Важен ли е за вас подаръка?

• 9 798
  • 195
  •   1
Отговори
# 135
Никой не казва нищо за слухът ти И майка ми не чува с едното ухо,но е напълно нормален човек.
Някой жени обаче не заслужават букет,не мога да се съглася с теб.
Все пак получи ли нещо?

# 136
  • Mediterraneo
Речник заедно с лалето?

# 137
Аз получих три лалета, сега съседка ли съм, любим човек ли, съпруга ли?!
Аз обичам лалета, любими цветя са ми, но все пак. :/ Сега не знам какъв ми е статутът.

# 138
  • Mediterraneo
Ако ги е купил с голяма надценка тези три лалета, може и да минеш в графа "любим човек". За съпруга и нагоре, с три лалета не става.

# 139
Ако ги е купил с голяма надценка тези три лалета, може и да минеш в графа "любим човек". За съпруга и нагоре, с три лалета не става.
Прецакала съм се.

# 140
  • София
Е аз получих една орхидея (обожавам ги) и френски макарони...да се чувствам ли нелюбим човек щот е дал малко пари? Rolling Eyes
Ааа и ще плати индийската храна после и евентуално ще приспи детето. Направооо кво да кажа...Не е ли хвърлил няколко стотачки за празника...
Много меркантилност лъха от някои постове. И лалета за 4-5лв от Лидл да ми беше взел пак щеше да ме зарадва. Докато не се осъзнае, че самият жест и уважението е важно, а не стойността, трудно ще се получат нещата.

Заговорило се е и за пръстени виждам. Еми ние сме вече почти 2г заедно, детето е почти на 6м, не сме сгодени, сватба обмисляме чак другата година. Хич не искам огромен пръстен с не знам си какви камъни, да се вижда от километри и да го афиширам в онлайн и офлайн пространството. Може и за 20лв да е, но поне да ми е по вкуса, а кога ще го даде ми е все тая. Най-важното нещо (дете) вече го имаме Simple Smile

# 141
Обожавам лалета. Бих се зарадвала на всякакъв вид, особено на луковици от някой много рядък сорт.
Към въпросът от темата, не държа особено на подаръка. Обикновено ходим заедно по магазини и като си харесам нещо и почна да се чудя дали да го купя, съпругът ми казва, че той ще ми го купи. Понякога се съгласявам, понякога казвам, че не е толкова необходимо и ще си помисля още малко. Няма значение дали има конкретен повод или не.
За днешния празник ми купи книги, но аз сама си ги избрах в книжарницата.
Предпочитам живи цветя пред букети. Всяка година в началото на пролетта мъжа ми дава десетки, да не кажа стотици левове за цветя за балконите и градината. Това брои ли се за огромен букет според авторката?!

Честит празник на всички дами, които пишат тук!

# 142
Аз се надявам довечера да ми донесе един дюнер. Heart

# 143
А, моля те.. а също съм глуха с едното ухо, че и съм силно късогледа..))

Нищо не ми подари, да го изхвърля ли?))

Че всеки ден ми е приказка и рози, добре че днес реши да е различен..)

# 144
Разбрах ви напълно!!!!!!
Но ако сте на мое място и вие няма да сте доволни.
Макар, че до преди този подарък се стараеше повече.
Какви комплекси а???
Това че не чувам добре не ме прави човек 2ра категория.
Всяка жена заслужава хубав букет.
Лале да дава на някоя съседка не на любим човек.
Aми не, в грешка си. Не всяка заслужава хубави цветя. И ти си доказателството за това! Simple Smile
Лалето е много нежно цвете, а като подарък определено показва искрено желание да зарадваш някого. Simple Smile
Всъщност, хубаво е че има жени като теб. Така мъжете с лалетата, маргаритките, кокичетата, зюмбюлите и рододендроните ще остават за жените, които могат да ги оценят. Simple Smile

# 145
И аз три лалета- жълти. Аз му подсказах за букета, не че изисквах.
Да беше ми дошъл с гербери, леле.

Авторката не знае на кой свят е.
Да питаме ли дали е имало подарък?

# 146
Моят ми купи нещо което си избрах сама.В събота беше.И днес си иде с едно вино и едни бинбони.Не го е срам!Аз исках моет и черен хайвер!Ма той сакън да не се мине,аман от скръндзи значииии!

# 147
Получих роза и 20 лева, които ще добавя към още 20 от мен. Сега съм в размисли как най-правилно да ги използвам.

# 148
Аууу, аз не получих цвете въобще, цветната борса беше опразнена още на обяд и не е успял след зъболекаря да купи омотан след упойката, ама като се прибрах ми е оставил кредитната карта на бюрото Grinning сега да го гоня ли, че дори едно лаленце не ми е взел или?

# 149
Нямам годежен пръстен.......
Помагайте да не се гръмна.
Иначе имам венчална халка.

Общи условия

Активация на акаунт