Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 408

• 46 913
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро, момичета! Coffee

Аз ви черпя с виртуално кафе и любимата ми сцена от снощи. Heart Дадоха му отговор на Санджар май  на "какви сме ние". Много ми стана смешно като И се обади с тоя въпрос. Grinning

https://www.instagram.com/tv/CLm8KtSKvv_/?igshid=f1b4ttl11s6u

# 61
  • Пловдив

Рейтингът от снощи, паднал е още:

Ей, не мога да ги разбера съседите - не искат да гледат любов.

# 62
Жалко за рейтинга. Такъв ще си е явно.

# 63
Не, Марианче, явно гледат други неща 😏. Романтика и чувства не ги влече от едно време още. Не сме от една кръвна група 😜, то затова и ако не е Енгин Акюрек изобщо не гледам турски сериали. А пък сюлеймановци и османовци и той не може да ме накара да гледам.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 11:40 от araselia

# 64
Здравейте и от мен! Аз не мога много добре да си изразявам мислите, затова пиша малко, но следя абсолютно всичко, кото се случва в и около сериала! Новата история ми е безкрайно интересна и се чудя на драгия турски зрител какво точно не му допада в нея, та рейтингът е такъв?!?!?! Според мен новите сценаристи се справят в пъти по-добре от старите, но явно, феновете на Неслихан не могат да простят това, че смениха любимката им с нова актриса и бойкотираха дизито. Няма какво да говоря за това как си подхождат   и как стоят един до друг Туба и Енгин! Те са родени да играят заедно! Двамата са просто огън, пожар, природна стихия!!! Снощи, докато гледах последната им сцена на брега, направо ми се подкосиха краката и в стомаха ми запърхаха хиляди пеперуди! Гледах я сигурно 50 пъти!!!
Според вас дали продуцентите и каналът ще се повлияят от рейтинга или ще си изкарат количеството серии, които са решили?!?!
      Приятен ден от мен!!!

# 65
  • Пловдив

И социалният рейтинг.
Интересни са проучванията.
В челните места - първи, втори по гледаемост на актьори, актриси, двойки, а иначе не гледат сериала в Турция.
Или гледат повторенията...
Умират си за кръв, убийства, насилия, мафии с трупове...
Не обичат красивите истории за любов, изцелението, втори шанс за щастие...
Важното е, да изкараме сезона или докато продуценти и канал преценят.

Лудата Меги, вчера имаше съобщение, имам линк, но няма да го пусна заради хейтърите, че ще продължи, няма да се спира.

Да се допълня: Какво значи трети, четвърти или пети сезон. За мен това е безумие някакво. А историческите им филми - харесали са си по един ден в седмицата и първото място им е осигурено. Я да ги пуснат в един ден... Много хитри бе... История ли е, фантастика ли е - не е важно...

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 10:09 от mariana51

# 66
Да, странни са статистиките, много ги гледат историческите и мафиотските, пък не ги коментират 🙄 То какво да му коментираш, там всичко е очеИзвадно 😜

Да сложа малко красота 😍

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 10:23 от araselia

# 67
Добро утро момичета.
Усмивки и положителни емоции.
Бъдете здрави.

Успешен ден на всички.

Допълвам се.
Серията беше страхотна, но въпреки всичко рейтингът продължава да е нисък.
Защото продължават да бойкотират сериала ни. Снощи в една от фейсбук групите на Енгин четох какви ли не неща.
Как името не отговаряло на сериала, как от както Неслихан  и Ураз са напуснали,  вече никой не гледа сериала, даже и Туба нямало да спаси сериала. Как сериала ни е ударил дъното.
Много ме заболя като четох всички тези неща и се почувствах ужасно. Защо тогава беше цялата тази акция онази вечер...оказва се, че сериала ни се подкрепя от къде ли не по света, а драгия турски зрител(тези, които уж го гледат) не правят нищо.
Мъчно ми е, да ви кажа ли защо: защото ми се иска да гледам Енгин колкото се може повече на екран, защото след тази продукция(имаме горчив опит с неговото покриване), знаете, че той дълго време излиза от образ и ще мине поне година докато се съгласи или намери нещо, което да е за него.
И следващия път, когато отново реши да участва в сериал по - добре да си подбере партньорка.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 11:13 от kami999

# 68
  • Пловдив

https://twitter.com/Suhulet6/status/1364153333678804992

Цитат на деня

Някои срещи не са случайност, животът ти е предложил ръка, която да държиш...

# 69

https://twitter.com/Suhulet6/status/1364153333678804992

Цитат на деня

Някои срещи не са случайност, животът ти е предложил ръка, която да държиш...

Мерси, Марианче. Аз точно се зачудих какво написа Мави - менюто за деня ли 🙂 Те пък не са ресторант, а кафене, но може да има сладкиши и сладоледи

# 70
  • Пловдив

araselia, разсмя ме, като Санджар и Мави.
Тук Мави казва на Санджар, че името му значело нисък и дебел.
И Санджар: Аз ли съм нисък и дебел???

Защо му каза така, ние знаем какво значи името му:

Значение на името Санджар

Името Санджар е мюсюлманско мъжко име. Преведено от древния тюркски език, това означава "атакуващ", "проницателен", "пронизващ", "остър"(като сабя, меч), следователно също се превежда като "сабя", "острие" или "кинжал". Има и друго тълкуване - "крепост", в смисъл на отбранителна структура. Името се използва не само сред казахите, турците и другите потомци на турците, но и сред индийците.

Човек на име Санджар има доверие в себе си и в собствените си способности. Но не трябва да съдим само по това, което виждате: Санджар е наистина динамичен, находчив, решителен, но може да се окаже доста груб или рязък. Той има склонност да бъде авторитарен и доминиращ, но този човек също се интересува дълбоко от другите. Неговата чувствителност може да бъде огромна и емоциите му са толкова интензивни, което прави Санджар способен към великодушие, както и към ожесточена ярост.

Редактирах си поста, за да сложа тази новина.

Източник: https://www.facebook.com/EnginAFansATW/posts/274267167427281

Официално:
Сериалите „Дъщерята на посланика“ (сезон втори), "Ямата" (сезон четвърти) и "Забранената ябълка" (сезон 4) ще приключат на 10 май, след 11 епизода. ♥ ️ ♥ ️
* Не знаем дали някой от тези сериали ще има друг сезон
.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 13:43 от mariana51

# 71
Нещо изгубени в превода май е работата с името 🙂

При това положение предполагам Мави ще си тръгне 🤔

# 72
Нещо изгубени в превода май е работата с името 🙂

При това положение предполагам Мави ще си тръгне 🤔

Нали Санджер и Мелек искат да бъдат щастливи. А след снощното развитие на отношенията между Санджер и Мави поне на Санджер ще му е трудно да я пусне да си тръгне. Санджер вече е влюбен, нищо, че все още не го осъзнава и нищо, че по телефона си казаха, че са само приятели. Дали пък Мави не го целуна за да провери своите чувства към Санджер, но тръгвайки си след целувката по лицето и се четеше тъга, което е знак, че тя също има чувства към него. А той остана като закован и още по - объркан. И ще видим един сладък и влюбен Санджер, който дори пред себе си ще го е страх да си признае. Само по това, че за всяко нещо, което му се случи и особено проблемите с Мелек той първо звъни на нея, с нея успява да се отпусне, да се шегува и усмихва за мен вече е показателно, че до едно време е била приятел, но все повече и повече тя се превръща в част от живота и на Санджер и на Мелек. И когато я изревнува от Бора, защото това си беше ревност, той все още не осъзнава тези чувства, които се зараждат в него. Тепърва ще го връхлитат като буря, а той ще се чуди правилно ли е да се влюби в Мави или не.
Малко объркано и хаотично ми се получи, но и на мен ми е такова.

А що се отнася до оставащите епизоди, мисля, че още 10 - 12 епизода няма да навредят, за да могат да развият историята.
Ако трябва и акция да направим за да продължат още малко историята и след тези оставащи епизоди.

# 73
  • Пловдив

araselia, Мави му казва, че няма да се виждат вече. Преди месец в живота му е нямало Мави и отново няма да има. Санджар - кой, какво ти е казал, какво те е притеснило. Мави - нищо, не си придавай голямо значение. Няма нужда от тази връзка, защото тя не е от полза за никой, особено за мен. Санджар - Мави, не прави това. Мави - Повече няма да ти звъня. Дойдох днес, за да се сбогуваме. Подава му ръка и казва добре. Санджар - Не, не е добре Мави. Не е добре. Не може да се появяваш в живота ми, да влизаш и излизаш от сърцето ми, когато си поискаш. Тя каза, от сърцето ти,  това няма да се случи и сбогом. И - разходка по плажа с целувка.

И малко отзиви от фенове:

* @BeeBorjas: https://twitter.com/BeeBorjas/status/1364161903610765317
Нека бъдем честни.
След една година някои истории, които сега са добре оценени, дори няма да бъдат запомнени от собствените им семейства. Eнгин и Tуба са гарантирани успех в световен мащаб, те носят милиони евро. Примирете се с това.

* @EnginAkyurekRD: https://twitter.com/EnginAkyurekRD/status/1364161127085670404
Не се занимавайте с рейтингите, въпросът е, колко от най-високо оценените турски сериали са продадени на международния пазар? Повечето никой не ги вижда извън Турция.

* https://twitter.com/TvMag_
1.Енгин, не сте напуснали работата си, криейки се под огромен предлог, не сте фалшифицирали 2-3 оферти, винаги ще бъдете запомнен професионално в този сектор. Този спад в рейтинга не е еквивалент на вашия труд. Знам какво преживя през последните 4 месеца. Повярвай ми, всеки знае всичко.

2. Това не е единственият канал, който иска да продължи поредицата, има договори в чужбина и в момента е единственият турски сериал, който получава най-голямо внимание в чужбина.
Договорът на Енгин приключи преди 2 епизода. Можеше да каже, че не иска да продължи като всички останали. Но този човек не напусна и за миг работата си.

# 74
Здравейте,

Понеже пиша много рядко,сега изказвам благодарност наведнъж за новата тема,за изобилието от информация,преводи,анализи и мнения,на всички за всичко.
Колкото и да съм непостоянна,тук изпитвам чувство за принадлежност,защото споделяме една любов и съм солидарна с вашите емоции,чувства,радости и разочарования.

Серията беше различна ,логична,имаше драма,имаше екшън,имаше комични елементи и много нежност.
Чак след превода мога да си съставя завършено мнение,но има неща ,които мога да споделя още сега.

На първо място,много естествено се получава сближаването на Санджар и Мави.Често се е коментирало,че сценаристите ще побързат да ги сближат,пък това ще противоречи на характера на нашия герой и трагично обременената Мави.Но не, толкова истинско и човешко ми изглежда тяхното поведение.Така хубаво ни показват тези зараждащи се чувства Туба и Енгин,големи късметлии сме,че ги гледаме отново.

На второ място,сякаш вече имаме перфектен злодей,а не мижитурка.Не разбрах много ясно,какво точно замисля посланника,но при всички случаи този герой далеч по-умно ще си плете интригите и ще си гони отмъщението,отколкото досега.
Малката Берен е прекрасна във всяка емоция.

Финалната сцена беше уникална,за съжаление опиянението на Санджар от целувката бързо ще изчезне,защото още в началото на следващата серия телефона му ще позвъни и ще разбере какво се случва в конака.

Много съм доволна,сериалът тръгна в много по-добра посока.

Казват нямало пълно щастие - серията чудесна,рейтингът паднал.Но,ако е вярно,че сериала ще продължи до 10 май,какво тук значи някакъв си рейтинг.Очаквам много вълнуващо продължение на историята на Мави и Санджар.

Пожелавам ви здраве и добро настроение

Общи условия

Активация на акаунт