Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 132

• 34 747
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Линде Hands Thumbsup...
Винаги ми е било много смешно, когато някои хора се изказват неподготвени.
Представят я за стара снимка/ок. не всички познават Неслихан и колажите/, обаче не им ли прави впечатление, че фонът е копие на този от снимката на Туба

Този поне е направен малко по-поносимо, въпреки забележките в прикачването на лицето й.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 00:46 от savovas

# 136
  • София
Линде Hands Thumbsup...
Винаги ми е било много смешно, когато някои хора се изказват неподготвени.
Представят я за стара снимка/ок. не всички познават Неслихан и колажите/, обаче не им ли прави впечатление, че фонът на старата й снимка е копие на този от снимката на Туба

Не Васе, не им прави никакво впечатление. Пък на всичко отгоре и коментират, колко по-добре изглеждала Туба пред Несли, независимо че била по-голяма.   

# 137
Линде, на мен не ми пречи, че харесват Туба повече/все пак са й фенове/...пречи ми, че представят колаж за снимка на Неслихан.

# 138
Наминавах оттук, поразгледах , видях, че много се вълнувате от предстоящата премиера на сериал ДП в САЩ. Та реших да ви оставя още два линка, част от "подгряването" на зрителите там. Да ги видите,  за да разберете, че и изпълнителят на главната мъжка роля е очакван с огромна радост и нетърпение. Да не останете с погрешното впечатление, че промотирането на сериала там е паднало само на крехките плещи на Неслихан...
Има преводи и на български, но не мисля, че езиците са ви проблем:

https://www.univision.com/shows/la-hija-del-embajador/engin-akyu … m_source=facebook

https://www.univision.com/shows/la-hija-del-embajador/biografia- … a-turca-univision

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 03:47 от Burkina

# 139
Добро утро, момичета Hug

Нови снимки на Несли от вчера, снимана е в квартала им, Зекериякьой

Васе, това колаж ли е, бе? И аз се чудя защо изглежда толкова зле Неслихан Stuck Out Tongue Winking Eye

Много нескопосан колаж...пък някои хора не правят разлика между него и истинска снимка на Неслихан    
Авторът да беше се постарал повече...викам аз Joy

Тук питат в сторито на Озлем Ялчинкая - Рефика. Гедиз умрял, Наре заминала, с нея не разбрали какво се било случило?
Жената и тя не знаела, за съжаление Joy

# 140
  • Яко в Матрицата...
Добро утро!

Еве Two Hearts

Още от Озлем:

Поискали са да опише Несли с три думи: сърдечна (топла), почтителна, дисциплинирана.
Пита ли са я какъв човек е Несли, казала е добър човек... Едва ли ще каже нещо различно за когото и да е от екипа.

За Ураз: мил, нежен/любящ, добър.

Още един въпрос относно това как е излязла героинята й Рефика от сериала.
Въпрос: Все още не съм разбрал/а как излезе от сериала. Коя беше последната ти сцена?
Отговор: Повярвай ми, и аз не разбрах. Последно пихме кафе с Халисе...

И нещо с българска следа Simple Smile

Питат я ходила ли е в България, има ли роднини там. Казва, че преди години е ходила, имала приятели...

За нескопосания колаж на Несли, представян за стара снимка из някои теми... Не виждат ли, че главата е несъразмерно голяма за тялото. А и както Васето е посочила, фонът е един и същ.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 09:06 от Reni - BG

# 141
Еве Joy
Ми така е като използваш чуждо тяло и слагаш само лицето на Неслихан, скривайки главата на Туба. Несъразмерно и нескопосано се е получило. Въобще не се е постарал човекът.

Привет, момичета Two Hearts

# 142
  • Яко в Матрицата...
Ми така е като използваш чуждо тяло и слагаш само лицето на Неслихан, скривайки главата на Туба. Несъразмерно и нескопосано се е получило. Въобще не се е постарал човекът.
Васе Two Hearts, друго е важно, ама да не навлизам в подробности.

Признавам си, нищо не знаех за този комиксов герой, та реших да попрочета нещо, да съм в час, дето се вика... Особено след писанията в ТТ на доктора психолог, консултант на сериала. Ами доста по-различно представяне прочетох. Не знам защо са избрали да промотират еманципацията с една героиня, която е с биполярно разтройство, самата тя жертва на насилие от страна на Джокера, при когото се е връщала многократно. Запознават се в психиатрията, където тя е работела като психиатър и се влюбва в него (пациента си?!). Помага му да избяга... Нещо доста сбъркано ми се види... Ама да не забравям, че аз нищо не разбирам, то това било друго...

# 143
Нищо бе Grinning Важното е, че се подчерта, как Неслихан изглежда по-зле, въпреки възрастовата разлика

Снимките на Несли в по-добро качество Hands Thumbsup От журналисти е снимана, ще видим какво ще излезе...

от CNN Turk Hug

https://www.cnnturk.com/magazin/neslihan-atagul-saglik-durumunu-anlatti?page=1

Била е с племенницата си, на излизане от аптека. Всъщност Асия се вижда зад нея на едната снимка Heart Eyes

"По-добре съм. Почивам си и правя неща, които не ме изморяват. Но съм по-добре."

# 144
Цитат
Не знам защо са избрали да промотират еманципацията с една героиня, която е с биполярно разтройство, самата тя жертва на насилие от страна на Джокера, при когото се е връщала многократно.

Рени, жената ти казва "нямам представа как се случи излизането ми от сериала", ти искаш сценаристите да знаят коя е Харли и да имат имат някакви дълбоки мотиви да вплетат един комиксов герой в историята на ДП.
Просто са видели, че феминизмът е модерна брошка, която е хубаво да стои на ревера ти, пък даже и да има карикатурен вид.

Който иска да гледа сериал, защитаващ каузата на жените, да види "Пустота".
Жестоката истина без лиготии.
Дори главните роли се изпълняват от две жени.

# 145
  • Яко в Матрицата...
Варна, права си Grinning

# 146
Премиерният за Univision "Дъщерята на посланика" е вторият турски сериал в праймтайма Sunglasses

Преди това се излъчваше Amor Eterno (Kara Sevda), който стана голям хит в испаноезичната мрежа, спечелвайки си солиден рейтинг и направи Univision № 1 миналата година.

Айде, чакаме същия успех и сега Smirk Сигурно новата Харли е насочена към американска публика, или греша?

# 147
Еви, най- вероятно си права, че Харли е намигване към американската публика.
Но на мен тази комиксова героиня ми изглежда брутално и евтино Grinning, малко като антигерой. Но сигурно децата я харесват.
И аз четох за нея. Психарска история Grinning

Самолетът на Наре още не е кацнал, а Санджо вече е с поглед към друга жена Smirk Гробът на Гедиз още не е изсъхнал, а в къщата му се организират маскаради Smirk. Рефика, както си пие кафето и изчезва, дори и тя не знае къде Smile, а член на екипа творящ тази безсмислица плаче в соц. мрежа, че не се уважава труда им Satisfied
Забавно е Grinning

# 148
Прочетох всички отговори на Йозлем.

Много деликатно, но ясно е показала отношението си.
Даже не си е направила труда да възрази на тези, които са писали, че на сценаристите им липсва всякаква професионална дисциплина и етика.

Излизането Ви от сериала, без някакво смислено сбогуване с героинята Ви, не е ли проява на неуважение към Вас и зрителите?

Не знам какво да кажа...

# 149
  • Яко в Матрицата...
Варна, няма какво да каже жената или може би има, но ще нарани нечие нежно сърце.

След падането на рейтинга си дойдохме на думата - отново започнаха да пишат как турските зрители са едва ли не тъпи и не разбират от изкуство, защото не са продължили да гледат сериала. Искали лесно смилаеми истории и драми с пищови и убийства, викове и крясъци. А чуждестранните зрители са в пъти по-умни и нямат нужда от разяснения, сценарият за тях е перфектен...

Общи условия

Активация на акаунт