Темата за СТИВЪН КИНГ - №15

• 61 758
  • 728
  •   2
Отговори
# 195
Ако си харесала Институтът, препоръчвам Живата факла. Аз много харесвам Дългата разходка.

# 196
  • Варна
Момичета, добро утро 🌺
Онзи ден попаднах на заглавие на една стара книга на Кинг.
Проблемът бе, че са я преиздали и се оказа, че я няма в читанката онлайн.
Не си спомням заглавието, но анотацията ме впечатли - Тя не получи единствено розата която искаше. Може да не я цитирам дословно, мо определено ми навя мисъл за Ергена 🤪
Дали някоя от вас има книгата в ел.вариант? 🙏
Или поне моля, ми припомнете заглавието 🌹
Сигурна ли си, че е било за книга? Защото аз за такава не се сещам (Роуз Мадър категорично не е), но има един мини сериал на Кинг "Червена роза":
https://www.themoviedb.org/tv/19654-rose-red?language=bg-BG
може ли да става въпрос за това?

# 197
Много харесах "Институтът" - това е Кинг, който харесвам. Да ми препоръчате какво друго да прочета? Чела съм "Бягащият човек", "22/11/1963", "Дума Ки", "Сърца в Атлантида", "Пътна мрежа".
Набелязала съм "Другият", "Били Съмърс", "Ако има кръв" - как смятате?

От тези трите бих избрала "Били Съмърс", но пък "Другият" не съм го чела... "Дългата разходка" също е интересна, пак за състезание.

# 198
Другият май беше свързан с поредицата Мр. Мерцедес. Ако има кръв, също. Ако не сте чели Мр. Мерцедес, Търси се и Който си го намери,.. може да ги прочетете преди Другият. Поредицата е криминална.
Били Самърс е повече трилър.

# 199
Момичета, добро утро 🌺
Не си спомням заглавието, но анотацията ме впечатли - Тя не получи единствено розата която искаше. Може да не я цитирам дословно, мо определено ми навя мисъл за Ергена 🤪

Че коя да те тази книга? Хвърли ме в размисли...Идва ми на ум само Роуз Мадър, но пък май не е преиздавана. Преиздадени са Колорадецът и Годината на върколака мисля..
тази е🌹🙏🌹
А дали някой я има в ел вариант?
Защото в читанката е забранена до 2024 май 🤔

# 200
  • Варна
Е, сега сериозно ме загложди каква роза иска Роузи и не я е получила

# 201
  • София
Скрит текст:
Момичета, добро утро 🌺

Че коя да те тази книга? Хвърли ме в размисли...Идва ми на ум само Роуз Мадър, но пък май не е преиздавана. Преиздадени са Колорадецът и Годината на върколака мисля..
тази е🌹🙏🌹
А дали някой я има в ел вариант?
Защото в читанката е забранена до 2024 май 🤔

Даже е забранена до 2025, но я отрких в пдф, така че ми пишете на лично мейла си, за да ви я изпратя. Simple Smile

# 202
  • София
"Роуз Мадър" в моби - https://dox.abv.bg/download?id=f907c00a34

(На мен пък така да не ми беше харесала тази книга... )

# 203
  • София

Не посмях да я кача тук, за да не наруша някакви правила Grinning
Да споделя и аз моя опит  с Роуз Мадър, попадам на тази книга и съм в шок, защо не съм я чела и как съм я пропуснала, веднага я купувам и почвам да я чета, но всичко ми звучи познато. Накрая се оказа, че съм я чела и просто съм забравила за нея. Grinning

# 204
О, Били Джиин,
Благодаря!
Happy Mijjj, и на теб благодаря 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Истината е, че днес взех книгата от библиотеката. Но останах разочарована... на корицата нямаше анотация като тази в интернет... Съвсем друга се оказа....
Оказа се, че става дума за жена, преживяваща сем. насилие....
Дебела е, но точно в този момент не ми се чете такава тематика и ще я върна обратно....
Но пък ще изтегля пдф, може все някога да ми хрумне да я чета... 🌺🌷☘️
Благодаря сърдечно и на двете! 🌺🌷☘️🌹☘️🌷🌺🌹☘️🌷🌺🌹🌷🌺

# 205
Ооо, "Роуз Мадър" много ми хареса на мен!
Нея точно в интернет съм я чела (дали не беше и в Читанката).

# 206

Не посмях да я кача тук, за да не наруша някакви правила Grinning
Да споделя и аз моя опит  с Роуз Мадър, попадам на тази книга и съм в шок, защо не съм я чела и как съм я пропуснала, веднага я купувам и почвам да я чета, но всичко ми звучи познато. Накрая се оказа, че съм я чела и просто съм забравила за нея. Grinning

Аз съм с повечето така Joy
Скоро ПРЕпрочетох Торба с кости, ми като нова книга ми беше Satisfied

# 207
  • София
Ако трябва да съм честна “Торба с кости” не я помня 😁 Имам всички книги на Кинг, чела съм ги, но някой ми се губя като история 🤔 Помня само любимите ми 😁

# 208
И аз не помня Торба с кости...
Най-съм запомнила Кери, Куджо, Особени сезони, Мизъри, Мистър Мерцедес, Ако има кръв. Първите три съм прочела в гимнзията и университета, последните - преди броени месеци.
А иначе съм чела доста книги от него, но само Института, Дългата разходка не съм довършила. А за То няма и да си правя труда да я чета - въобще не ме грабва. Нищо че Кинг ми е любим автор. Правя подборка вече, защото понякога ми идват много тежки....

# 209
  • София
И аз не помня Торба с кости...
Най-съм запомнила Кери, Куджо, Особени сезони, Мизъри, Мистър Мерцедес, Ако има кръв. Първите три съм прочела в гимнзията и университета, последните - преди броени месеци.
А иначе съм чела доста книги от него, но само Института, Дългата разходка не съм довършила. А за То няма и да си правя труда да я чета - въобще не ме грабва. Нищо че Кинг ми е любим автор. Правя подборка вече, защото понякога ми идват много тежки....

Специално То я четох на инат. След като приключих Тъмната кула, защото бях чела, че хората коментират, че след Тъмната кула, някак си се насищаш на Кинг и за това я измъчих. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт