Ще ме извините не съм в състояние да напиша за всекиго по нещо, но какво да се прави, далеч съм от шесторъкия Шива
С мнооого голямо закъснение, все пак...
Честит рожден ден Клео!!!! Желая ти много здраве и незабравими мигове с твойте любими мъже

Честит имен ден и на Пепи! Желая ти много здраве, усмивки и повече свободно време
Честита годишнина и на Роси! Желая ви да отпразнувате поне 50, но всяка да е по-добра от предишната!

lika много добре те разбирам за захапването и на мен ми се случи почти същото, аз не се развиках, а си извиках от болка, но просто не можах да се сдържа, какво да правя
Искам сега да питам нещо. Давал ли е някой прясно манго - как? как разбирате, че е добре узряло. Аз тази сутрин разрязах едно и малко влакнесто ми седеше, а към костилката едно такова космато
(незнам как да ви го опиша). Абе ако някой има опит с тоз плод ще съм доволна да разбера нещичко. Иначе на мен леко ми се догади от вкуса му 
Друг въпрос - какво мислите за сушените купени от пазара плодове, дали са подходящи за бебоците?
Ами за сега толкова от мен, че имам работаааа, а е едва вторник. Няма да ви разказвам колко ми са криви понеделниците
а събота и неделя ми идва да смачкам Бояна от гушкане... айде, че пак се отплеснах!
Теб да не би да не те е боляло... 
И аз днес и взех на Дари обувки №19 с дебела подплата за скромните 8лв.и пантофки от полар за 2.50лв. направо ударих джакпота..! 
А и тя нали все си лапа палеца,едва ли ще се откаже.Космонавта-при сняг,а сега слагам чувалчето на количката да и топли на крачетата,нагоре е с поларено яке.А шалчето ще го слагам, но не през устата. Но може и госпожицата да не си пада по шалчета,ще видим..Gushanka много е интересно котето!