Темата за СТИВЪН КИНГ - №15

• 61 098
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
Аз започнах с " Живата факла" Може да съм била 11-12 годишна. Надух главата на най-добрата ми приятелка и тя ми подари "Гробище за домашни любимци". Grinning

# 706
В момента препрочитам Неизживени спомени.
Ето това е Кралят. Всяка дума, всяка точка и запетайка, всичко е съвършено. Само той може така да заплени читателя.

# 707
Аз ще изляза с едно нестандартно предложение - младежът може да почне Тъмната кула.

Според мен много ще му хареса. Ако остане фен на Кинг после ще си настави останалите, някои съвпадат като парченца от пъзел, примерно Сърца в Атлантида, Сблъсък, Безсъние...

# 708
Тъмната кула си я взех за Коледа (фук, фук), цялата поредица, обаче смятам, че първо трябва да прочете повечко от другите книги, понеже много неща се преплитат там и няма да усети връзката.... Ще я оставя за по-натам да я чете той.
Сега ще му дам Джойленд.

Благодаря на всички за предложенията.

# 709
Завиждам на всички, които сега започват Кинг.

# 710
  • на последния етаж
Моята дъщеря на 14 прочете и много хареса "Бягащият човек", "Институтът", "Бари Сиърс". Скоро прочете и "Другият", но тя ѝ беше страшна и я чете дълго време.

# 711
Другият се опитвам да го загледам на сериал и няколко пъти почвам първи епизод, след което се отказвам. Книгата май съвсем няма да мога.....

# 712
Аз започнах с " Живата факла" Може да съм била 11-12 годишна. Надух главата на най-добрата ми приятелка и тя ми подари "Гробище за домашни любимци". Grinning
И аз с нея на тази възраст. Всъщност "Живата факла " е първата книга на Кинг издадена у нас.

# 713
Не, Мъртвата зона е. 1986 или 1987, Живата факла е от 1989 година.

# 714
Ако справката в Библиоман е вярна, първата издадена тук е от 1986г.

# 715
Първата ми среща с Кинг беше точно с "Мъртвата зона" с черната корица, а на "Живата факла" първото, но за съжаление доста се е разпаднало. Отдавна се каня да купя новото, дано успея преди да се изчерпи.

# 716
  • София
Преди няколко месеца се сдобих с тези красавици:

В момента чета "Неизживени спомени" и ми харесва. Останалите ги прочетох.
"Кристин" е страхотен роман! Нарежда се сред любимите ми на Краля.
"Буик 8" също ми хареса. Знам, че не е най-популярната книга, нито най-харесваната, но на мен ми допадна. Увлече ме историята, героите ми бяха симпатични и им симпатизирах.
"Зъл мрак, угаснали звезди" е много добър сборник! Разказите се четат на един дъх!
"Романът на Лизи" малко ме озори. Беше ми доста мудна и скучна. Към края започна да ми става интересно.
Набелязала съм още заглавия и се надявам скоро да ги взема.

# 717
Много обичам да видя Стивън Кинг накуп. Подреждам си аз малка библиотека само за него.

# 718
Сага са я издали като Подпалвачката "Живата факла"

# 719
Сага са я издали като Подпалвачката "Живата факла"
Да, сега я издават с това  заглавие.
Живата факла е супер идейно и би харесало и на Кинг.

Общи условия

Активация на акаунт