Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 31

• 35 741
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Интересно звучи, но винаги съм се чудила как избират да ги наричат. Познавам дете Кирил-Марин, на галено Кими.

# 346
  • София
На какво име попаднах току що Disappointed
Дайана
Това си е извращение.

# 347
Ох, аз май съм ги споменавала вече, не си спомням, ама ми се мярнаха пред очите пак - съученички в един клас - Стелияни и Стелли-Яна

# 348
Тиенна и Даша от мен - малки момиченца. Dizzy Face
А Катлея допреди няколко седмици не го бях чувала, тогава ми се стори странно, звучащо малко като катма, а сега съм още по-изненадана, че е набрало невероятна популярност и сума ти хора кръщават децата си така... (Ако има майки на дечица с това име, да ме извинят, лично мнение изразявам.)

# 349
  • София
Сайонара -   на 17г.

# 350
  • София
Ташкена, жена на възраст.

# 351
  • Най-красивата страна
Катлея -това е вид орхидея и е често срещано име в  Южна Америка.
Катлея е главната героиня в един известен американски сериал и май от там името стана модерно .
Даша е галено на Дария .Използва се в Русия.
Стелияни е гръцкия вариант на Стелияна.Много от гръцките женски имена завършват на ,,и,,.Василики,Катерини,Меропи...
Сайонара е японска дума.

Миролюб
Даринела
Кристела
Адел-момче

# 352
Одеве четох пост на виден бургаски общественик със странното име Ваклин...но не самото име е най-интересното в случая. Интересното, а мога да кажа и абсурдното е, че той самият има двама сина, които се казват...Ваклин. Верно, че от различни бракове, но все пак...Аз познавам брат и сестра, които са Павел и Павлина, но все пак едното е женско, а другото мъжко име. Обаче двама братя Ваклин с баща Ваклин, дори не знаех, че е допустимо това.

# 353
Какъв егоцентризъм! Joy

# 354
Одеве четох пост на виден бургаски общественик със странното име Ваклин...но не самото име е най-интересното в случая. Интересното, а мога да кажа и абсурдното е, че той самият има двама сина, които се казват...Ваклин. Верно, че от различни бракове, но все пак...Аз познавам брат и сестра, които са Павел и Павлина, но все пак едното е женско, а другото мъжко име. Обаче двама братя Ваклин с баща Ваклин, дори не знаех, че е допустимо това.

По принцип не би трябвало да е разрешено, но може би не са обърнали внимание, щом майките са различни.

# 355
  • Пловдив
Урания
Чулка
Зак
Дейн
Ламбринка
Тройка

# 356
  • София

По принцип не би трябвало да е разрешено, но може би не са обърнали внимание, щом майките са различни.

Не е забранено от закона, а и защо да бъде?

Познавам и аз един нарцис Димитър със син и дъщеря съответно Димитър и Ди(е)метра. Смешно ми е.

# 357
Ох, аз винаги съм искала като имам дете, да го кръстя с моето име. Не защото толкова много се обичам, просто името ми е любимото, а и  ми е еднакво с презимето и фамилията.
Едва ли ще го направя в крайна сметка, но пък много ми се иска, така че до някъде ги разбирам хората (освен Ваклин, там си е съвсем извратенящина) Grinning

# 358
  • София
Ха, аз разбирам напълно когато едното дете носи име на родителя си, дори единият ми син е така, но и двете ми е в повече Simple Smile

# 359
Познавам жена, чиито двама сина са кръстени на дядо си дословно и то с какво име - Манол. 🙄 Двете момчета са от един баща. Не е забранено от закона, но е тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт