Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 31

• 35 739
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
А, не ! Дори не ми е минавало през ум, че някой ще сложи на двете си деца/синове/еднакви имена. Не знаех, че може така. А името Манол е като мазол (асоциация просто) за мен - извинявам се на хората, които го носят, не искам да съм груба.
А ако примерно майката се казва Калина и иска да кръсти детето си Калин, но и фамилията е Калинов....сякаш не е много ок.

# 361
# 362
Супер абсурдно ми е това да кръстиш детето си на себе си, било то на майката или бащата. И тотална липса на въображение - от всички имена на света точно същото да повториш/потретиш/почетвъртиш и то при положение, че децата така или иначе получават бащиното си име като второ. Познавам две жени, които кръстиха дъщерите си на себе си - съответно Лора и Мария. И сега децата биват наричани "малка Лора" и "малка Мария"... Вярно, че майката има най-голям принос за появата на бял свят на рожбата си, ама... Смешно ми е много (лично мнение)... Simple Smile

# 363
  • София
Мен пък не кефи.
Понякога се следва едно име в поколенията и се "подържа".

# 364
  • София
Това да го кръстиш на себе си го приемам някак, хора всякакви, но двете ти деца да са с едно и също име... направо ми е абсурдно. Как разбират към кого се обръщаш? Манол 1 и Манол 2 примерно? Или може би децата са 2 и 3, щото явно дядото е 1 👀🙊

# 365
Имах клиенти Таня и Калин,децата се казваха Танита и Калина .
Не ме кефи да ви кажа тази приемственост на имена,прадядо ми и дядо ми бяха Иван,баща ми също е Иван.И като се съберат ставаше страшно когато някой каже "кажи на Иван еди си какво",добре че брат ми се родил на 24.05,та й той е щял да е Иван иначе.

# 366
Новородено на познати - Марс Иванов... Сигурно това е мъжкият вариант на Венера... Припадам.

# 367
Марион Колева - писателка,
Хубен Черкелов - художник.
Интересни имена, които звучат добре.

# 368
  • София
Новородено на познати - Марс Иванов... Сигурно това е мъжкият вариант на Венера... Припадам.

На фона на това предпочитам Манол х 3. Марс....!

# 369
  • София
Против дете кръстено на родител/баба/дядо, нямам против, но пък две деца в едно семейство с еднакви имена е странно. В рода на баща ми, почти всички мъже са Тодор и Васил, случайно ако се роди втори син, се мисли друг вариант...

# 370

На фона на това предпочитам Манол х 3. Марс....!
Определено... Аз до последно мислех, че се шегуват, не мога да повярвам, честно. Май е имало някакъв резон в някогашните забрани да се дават свободно всякакви имена - приумици. Понякога не са позволявали децата да биват записвани и с нормални имена де (един познат са отказали да го запишат Мирослав и майка му в крайна сметка е избрала Милен от предложените), но поне е имало спирачка за такива "оригиналности". Confused

# 371
Ааааааааааа АААААААААААА аааааааааа

едногодишно бебе Сиренакис

# 372
Сиренакис ми е топ!

# 373
  • София
Scream Е не е истина Fearful

# 374
  • София
Да не би на гръцки да значи нещо хубаво?

Общи условия

Активация на акаунт