Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 132

• 34 760
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Еве, Фили споделя минали клюки... доколко е истина... само те си знаят Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз не знам да са играли заедно.

Много хубав плакат на Univision Heart

Привет, момичета Two Hearts

# 182
Хелоу дружки Hug
Много ми е любопитно как ще приеме публиката латиноси нашия Уразка Grinning

Това с Онур иГьоздето отдавна ми е попадало още , когато го познавах като приятел на Несли . Колко е вярно не знам , но е било за няколко месеца .Може да е била кратка забежка както с Деврим Grinning
Важното е ,че както Несли и Онур , така и 2 теми са приятелски Simple Smile

# 183

И Харли не помогна...Турската преса след снощния епизод. С преводача се разбира добре.

https://televizyongazetesi.com/sefirin-kizi-dizisinde-tuba-buyuk … -yaramadi/1269717

# 184
Васе , много ли е лош рейтингът ? Какъв е ?
Не трябваше да въвличат Туба в това начинание . Най добрият вариант( при условие ,че не искаха да спрат сериала )  беше да вкарат една по малко известна актриса с подобен външен вид като Несли ,просто да стане новата Наре , пък каквото ще да става . И да завършат историята .Но разчитаха на старата химия , която си е била за съвсем друг сериал

# 185
Фили,

Скрит текст:
15. Total - 3.69 (+0.22)
15. AB - 2.63 (+0.32)
13. ABC - 3.37 (+0.08)

Отговорих ти и в темата на Малки престъпления/убийства...аз го гледам със субтитрите Grinning

# 186
Много нисък , жалко за ДП , но всички екипи СЦ заслужават . Жалко за актьорите , които останаха в това безумие

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 18:03 от Phillipine

# 187
  • София
Васе , много ли е лош рейтингът ? Какъв е ?
Не трябваше да въвличат Туба в това начинание . Най добрият вариант( при условие ,че не искаха да спрат сериала )  беше да вкарат една по малко известна актриса с подобен външен вид като Несли ,просто да стане новата Наре , пък каквото ще да става . И да завършат историята .Но разчитаха на старата химия , която си е била за съвсем друг сериал
Фили много е зле. За мен нищо неочаквано. Жалко за тези, които много се надяваха, че като я няма Несли и рейтинга щe скочи до небесата.  Все едно тя е била препъни камъка в сериала.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 14:04 от БлагаВест

# 188
Цитат
Много ми е любопитно как ще приеме публиката латиноси нашия Уразка

Ще го приеме както турската публика.
Ураз много ясно обясни защо.
Гедиз не е феноменален, просто притежава качества, които се харесват на жените, независимо дали са туркини или не.
Нямам съмнение, че ще събере симпатии, както се случи и в Турция.
Разбира се, зрителите, които са фенове на Енгин ще харесват неговия герой.
Това е нормално.

Цитат
Не трябваше да въвличат Туба в това начинание .

Туба не е малко дете.
Ако Ейлем й е приятелка, не знам в какво "приключение" щеше да я вкара някой сценарист, който я мрази.
Това си помислих като видях снимките на "Харли".
Преди много се ядосвах на продуцентите и сценаристите, че експлоатират безобразно популярността на актьорите, особено когато ставаше дума за мои любимци.
Но бързо ми мина, защото е очевидно, че никой не вкарва актьорите в определен проект с пистолет, опрян в челото.
Така че, като искат, да се снимат.
Лошото е, че и след този стотен провал на формулата "две известни имена ще ни спасят неспасяемия сценарий", нищо няма да се промени към по-добро.

# 189
Линде, Неслихан докато беше в сериала... рейтингът си беше висок... та не знам за какъв препъни камък става дума. Спадът започна след напускането й...А след това на Ураз/Гедиз пък съвсем се юрна надолу.

# 190
  • Яко в Матрицата...
Ако Ейлем й е приятелка, не знам в какво "приключение" щеше да я вкара някой сценарист, който я мрази.
Hands Plus1

# 191
  • София
Линде, Неслихан докато беше в сериала... рейтингът си беше висок... та не знам за какъв препъни камък става дума. Спадът започна след напускането й...А след това на Ураз/Гедиз пък съвсем се юрна надолу.
Точно така е Васе. Аз това го знам. Цитирам други, които непрекъснато пишат, че след напускането на Неслихан нещата са станали вече много по-спокойни. Явно Несли е всявала смут и е пречела на спокойния процес. Но като гледам явно това повече се е харесвало на зрителите и рейтинга не падаше под 6. Сега като настъпи спокойствие на сета и рейтинга падна поголовно.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 14:57 от БлагаВест

# 192
  • Яко в Матрицата...
Линде, кой каквото иска да пише, но истинският проблем не са актьорите, а сценарият. Измениха историята и хората решиха, че не им се гледа това точно...

# 193
Линде, кой каквото иска да пише, но истинският проблем не са актьорите, а сценарият. Измениха историята и хората решиха, че не им се гледа това точно...
Hands Thumbsup напълно споделям. Хората си чакаха края на историята на ДП, а не нов сереал.

# 194
Да , наистина е вярно ,че актьорите сами избират , но и те са хора , грешат или пък искат да помогнат , или очакват повторение на стар успех ...както и да е .
Но за ДП втори откачен сезон с Несли и после без Несли наистина са виновни СЦ , не ми пука кои и в какви конфигурации . От хубавата идея за ДП , от прекрасните актьори стигнаха до рейтинг 2 - 3

Общи условия

Активация на акаунт