Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 31

• 35 574
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Има си утвърдени унисекс имена, като Тони например (и за друго българско май не се сещам 😁). Но най-ужасното, което съм чула напоследък, е Кай (внучката на Халваджиян) - било унисекс... Такава ужасия е, че няма накъде. Не че харесвам Кая, но щеше да е несравнимо по-добре...

# 571
Фамилии: Орлова, Васнецова, Драгаданова, Комарова, Щерионов, Свешников (не е с "щ"), Бобев, Габерски, Качарова, Баракова, Цуцакова, Пиперков, Инджиева

# 572
А, бе, хич не е темата за фамилии, но от ТВ репортаж някакъв служител - Цурин-ски, Simple Smile на баба ти Цура името станало фамилно.

# 573
  • Sofia
Ладислав

# 574
Орлова, Васнецова, Комарова са руски фамилни имена. И при трите ударението е на последното "о".

Свешников също е руска фамилия.

# 575
Като бях малка и ходихме да звъним на звънците и да бягаме, си имах едни любимци с фамилия Дъгикозел (или Драгикозел, не си спомням, ама "козел" имаше със сигурност). Хилих се като дебил всеки път като им звънях.

# 576
Отдавна не бях влизала в темата, та съм посбрала имена
Жива - жена на средна възраст
Богдара - бебе (защото защо да е Божидара)
Франс Тутурилов - некролог на възрастен мъж
Литвиана
Душан
Графа (възрастна жена)
Лозко
Райничка

# 577
Днес видях сред списък на служители  ЗОРО.  Толкова се втрещих че не погледнах фамилията чак.

# 578
  • пустинен пъпеш
Цветилена

# 579
Ладислав - писала съм за това - типично име е в Чехия, предполагам и в съседните славянски страни се среща.

# 580
  • Sofia
Нелианна

# 581
Христиела

# 582
# 583
Има си утвърдени унисекс имена, като Тони например (и за друго българско май не се сещам 😁). Но най-ужасното, което съм чула напоследък, е Кай (внучката на Халваджиян) - било унисекс... Такава ужасия е, че няма накъде. Не че харесвам Кая, но щеше да е несравнимо по-добре...

😄😄
Като чуя Кай и се сещам эа филмчето Кунг фу панда (там има герой Кай). Эа човек, камо ли эа момиче е no comment.

От мен:
Маригона

# 584
  • DE
Кай е момчето от "Снежната кралица".

Общи условия

Активация на акаунт