Темата за СТИВЪН КИНГ - №15

• 61 162
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Приятно ме изненада,принципно около коледа пуска новия роман,самоподарявам си го за рд.Тази година ще подраня 😊.
Тази година е за моят рожден ден през септември Simple Smile и аз ще си го самоподаря. Евентуално от Алеята на книгата, че да има отстъпка.
"Гробище за домашни любимци" не съм я чела за мой срам и я нямам, но ще се поправя.

# 421
Приятно ме изненада,принципно около коледа пуска новия роман,самоподарявам си го за рд.Тази година ще подраня 😊.
Тази година е за моят рожден ден през септември Simple Smile и аз ще си го самоподаря. Евентуално от Алеята на книгата, че да има отстъпка.
"Гробище за домашни любимци" не съм я чела за мой срам и я нямам, но ще се поправя.
Дидка, в Бард има отстъпка 20%. Може би изисква да имаш профил.
Аз поръчах твърда корица за 34,40лв. Меката е на 27,20 лв

# 422
Това е щото имаме ниво. И на мен ми намаля корична цена с 20 процента, ама съм второ ниво вече...и си ползвам от съкровището още два и нещо лева....
Ако са нови потребители, няма да ги имат тия намаления......и нива...

# 423
  • София
Заедно с вълнението от новата книга на Кинг, искам да споделя, че най-накрая имам всичко на Краля.
П.с. Това не е Чърч, но негов братовчед вероятно. 😁

# 424
Аз вече се сдобих с новия „шедьовър“ на Кинг „Холи“. От сайта на „Бард“ с 20% отстъпка и си ползвах съкровището, та към 25 лева излезе. С едно приятелче се комбинирахме и доставката излезе без пари.
Нямам особени надежди за велико качество, но Кинг си е разказвач дори и да му куца сюжетът, така че ще ме държи заложник някой друг ден.

Между другото, за всички книгите от сайта на „Бард“ са с 20% отстъпка. Отделно, като пазаруваш ти дават процент от изхарченото като „съкровище“. Примерно, изхарчих за „Холи“ 51,40 лв. и ми вкараха в „съкровището“ 3,40 лв. От предна поръчка имах 3 лв. И така...

# 425
  • Mars Hotel
Аз също си я взех от Алеята на книгата и вече я преполових. На мен много ми харесва, но мен всичко на Кинг ме кара да се чувствам уютно и приятно, въпреки тематиката. Харесвам Холи много и тази книга е чудна засега. Знаем за обичайно куците финали на книгите на Кинг, но все още не съм стигнала дотам, така че нямам забележки дотук. Grinning

# 426
Ами те не са куци финалите, просто останалата част е толкова добре написана, че трудно финалът ще те впечатли. Simple Smile

# 427
  • Варна
Ами те не са куци финалите, просто останалата част е толкова добре написана, че трудно финалът ще те впечатли. Simple Smile
В повечето случаи оставам с впечатлението, че всъщност финалът е трагичен/като събития/, а щастливият край е изсмукан от пръстите..

# 428
Здравейте!

Поръчах  ,,Холи" с твърди корици  от сайта на Бард и днес си я взех от офиса на  Спиди.

Ще почака да й дойде реда за четене, защото чета ,,Приказка" за момента ми харесва.

Вие какво четете ?

# 429
“Извисяване” и “Очите на дракона”. С интерес ще следя за отзиви за “Холи”.

# 430
  • София
Капан за сънища!
Оказа се, че изобщо не съм я чел, и си я поръчах заедно с Холи, мислейки че съм я чел и забравил. Какво се оказа обаче.... чел съм Томичукалата, но Капанът - не.....

# 431
В момента чета Отмъстителите. Не е лоша, но може би трябваше да дам почивка след Град Отчаяние.

# 432
  • España
Тук Холи излиза на 21.09, поръчах я и чакам с нетърпение.
В момента чета Евангелие на отровното дърво от Барбара Кингсловър.

# 433
"Холи" ще почака малко.
"Момичето, което обичаше Том Гордън" чета за втори път. Защо толкова много хора не я харесват, не мога да разбера. Дали ще е бейзбол, или футбол, не разбирам и от двете, еднакво ми е безразлично и ми минава между другото целият ентусиазъм, обаче за героинята е важно явно. За мен е много добра книга. Нито за миг не ми е скучна или досадна, напротив.

# 434
  • Там където
Аз получих Холи още на 1 септември, но не съм я почвала още. Тъй като съм прочела всичко от Стивън Кинг се га малко чета от неговия конкурент Дийн Кунц и тъкмо довършвам една стара негова книга "Вуду". Иначе много харесвам 1 български "хорор" автор- Васи Попов, особено книгата му "Мамник". Вчера видях неговата нова книга и я купих, ама да видим кога ще я чета- тухла от 500стр. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт