Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 31

• 35 511
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Германия
Това онзи Найо-Тицин ли е, известният? Винаги съм мислела, че това са му собственото и фамилното име Flushed Joy

И аз! 🙈

# 676
Същият.
Доколкото четох, фамилията на майка му е Тицин, той си я харесва и я взема, а  баща му се казва Атанас Нейков. Луда работа.
Имам един познат Всеволод- майка му си падала по руската литература.
Като затръгна детето му в първи клас все качваше скрийншотове от контролни как на детето му е трудно да си напише презимето, заради баба му. Simple Smile

# 677
Стивъни Джунова (малко момиче) - от сайта Ютюб.

# 678
Измиралда - веднага се сетих за Издислав😱
Венеция Караманова - диригент.
Това с кръщаването на деца с имена на градове и географски понятия, ми е другата болна тема. 😩

# 679
  • DE
Елена, с ударение на първото е, актриса в интервю по БНТ.

# 680
Елена, с ударение на първото е, актриса в интервю по БНТ.
Така сложени са ударенията в Македония и Сърбия.
мАрия, мАртин, крИстиян и т.н.

# 681
И в Италия.  Децата на моя позната са родени там, имат италиански баща и се произнасят имената им Елена Габриел, Кристиан ...

# 682
Днес в една обява за имот беше даден контакт на брокерката Юра. Ще се оглеждам за Креда и Триас...

# 683
Днес в една обява за имот беше даден контакт на брокерката Юра. Ще се оглеждам за Креда и Триас...
Тази Юра вероятно идва от модата да се кръщава с името на Юрий Гагарин, имам съсед, 69 набор - Юрий, това в годините около първия полет.

# 684
  • Най-красивата страна
Аннамария

# 685
Цикламия
Ивалийка
Петуфинка
😑😑😑

# 686
  • София
Дучка. Като Дочка явно, само че... 👀

# 687
Дучка. Като Дочка явно, само че... 👀
Дучков - актьор от дублажа на сериал по ТВ. Днес ми направи впечатление.

# 688
# 689
  • София
Явно го има и в мъжки вариант това име Simple Smile Не е чак странно, може би остаряло. Но не го бях срещала.
Аннамария и Вания винаги ще ги изписват по традиционния начин, според мен. Дори телефонът ми ги редактира. Защо го причиняват хората това на децата си? Все да се обясняват. Както и Викториа.

Общи условия

Активация на акаунт