Темата за СТИВЪН КИНГ - №15

• 61 179
  • 728
  •   2
Отговори
# 300
Отговорих на поста в който пише че било за 15.11.2022.....
За 28.11 пишеше всъщност.

# 301
"Били Съмърс" и за мен беше разочарование. Чак не посмях да пиша тук с такова сквернословие Grinning
Интересна история, добре написана, но явно съм с твърде големи очаквания за всичко излязло изпод ръката на Краля. За мен беше предвидима, липсваха ми наистина интересни персонажи и тънкият му психологизъм. Самият Били също не ми беше достатъчно обоснован като образ, особено частта с военното му минало – твърде банално и по американски. Не съжалих, че съм я прочела, но и съм доволна, че беше от библиотеката.

# 302
  • София
Аз имам СМС от Спиди, моята Приказка е пристигнала, като се прибирам ще си я взема  Simple Smile

# 303
И моите си ги взех днес.

# 304
Аз ще чакам явно..

# 305
Аз по-късно от вас поръчах, но гледам в профила на Бард, че е изпратена.
Ще дойде Grinning

# 306
Аз поръчах в началото на месеца,когато уж 15 беше датата за доставка.Вчера е дошла,но не можах и днеска да стигна до офиса на спиди.В понеделник задължително.Били ми хареса,но Институтът най много от последните излезли.Надявам се и Приказка,малко не ме грабна историята,ама да видим.

# 307
Много съм доволна, че успях да прочета Капан за сънища. Хареса ми много, изглеждаше ми малко като продължение на То. Даже да си призная ми хареса повече от книгата за клоуна.

# 308
Най-голямото удоволствие за мен: вън вали, а ти си на топло и Стивън Кинг лично ти разказва „Приказка“... Голям е и винаги ще си остане голям.
Скрит текст:
Не харесвам филмите по Стивън Кинг. Всичко е пречупено през разбиранията на сценаристи, режисьори, актьори, че и най-важното винаги е пропуснато. Кинг пише така, че няма начин фантазията ти да не заработи и да не си прожектираш свой филм в главата.
Скрит текст:
Преводачката е свършила отлична работа.

# 309
О, ти я захапа ли вече...моята току що дойде и тя.

Филм по книга е винаги тъпня, за мен. Наполовина поне е окастрено, да не кажа и повече, и осакатено...

# 310
Че аз едва дочаках. Да не взема случайно да се спомина преди да я прочета, че духът ми ще броди неспокоен за вечни времена и в неведение.

# 311
Ама казвайте как е?!? дееееее Scream

# 312
Тюхо, тюхо...млък, дума да не чуя..Animal Speak No Evil
В скрит текст ако ще си разказувате, молим...

# 313
Всеки да си чете и да си решава харесва ли му, или не. Оценки не давам, защото съм силно пристрастна. Само мога да кажа, че на мен ми харесва засега. Минала съм седем глави/142 страници. Интересно е, мило, затрогващо донякъде. Един от героите е в болница и Кинг използва много неща явно от опит от собствения си престой в болница и възстановяването си след катастрофата, защото има доста подробности. Ще видя по-нататък.

# 314
Аз ще си пазя книгата за коледните празници. Ще съм в отпуск 10-12 дни и ще си я чета спокойно и без разсейване.

Общи условия

Активация на акаунт