/1364263412063215625

Не кремирахме хора, не направихме жените да изглеждат като коварни вещици, не сложихме пистолет на мъже, заседнали в тийнейджърска възраст; Хората, чиито психологически нужди като справедливост, доверие, принадлежност са наранени, предпочитат да живеят с тях в катарзис, ние продължаваме по пътя си, чакаме.

# 87
  • Варна
Привет, момичета:yellow_heart:
Много сте писали, чудесни постове, снимки и гифчета сте сложили .....

Гледам рейтинга и интереса към сериала са диаметрално противоположни, ще преживеем този скапан рейтинг дето толкова му треперят всички ... то не е за първи път с нашите сериали, ама какво от туй........ хората в чужбина ги гледат, в Турция ако щат Smiling Imp  Нали по времето на КПА беше с най- висок рейтинг по спомени  един сериал "Хубавата селянка " или нещо такова, супер рейтинги правеше и какво ??? едно голямо нищо, никой даже не си спомня за него, а КПА продължава да обикаля света и да събира най- големите приходи ...

Колко иронично е, че онези, които мразят сериала, се интересуват дори повече от рейтингите, отколкото тези, които всъщност обичат и гледат сериала
[/b]
Еми, тъй ще е, молят се да не просъществува и да се финализира , нормален балкански синдром, да не забравяме по кои ширини живеем Scream

И аз съм съгласна с вас, че епизода и без превод е много хубав, с превод ще е още пО .... добре се справят СЦ, нищо не вади очи и не е прекалено и изсмукано от пръстите ......
Аз бях от тези, дето искаха да видят двойката Наре - Санджар и ме е яд за похабения потенциал и за търпението ни, с което направо се изгавриха .... след всеки епизод си казвах , е още малко ще излязат на повърхността, не остана ........... еми то нямаше край, толкова кредит им дадох, който те просто не заслужаваха  .... имаха само една добра концепция, която не знам колко време са я обмисляли, но не им стигнаха силите, нито да развият добре, нито да видим дори наченки на разумно развитие ....
Нуши +100  много добре си ги написала и аз мисля така за причините /а те наистина са комплексни/ за катастрофата на сериала в 36 епизод ......
Ама,  да оставим вече всичко зад гърба си,  да гледаме напред и да се кефим максимално на Енгин и Туба и новия СЦ докато можем........ смятам, че е напълно приемливо да има още десетина серии и да приключи без излишни безмислени разтягания Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 21:21 от Аnista

# 88

Здравейте момичета Two Hearts
Все още не съм гледала нищо от серията с някакъв превод, но успях да ви прочета и разбрах, че ви е харесала.
Турските зрители обаче са гледали нещо друго - тяхна си работа. Светът го вълнуват други неща за разлика от тях.

# 89
  • Пловдив

Мави...

Как го казва Санджар, как гледа Мави.

Източник: https://twitter.com/TvMag_/status/1364307461142888448

Чуждестранни фенове на сериала, разбирам вашето любопитство и безпокойство и го казвам още веднъж; Сериалът ще продължи до края на сезона. Няма такова нещо като сваляне. Сега ще продължим, докато имаме повече епизоди пред себе си. Всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт