Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 132

• 34 771
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • София
Васе, това веднага се прибира в сейфа...   

# 227
Оо, колко красива корица Heart Eyes
За момент се зачудих кое е момичето Grinning Различна е Heart Eyes

# 228
Джули, тя си е Grinning... подчертали са очите й с грима... а ние сме я виждали с повечко грим.

# 229
Джейда Гедикоглу, главен редактор: „Имахме много искрено интервю с Неслихан, която срещнахме чрез Zoom след снимките, за нейния вътрешен свят, брак, актьорско майсторство, правата на жените и неизвестните неща за нея“.

#NeslihanAtagül #lofficielturkiye

# 230
# 231
  • София
Ето как евентуално ще изглеждат Кадир Доулу и Джерен Морей в новия телевизионене сериал "Лъжец".
Като гледам лицето на това момиче, за мен определено тя е много подходяща за тази роля. Има едно хулиганско излъчване. За такъв тип роли не е нужно да е красавица. В американските филми точно такъв тип артистки ги избират. Ще се радвам да се стигне до договор. За Кадир съм сигурна, че ще го изиграе перфектно.

# 232
Линде, ролята й като Лора не е на хулиганка...
Обаче ще ми е интересно Кадир да го видя като злодей Grinning
А аз съм я гледала Джерен много отдавна в Мечтатели, но сега не можах да я позная.

# 233
Васе, да те питам нещо по английския сериал. Щом доктора е убит във втори сезон, какво бистрят там, или като в ДП продължават без Д Grinning

Рени, да знаеш, че не съм съгласна с теб Stuck Out Tongue Winking Eye Ако много режат, няма да изпъкне ефелъка в пълния си блясък Sunglasses

# 234
  • Яко в Матрицата...
Еве, така ще съчувстват на Сандьо по-качествено и по-голям брой зрители Stuck Out Tongue Winking Eye Ама като чета, гледалите вече сцената, не са я спестили на негледалите я Grinning

# 235
  • София
Васе аз не съм го гледала оригинала "Лъжец". И не знам каква ще е нейната роля, но тя има вид на хулиганка.Четох отзиви за играта й. Казват, че добре играе. И аз като теб искам Кадир да играе злодей. Представям си го. Той го може.

Еви както са тръгнали на "шев и кройки", съвсем ще объркат драгия зрител. Нищо няма да схванат. Ще се чудят,  защо Наре се хвърля от скалата. Няма да могат да схванат каква е причината.

# 236
Еве, той си присъства в целия втори сезон... независимо, че в настоящето е мъртъв. Дават ретроспекции на събитията. Много интриги има и зрителите добиват представа от ретроспекциите.

# 237
Опии там си била сцената, направо си отдъхнах Heart Eyes

https://twitter.com/NovelaLounge/status/1367323059103834116

Те нека му съчувстват пак Grinning

# 238
С тази сцена ме ударихте в емоциите, искрено искам в реала да няма жена, която да продължи да обича мъж, който е сторил това с нея, пък ако ще и най-долната да е.

# 239
Ето как евентуално ще изглеждат Кадир Доулу и Джерен Морей в новия телевизионене сериал "Лъжец".
Като гледам лицето на това момиче, за мен определено тя е много подходяща за тази роля. Има едно хулиганско излъчване. За такъв тип роли не е нужно да е красавица. В американските филми точно такъв тип артистки ги избират. Ще се радвам да се стигне до договор. За Кадир съм сигурна, че ще го изиграе перфектно.

Напротив , тук ролята ще е на учителка и от хулганка нямаме нужда , но тя е способна да изиграе и учителка . Английската актриса има хрисимо изражение и мила физиономия . Ще бъде необичаен проект , но си оставам на мнението ,че предпочитам красиви лоши герои , а тук може и двамата да са лоши , но само Кадир е красив Stuck Out Tongue Winking Eye
За снимките на Несли - нямам думи , само казвам : чудесен  грим върху необикновено лице и  прекрасни очи Heart

Общи условия

Активация на акаунт