ЯНУАРЧЕТАта диви,есента посрещат те щастливи!

• 10 454
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Хаиде и аз на опашката да се разпиша  Laughing
Ще ме извините не съм в състояние да напиша за всекиго по нещо, но какво да се прави, далеч съм от шесторъкия Шива  Mr. Green
С мнооого голямо закъснение, все пак...
Честит рожден ден Клео!!!! Желая ти много здраве и незабравими мигове с твойте любими мъже   bouquet
Честит имен ден и на Пепи! Желая ти много здраве, усмивки и повече свободно време  Laughing
Честита годишнина и на Роси! Желая ви да отпразнувате поне 50, но всяка да е по-добра от предишната!  bouquet

lika много добре те разбирам за захапването и на мен ми се случи почти същото, аз не се развиках, а си извиках от болка, но просто не можах да се сдържа, какво да правя  Embarassed Бояна така се изплаши, че плака после доста време. А имахме една нощ в която ми разказа играт, до сега такъв рев не му беше удряла. Накрая седнах в леглото и я гушнах, а тя полуспяща продължава да реве и подскачаше все едно е гърч, но не беше де. Мисля, че бяха конвулсии от болка от зъбките. Едва се успокои много гадно!

Искам сега да питам нещо. Давал ли е някой прясно манго - как? как разбирате, че е добре узряло. Аз тази сутрин разрязах едно и малко влакнесто ми седеше, а към костилката едно такова космато  hahaha (незнам как да ви го опиша). Абе ако някой има опит с тоз плод ще съм доволна да разбера нещичко. Иначе на мен леко ми се догади от вкуса му  Sick
Друг въпрос - какво мислите за сушените купени от пазара плодове, дали са подходящи за бебоците?

Ами за сега толкова от мен, че имам работаааа, а е едва вторник. Няма да ви разказвам колко ми са криви понеделниците  ooooh! а събота и неделя ми идва да смачкам Бояна от гушкане... айде, че пак се отплеснах!

# 286
lika , никакви угризения.  Naughty Теб да не би да не те е боляло...

# 287
Ехей,не може да ви изчете човек..! Whistling

Честито на днешните мини рожденници!

Да се отчетем от консултацията днес-8.500кг.и 72см.Биха ни последната противохепатитна и приключваме с ваксините до януари.Днес времето тук беше супер за разходки и цял ден бяхме на вън,прибрахме се само да и направя кашата и пак изчезнахме,та до 17ч.
На всички малки бонбонковци сдобили се с зимни обувчици-честито и със здраве да си ги носят! Heart Eyes И аз днес и взех на Дари обувки №19 с дебела подплата за скромните 8лв.и пантофки от полар за 2.50лв. направо ударих джакпота..! Joy
lika не се обвинявай,нали си знаеш- Алексче винаги ще те обичка но като ги болят тия зъбки и на мен понякога ми се доревава.. Confused
7оf9 честито зъбче на Борката!Да порастнат и следващите белички и здравички!
Vili4ka слагам шапка,наскоро дори още един комплект взех с ръкавици и шалче,но ръкавиците не виждам как ще ги задържа на ръчичките,дори да им пришия връвчица. newsm78 А и тя нали все си лапа палеца,едва ли ще се откаже.Космонавта-при сняг,а сега слагам чувалчето на количката да и топли на крачетата,нагоре е с поларено яке.А шалчето ще го слагам, но не през устата. Но може и госпожицата да не си пада по шалчета,ще видим..Gushanka много е интересно котето!
BON TONI,sea woman бързо да се оправят бебчетата и дано нямате повече притеснения! Praynig

Последна редакция: вт, 17 окт 2006, 21:40 от БОДЛИВКА

# 288
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Айде на новата темичка .....
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=134865.0

# 289

Мишленце днес видях твоите мишки в Южен парк- Ели спеше, а Ники нещо протестираше! Simple Smile

Бръмбо, вие някъде наоколо ли живеете? Аз да си призная честичко напоследък остявемч мишките с бавачката в парка, за дса свърша по нещо, днес например купихмве пътека за вкъщи, че вчера обезопасих навсякъде и вече ги пускам да лазят на воля където им се иска.

Лика, много ти е готин Красандъра на подписа Peace

Телма, Мангото си е било съвсем нормално ,трябва да е леко меко като го пипеш, бели се и даваш средата. Аз южните плодове ги давам пасирани, а останалите като банан, праскова, круша намачкани с вилицата. Но ананаса и мангото посирам задължително, точно заради въпросните влакна Peace

Бодливке, къде тия цени ooooh! Shocked Честити придобивки  bouquet

Честито на всички минирожденници  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт