ЯНУАРЧЕТАта диви,есента посрещат те щастливи!

• 10 448
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Sea Woman,дано Т да е от эъбките и да няма нищо обеэпокойтелно Praynig
Дива орхидея,Мишленце честити ви придобивки!!Мишленце,цените са доста иэгодни.Ние още не сме купили эимни обувки,май е време да го направим.Водиш ли ги мишките да ги мерят или им иэмерваш крачетата предварително??Приятно иэкарване!Дано да си починеш добре.
Два дни вэимах кухня на Бети,второто го яде,но супите много не й се нравят.Ще видим таэи седмица как ще е?
Лека вечер.

# 256
Ммммммм клео,много вкусна почерпка - благодаря!
Той въпросът ти към пепи,ама да кажа и аз (простете Embarassed) мисля че Петковден винаги е на 14-ти октомври(поне такива са ми спомените).
И при нас с избиването на зъб сополите спират,а засега още ги има и гледам, че до новият следващ напира ooooh!
Лека вечер на всички Hug

# 257
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, приятелки с малки слънчица!
Аз отдоста време не съм писала и доста се поозорих да чета, та ще ме прощавате, няма дя пиша поименно, защото очите вече са ми полузатворени!
Първо празнуващите /извинете, че е на патерица/

kleo - мила, мисля, че момичетата са ти пожелали много хубави неща, така че аз ще добавя само - нека от всичко, да бъде по много!
Малка китка, но от цяло сърце

rosita
- от душа ви желая, с любов, разбирателство и непрегарящ пламък в семейното ви огнище, да дочакате внуци и правнуци!

pepi
- да ти е живо и здраво името, и ти заедно с него!!!

Айде, стига толкоз цветя, че ще стане ужасно дълък постинг /не, че по принцип, все са ми къси Mr. Green/

Малко новини от нас!
вече и ние сме в отбора на падналите. Изтресе се от спалнята, като чувалче с картофи и то по глава. Милия така силно и дълго рева, че даже се и захласна на няколко пъти, но след половин час, беше изцяло забравил за случката. Освен с това имаме да висе похвалим с още нещо - вече се изправяме в кошарката, абсолютно самостоятелно и е, такъв кеф, че не мога да ви опиша. Страшно се радва на постиженията си, малкият ми мъж!

Целувки на всички от нас и лека и спокойна нощ! 

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 01:04 от lika

# 258
  • Madrid
  Sea Woman,напълно си права!На една приятелка дъщеричката се сдоби първо с две странични зъбчета отгоре,а после поникнаха предните и отгоре,и отдолу! Peace
Мишленце,Дива Орхидея,честито момичета!Да ги носят с удоволствие малките душици! Laughing
Лика,важното е,че Алекс бързо е забравил,няма нищо!
Самуил се сдоби с шапка и шалче,е,тук е още рано,но много ми харесаха е си изкуших! Heart EyesХаресала съм и обувчици,до глезенчето са и са стабилни,а и преобладава белия цват,който ми е слабост! Wink
А ние днес варихме ракия Grinning,страшна работа!Бяхме доста хора и беше забавно,тук нали няма,та си я набавяме собственоръчно! Laughing
Това е от мен тази вечер,сега ще хапна пица и отивам да поспя!много ми се спи

# 259
ЛИНДИЧКА мерси да ти се връща .  bouquetКлео от зъдите е Дидка беше цял ден с тази Т 37.2(3) зъбите и бяха индигово лилави направо милито не можеше да си намери място хубавото е ,че излязаха веднага почти след долните #Crazy newsm78.дано поне с другите не видиме такъв зор.Долните ги изкара без проблем

# 260
Sea Woman,дано Т да е от эъбките и да няма нищо обеэпокойтелно Praynig
Дива орхидея,Мишленце честити ви придобивки!!Мишленце,цените са доста иэгодни.Ние още не сме купили эимни обувки,май е време да го направим.Водиш ли ги мишките да ги мерят или им иэмерваш крачетата предварително??Приятно иэкарване!Дано да си починеш добре.
Два дни вэимах кухня на Бети,второто го яде,но супите много не й се нравят.Ще видим таэи седмица как ще е?
Лека вечер.

Да ти кажа нищо не съм мерила, купувам на око, но те носеха сандали 18-ти номер лятото и по тях се ориентирам, че вече им умаляха. Винаги се уговарям с продавачките да ги заменя ако не им станат.

Моите много обичат супи, дано им хареса храната. Какви документи трябва освен актовете за раждане и бележките от доктора?

Илиндичка, за първи път ли вариш ракия?

Аз това лято направих вишновка и сега съм се запасила яко, много е лесна рецептата и не вариш нищо, само оставяш вишните със захар 1 месец на слънце и после прецеждаш плода и заливаш с водка, стана много добре и догодина мисля да повторя Mr. Green

Лика, наистина отдавна не си писала, много хубави цветя си подарила на момичетата, вдъхнови и мен    bouquet

# 261
  • Варна
Александър е с поредното много червено гърло и поредния антибиотик. А страничното зъбче горе наистина пробива. Така че сме 2 в 1, лошото е, че никак не е весело.  Sad

# 262
Здравейте мили мами Grinning
Нещо не ми харесва този първи ден от новата седмица Sad - болен Александър,лошо време.......
sea woman,бързо да се оправяте ви пожелавам.Просто нямам думи,разсипахте се напоследък с тези настинки ConfusedА дали това червено гърло е от зъбите?Ама щом и антибиотик се налага сигурно не е Thinking Каквото и да е много Hug Heart Eyes от нас и да се оправя детенцето.
Илиндичка,направо ме разби с тая ракия Joy в най-забавният смисъл на думата разбира се.Стана ми интересно,щото си мислех че само в Бг се вари ракия при домашни условия Mr. Green Честити да са и на Сами новите шапка и шалче,със здраве да си ги носи когато му дойде времето Hug
Мишленце,много добре звучи тая вишновка.Аз алкохол никакъв не употребявам ама това е интересно Mr. Green
Лика,браво на Алекс за новото постижение Hug
Ние още не го умеем това с изправянето Crossing ArmsИначе като сме си вътре днес цяла сутрин обикаляме къщата ходейки и ха съм я гушнала,ха е опищяла махалата Crazy Крачи,хвърчи като лудо това дете.Мноооого сме далеч още от отпускане,ама и това ще стане.
Лека нова седмица на всички и да се слушкате много!

# 263
Здравейте!

Моята Емма днес е много поспалива и за радост имам малко време за себе си - четох  новия брой на "Ева" и  се излежавах на спокойствие. Simple Smile
sea woman, много неприятно, че се налага да пиете антибиотик. Явно сезона на настинките е в "разгара си". А какъв анибиотик ви изписаха?  Дано помогне и Александър бързо да се оправи.
Чудя се дали зъбите са наистина, толкова честа причина за неразположенията при бебоците? Когато Емма вдигна висока температура  си мислех, че вероятно е от зъби, но като стигна до 39,5 ми стана ясно , че едва ли е от това. Явно трябва да се мисли и за други възможни  причини.
Лисана, как е Соня? Нещо изчезна от хоризонта.
Лика, аплодисменти за постижението на малкия юнак! Simple Smile

# 264
здравейте скъпи ми приятелки!
Направо нямам думи да ви изкажа благодарността си  ooooh!  за пожеланията и букетите,които сте поднесли и на мен.Както kleo_80 е казала и аз умирам за цветя и също много ме разчувствахте,за което много ви благодаря  Hug
kleo_80,както и Дес ти е отговорила-не се мени.Петковден винаги е на твоя РД  Mr. Green,просто не си забелязала.А на 29 юни е Петровден.Аз обаче празнувам на Петковден,защото съм кръстена на Петко  Peace

sea woman , дано да се оправи температурата на малкия вече,че се измъчихте.По този повод да кажа,че може и от зъбите да е червеното гърло.Стаси първите зъбки ги извади с хрема, следващите с Т-38,7,а сега излизат с разтройство,което продължава от четвъртък #Crazy Снощи вече и дадох ентерол,защото се измъчи милата.
?-вие давали ли сте ентерол или друго прахче за разтройство и как.Аз смятам,че това едното е достатъчно за сега newsm78 или трябва да дам пак.
mishlentze   със здраве да си ги носят мишките тез апрески, а на теб весело изкарване при свекито и да си починеш Naughty.А за вишновката е добра идея,догодина и аз ще се пробвам.Тази година вишните се чудихме на какво да ги правим-та компот,та ракия,а за това не се бях сетила-мерси за идеята   bouquet
lika важното е,че след падането няма последствия,но така са тези сладури и до тях да си пак ще се изметнат.А и браво за изправянето,напредва юнака.
ilindi4ka браво на тебе мила,от какво е ракията?От домашната по убава нема  Mr. Green.Честито на Сами за новите придобивки.

Весел следобед на всички  Hug

# 265
  • Варна
Снощи вече и дадох ентерол,защото се измъчи милата.
?-вие давали ли сте ентерол или друго прахче за разтройство и как.Аз смятам,че това едното е достатъчно за сега newsm78 или трябва да дам пак.

Ентерол по 1 на ден и аз съм давала, точно преди да изкара долните зъбки. 5 дни беше, но не го долюбваше моят юнак, усещаше го в сок, вода... Разстройството му мина, след като пробиха зъбчетата. Та и сега се чудя да давам ли. Вчера и онзи ден беше по-разстроен, днес само веднъж, та сигурно ще му се размине.

sea woman, много неприятно, че се налага да пиете антибиотик. Явно сезона на настинките е в "разгара си". А какъв анибиотик ви изписаха? 

Сега сме на Цефзил, а преди това на Сумамед и Аугментин. Все "добри". Confused
Сумамеда се пие 3 дни и ма още 5 последействие. Сегашният е на 12 часа, Аугментина беше на 8. Край за лекарствата.
А чудесно си направила с този релакс!!! Браво!
Браво на мишленце и Илиндичка за градусовите продукти!  Wink
Дес, нямаш нужда от фитнес ти! Вярка ти е програмата!

# 266
Привет и от нас!
И аз набързо да ви кажа, че от около 2 години вече не ползвам никакви капки за нос. много съм доволна от гранулите на Боарон за целта- Аллиум Цепа 15. Други хомеопатични не мога да препоръчам така горещо, но тези - да. А преди колкото капки съм изпокапала в носа на голямата... и сме се влачили с месеци с хремата. с тези хремата им минава за 2-3 дни, но са определено само за течни сополи. Дани за трети път ми е с хрема от как сме в БГ и да чукам на дърво само с тях се разминавахме, дано и сега сполучим. Но нали знаете че е добре и консулт за приема им. иначе аз разтварям 20 гранули в 10мл спринцовка и първия ден по 6-7пъти по 1 мл, следващите дни 3*1мл. За по-голямото дете приемат е не 1 мл, а 5 гранули.И спират да текат пустите реки.
Това ви го пиша за да се позаинтересувате, а не ви го натрапвам. щото и аз понякога си задавам много въпроси какво ли съдържат(в случая мисля става въпрос за ципа от лук).

иначе днес дреби се пусна от бюрото и се задържа прав без никаква опора за някакви си 20секунди. и ни пробива 8 мия зъб... будни сме...

# 267
Цитат
Моите много обичат супи, дано им хареса храната. Какви документи трябва освен актовете за раждане и бележките от доктора?
Цитат

само това.Но ако си студент уверение че си редовно излиза на половината цена.  ,също ако нямаш брак.За цупите ние си изяждаме от кухнята и супата и второто Joy

# 268
  • София
Здравейте мили майчета и сладки януарчета Hug
Ние се завърнахме от гостуването при бабчето  car003Гледам добре сте си прекарвали и срещичка сте имали..ех как я пропуснах,ама нали ще има друга Stop
Ваньо вече пълзи и е направо неудържим когато има опора се изправя и много се кефи.Научил е толкова много неща,като едно от последните е като му свириш в гърлото на пластмасово шише и той прави същото,чак ако не се сетиш ти подава шишето.Знае как прави кончето и постоянно го имитира.Пляскаме за "браво".
Разбира се наред с всички приятни емоции имаме и неприятни ,онзи ден си изгоря ръчичката,е не много ама го боля и много плака.Пипна едно стъкло на печката която тъкмо беше запалена и аз мислех,че не е топло ,но явно беше ,защото има мехурчета на ръчичката ,но ще се оправи.
Мноог прегръдки на всички бебчета и обещавам да се включа пак утре .Лека вечер newsm03 smile3524

# 269
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Бон-Тони - добре сте ни се завърнали и браво на Ванюшката за всички нови умения! Това с изгореното е много неприятно, но аз по Алекс знам /и той имаше такива преживявания/, че след по малко от час, детенце ще е забравило за болката и само мехурчетата, ще издават, тази случка! За срещата - ще се радвам, ако следващия път се видим! Гушки от нас на наборчето и на теб!

Мишленце - нещо не смогвам да пиша и за това е така! Честити, мечтани от мама, апрески на малките мишлета! Да си ги носят със здраве и мноооого да топлят сладките малки крачета! Между другото - как е положението след хомеопатичната терапия? Имали някакъв ефект или не? А, това за вишновката наистина е много идейно, само дано догодина се сетим!

БОДЛИВКА - да не пропусна да честитя новата придобивка на Даринка-Мандаринка! Страхотна е играчката!

SeaWoman - ле-ле, мила ... ама вие верно нещо попрекалихте с тия болести, напоследък! Бързо да му минава на юначето!

Gerylin - благодаря за споделената информация за хремата и браво на дребчо, за новото постижение!

- аз не съм давала прахчета!

бръмбърче, илиндичка, Дес, pepi - благодаря за поздравите момичета!

МАМИ - в СНИМКА.БГ са сложили албумчето ни със снимки от срещичката, като АЛБУМ НА ДЕНЯ!!!

Общи условия

Активация на акаунт