Темата за СТИВЪН КИНГ - №15

• 60 757
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
От тези, които обсъждате, Град Отчаяние много ми хареса и на мен, както и Безсъние.

Единствената , която не можах да дочета и още чака е То - втора част. Започвах я 4 пъти и всеки път започвах да сънувам страшни кошмари до ден -два и я оставям. Стигнала съм на половината и това е Astonished
Холи ми е интересна, не уау, но както писахте Кинг умее да изгражда герои.
Все пак се надявам да пише още много!
Тъмната кула ме пренесе в друг свят Heart

# 691
  • София
За филма The Life of Chuck сега проверих информацията:
The film will be released in select cities on June 6 and everywhere on June 13.
Т.е. на 13 юни трябва да е премиерата и в България.
Ето и официалният трейлър:
Скрит текст:

# 692
  • Berlin
“Играта на Джералд” не ми беше ок, докато я четох. Даже и филма гледах след това от чист мазохизъм, но и за двете си спомням с чувство за нещо, което е по-добре да не бях чела/гледала.

# 693
Препоръчайте ми за четене от 14-годишен младеж. До момента е прочел Очите на дракона преди година и сега Приказка, втората по препоръка от тук. Не ми се иска да е прекалено стряскаща... Мисля си за Джойленд. Някоя друга?

# 694
Аз се сещам още за "Огън", "Мъртвата зона", "22 ноември 1963" и "Талисманът".

# 695
Благодаря. От тези само Огън не съм я чела.

# 696
Институтът, Мъртвата зона .

# 697
Добавям Дългата разходка, Живата факла, Пътна мрежа.

# 698
  • Mediterraneo
Аз съм на мнение, че едва ли има нещо, което може да стресне прекалено 14-годишно дете, още повече, че вече е чел книги на Краля. Да чете наред.

# 699
Аз съм на мнение, че едва ли има нещо, което може да стресне прекалено 14-годишно дете, още повече, че вече е чел книги на Краля. Да чете наред.

Нека почне малко по-леко... Че и на 20+ имаше неща, които леко ме стряскат. На първо време се сещам за Град Отчаяние и Отмъстителите, То....... (като стряскащи)....

След като прочете Приказка, каза - най-хубавата книга, която съм чел до момента. След тази реакция смятам, че имаме млад фен на Краля.

# 700
  • София
Тамън мислех да пиша същото. Аз започнах на 13 със Сияние, на 14 прочетох То. Е, не мога да твърдя със 100% сигурност, че нямам някакви увреждания, освен че съм му фенка от тогава и не пропускам негова книга (То си е стряскаща де, после ме беше страх да вляза в банята доста време и само поглеждах към сифона). FlushedSweat Smile

# 701
На тази възраст някъде трябва да съм била, когато пуснаха първият филм "То" по телевизията, тогава май все още бяха само 2 канала Joy
Бяхме си на село и се бяхме събрали една тумба хлапета да го гледаме в съседите. Още си спомням с какъв ужас в сърцето се прибирахме после през тъмните дворове. Родителите ни сигурно не са имали представа що за филм сме се събрали да гледаме. Да, и в банята после ме беше страх да вляза и мен.

# 702
Пътна мрежа не знам дали е подходяща заради самоубийството, но пък от друга страна ..

# 703
Никога не са ме стряскали ужасите в книгите на Кинг - клоуни, вампири. Обаче мракът в човешката душа, който Краля обича да описва, а и го прави брилянтно, той ми е изправял косите буквално.

# 704
Другият със сигурност не е за индивиди под 14-15 години,мисля че сцената с изнасилването и за мен не беше ,въпреки милфската ми възраст...
Синът ми чете Куджо в трети клас и добре му понесе,интересна  му беше.Приказка не можах да я дочета ,за мен това не е Кинг..както и Били Самърс Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт