ЯНУАРЧЕТАта диви,есента посрещат те щастливи!

• 10 453
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
  • Madrid
Илиндичка, за първи път ли вариш ракия?
Аз това лято направих вишновка и сега съм се запасила яко, много е лесна рецептата и не вариш нищо, само оставяш вишните със захар 1 месец на слънце и после прецеждаш плода и заливаш с водка, стана много добре и догодина мисля да повторя Mr. Green
Да,аз за първи път присъствах! Grinning
А да вишновката-ами тя се нарежда срес любимите ми питиета! Mr. GreenСтрахотна рецепта за нея,баба ми я прави с ракия,пак като теб,но с ракия!Чудесна е!!! Laughing
Дес,ами той моя мъж е голям табиетлия и страшно обича да си угажда,та не се примирява,че тук няма ракийка и си вари!
Пепи,купи гроздов сок от едно село,той ферментира и така. Peace
Бон Тони,добре дошла! Hug

# 271
  • Пловдив
Здравейте, мами и бебоци! Hug

Я вижте чий АЛБУМ е албум на деня в Snimka.bg! Браво на мамите и на сладурите! Heart Eyes

Вижте на неделната разходка в Градската градина какво чудо на природата успяхме да уловим с нашия фотоапарат! На живо беше още по-красиво! Flutter

Всички болни и пострадали бебоци бързо да се оправят! Hug

# 272
mishlentze   със здраве да си ги носят мишките тез апрески, а на теб весело изкарване при свекито и да си починеш Naughty.А за вишновката е добра идея,догодина и аз ще се пробвам.Тази година вишните се чудихме на какво да ги правим-та компот,та ракия,а за това не се бях сетила-мерси за идеята   bouquet

Мерси, Пепи, сигурна съм, че ще си изкарам добре, тя е много активна и ще ме разведе по всичките си приятелки, сигурна съм че всяка вечер ще сме по гости Laughing Освен това подчинените й в Косово са на моята възрас и били доста нагласени, та май ще трябва да си стягам гардероба за пътуването, всички чакали с нетърпение да ме видят на живо Embarassed Thinking

За вишновката, аз съм много доволна от резултата, освен това пих вече доста пъти и все още съм жива, та раздадох и на роднините Laughing

Герилин, браво на вас, скоро май ще правите питка за прощъпулника Hug 8-ми зъб, ние имаме само по 2 на човек все още.

Диваорхидея, имам брак и вече се дипломирах, но бях и задочно, така че не виждам да ми направят намаление, нищо че съм с близнаци.  Crazy

Бон Тони, какви са тези инциденти Sad Да минава бързо ръчичката на твоето момче Praynig

Терапията при Ели има фект, спря да повръща, хремата и прпи двата отшумя за 2 дни, та от тази гледна точка съм доволна. Ники обаче още си се буди на 2 часа и това си е #Cussing out Сменихме му лекарството, но няма особен ефект засега.

Моето също го сменихме, защото вместо да сб(лабея дебелеех, качих 2 кила за 2 дни и после като сменихме лекарството ги свалих за 1 ден Mr. Green Поне виждам, че има бързи резултати при килограмите. Освен това спрях да сънувам кошмарите с децата, което ми беше голям проблем, честно казано, даже мислех на психолог да ходя.

Нищо чудно на Ники още веднъж да му сменим лекарството.

Илиндичка, може и с ракия, но аз ракия не обичам, защото ми мирише на джибри и затова водка слагам, по-неутрално ми е.

Гушанка, страшна е тая котка Joy

За албума - явно и те са ни оценили слънчицата Mr. Green

# 273
Здравейте момичета Grinning
sea woman,как сте днес?Дано сте по-добре?Днес и денят май обещава малко слънчице,та дано всичко си дойде на мястото Peace
Мноого се радвам за албумчето на деня.Наистина си заслужава-прекрасни бебчета,красиви мами и страхотно уловени мигове smile3501
Гушанка,голям сладур сте открили в градинката Grinning А как успяхте да го снимате толкова отблизо?То сигурно е било кротичко.
Лика,много сладуранска снимка на Красандърчето в подписчето ти Hug
Илиндичка,трябва да почерпиш сега от ракийката Mr. GreenАз не пия ама щом и ти си участвала ще опитам Joy Joy Joy
Честито на днес празнуващите навършването на 9 месеца сладурчета  love001!Весел ден на всички! Hug

# 274
Здравейте, мами и бебковци!

Днес Алекса става на 9 месеца! Скромна почерпка по случая :

Как изкарахте дъждовете вчера?

Лика, много съжалявам, че и Алекс успя да тупне Sad Добре,че нищо му няма.Пък ние колкото и да ги пазим ще трябва да свикваме и с паданиците  Rolling Eyes Да го нагушкаш от нас  Hug

Мишленце, честити ви апрески! А и поздравления за вишновката Peace Мен хич ме няма в приготвянето на такива напитки Blush

Гушакна, много готино котенце  Peace

Илиндичка, ракийка, а! Наздраве от нас и да си пийвате с кеф  Flutter

BON_TONI , много неприятно.Дано бързо да мине ръчичката  Praynig

Gerylyn, браво , че успявате да стоите прави.Али може само ако се е хванала за нещо.Но като се пусне се люшва и тупва по дупе  Joy

sea woman , бързо да се оправяте!  Praynig

Ние сме горе долу добре.Алито е още с хрема, но има подобрение.Днес ако не е много студено ще я водя при педито следобяд да я види и да каже на какво да продължаваме, че тези капки ги свършихме.

Иначе Алекса по цял ден беснее - изправя се в кощарката, пълзи, хвърля играчки из цялата стая, като я храня в кухнята дърпа покривката на масата, бърка по чиниите, абе няма спирка с две думи  Joy Особено пък вчера, тъй като валя и не можахме да излезем, и в къщи беше като бойно поле Joy Иначе като я държа за ръчичките "ходи", пристъпва с крачета, но не е изобщо стабилна.А и аз не я "водя" много, защото знам, че не е особено полезно.Само за игра и разнообразие Whistling

Това е от нас.Гушки на всички и весел ден!  Hug

Ааа забравих да ви питам-слагате ли космонавти, шалове и ръкавици на бебковците навън? Аз слагах до сега шапка, но днес дават Т да е 10 градуса максимум и се чудя за ръкавици и шалче през устата.Вие какво ще кажете?  newsm78

# 275
Писах,писах и токът спря.Не эа първи път ми се случва,много кофти! Rolling Eyes
Sea woman,давала съм ентерол и смекта,като ги редувам преэ 2часа по 1/2пакетче.Определено имаше ефект.
Мишленце,Дива Орхидея вече ти е отговорила аэ докато се включа:акта эа раждане и бел.от док.
Бети откаэа да яде и второто,и супата.Эатова мисля да не вэимам 10дни,а после пак да опитам.Най-много си харесва готовите пюрета,дори като сготвя не яде.Каквото й харесва това ще й давам.Да споделя,че вече 3нощ спи до 4-5ч.,пие вода и пак эаспива,някой път до 8-9ч.Също така 2пъти эаспива сама  с едно плюшено прасенце,иначе я приспивах като я галех по челцето или гръбчето.Стискайте палци така да продължи PraynigАма то си било супер човек да спи 5-6часа беэ да става!!! Joy
Bon-toni,радвам се эа постиженията на малчугана.Дано бърэо да мине иэгорялото.С теэи любоэнайковци очите трябва да са ни на4 Shocked
Vili4ka,да ви е живо и эдраво детенце и да иэпълва къщата ви само с приятни емоции. newsm44.Току що си иэпих кафето,но с удоволствие ще пина още едно.
Това,че са сложили снимките от срещата эа АЛБУМ НА ДЕНЯ е супер.

# 276
  • Варна
ЧЕСТИТ МАЛЪК ПРАЗНИК НА ГОЛЕМИТЕ СЛАДУРИ ВИКИ, АЛИ (гърл) и АЛИ (бой)!!!  

Благодаря за почерпката, vili4ka!

Толкова ми е подтиснато от времето и всичко останало... Ех, едно слънчице да надзърне отвън...  Confused

Лилия, Светлин беше същия с детската кухня. Така и не продължих да му вземем след бойкота. С вкус е твоята мома!  Wink

# 277
И ние официално сме вече зъбати. Цял един зъб се е показал...

Gushanka, много красива котка.

# 278
Здравейте! Толкова ме мързи да пиша, но трябва и аз да се отчета няма как Wink
Честито на минирождениците Вики и двете Алита!
7of9 ееее най-после така очакваното зъбче се появи! Пожелавам ви скоро да поникнат и другите лесно и бързо!
BON_TONI добре сте се завърнали!
sea woman леле, мила дано се оправяте бързо! Знам колко е гадно като ти е болно детенцето Sad Днес има малко слънчице, дано с него надзърнат вече и хубавите моменти!
mishlentze честити апрески на малчуганите и скоро да бягат с тях! И какво хубаво предложение от таткото! Мисля, че това гостуване ще ти се отрази много добре Wink
Ние сме добре..Мони много обича супа, и понеже нямам възможност да правя различна супа всеки ден добре ми идва кухнята! Яде си и другите неща, но аз разнообразявам и с готови пюрета и каши.
Исках да ви питам с какво мажите личицата на бебковците? На Мони бузките и станаха много сухи и грапави, може би от вятъра и се чудя с какво да я мажа.  newsm78 Преди бях купила едно кремче за лице на Мустела, обаче и излязоха ситни пъпчици от него и сега не смея. Та чакам идейки Wink
Лек ден на всички!

# 279
Вили,мерси за почерпката.Да ти кажа при тия температури май си е за ръкавички и шалче.Ние още си нямаме Embarassed
София-та не я ли огря вече?Тук при нас(на 40км в посока юг от София Mr. Green)грейка и малко като че поотпусна студа Wink
пеперудка,аз имам едно кремче на Бюбхен за ръце и лице.Скоро не съм я мазала но като я мазах преди известно време(бяха и малко грапавки бузките)имаше голям ефект.Веднага след намазването и ставаха едни такива коприненки,а как ухаееее Grinning
И нашата хрема е със затихващи функции вече,сега е на фаза запушен нос.Охх да се маха, че ужас ooooh!
Айдеее събудихме се.....няма и 20 минути Confused

# 280
Здравейте мами и бебоци Simple Smile
Честит минирожден ден на малките човечета ВИКИ, АЛЕКСА И АЛЕКС. Да растат здрави и послушни

Честито за всички нови придобивки на всички и със здраве да си ги ползвате вие и малките мушмороци  bouquet
Ето ви малко   Nature Sunny  Nature Sun With Face в това мрачно време за оправяне на настроението

Сега и за нас - не сме се научили още да пълзим(и едва ли някога) имаме си вече 5то зъбче,което ни мъчеше от един месец насам. И ние се включваме в групата на неядящите пюрета. Караме само на мляко. И ние сме със сухи бузки но я мазах с крем на СЕБАМЕД и мисля че се пооправят

Това е за сега от нас с Александра  love001 Hug и дано временцето да се оправи Praynig Praynig

# 281
Здравейте!

пеперудка, лицето на Емма мажа с кремчето на Клоран-има хидратиращо действие и е подходящо при  вятър и студено време. Една приятелка- дерматолог ми препоръча тази козметика и сме изцяло на нея- с много лека консистенця е, и с деликатен аромат. Оказа се подходяща за нас.
Мишленце днес видях твоите мишки в Южен парк- Ели спеше, а Ники нещо протестираше! Simple Smile
7of9, браво на Боре, зарадвал е мама! Ние все още сме в очакване на първото зъбче! Simple Smile

Честито на всички празнуващи днес!  bouquet

# 282
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте мами и бебчета!

Гушанка - ама наистина си е чудо на природата, тази котарана!

Мишленце - е, значи има все пак ефект от хомеопатията! Аз си преписах координатите на този хомеопат и мисля, като спра да кърмя да отида на един преглед! А, за гардероба - хубав повод за нови придобивки! Дано хубаво да си изкараш и после непременно да покажеш снимков материял!

Вили - да ти кажа, аз все още държа Алекс, не много облечен и най-много да му сложа качулката или някоя не много дебела шапка. Горе-долу гледам по мен. Купила съм му и чорапогащници, но само един път съм му слагала. Дори и чувалчето за количката още не сме сефтосали. Незнам - струва ми се раничко за шал и ръкавички, но мисля, че ти най-добре ще си прецениш! Следя нослето и ръчичките да не са ледени и така го караме ние! Да знаеш, че Алекс е доволно нагушкан! Аааа ... ,щях да забравя - да ти е жива и здрава куклата, и благодаря за почерпката!

Лилия -браво на принцесата за дългите нощни паузи! Дано все така да е и за напред!

7of9
- честито вече ПРОБИЛО зъбче, на малкия сладък Борил!

Дес - благодаря, а амалката Вяр бързо да прогонва хремата!

пеперудка - Алекс го мажа с кремче за студено време на Нивеа и за сега съм доволна, особено като се има в предвид, че той е с чувствителна кожа, а това му понася добре!

Сега малко за нас - Алекс тази нощ ме изкара извън нерви ... просто бях пред нервна криза! Събуди се към 02,00ч и както обикновенно го взех при нас, сложих го да си цока и съм се унесла. И, както си спя по едно време УЖАСНА болка в областа на зърното, ле-ле казвам ви идешеми да се изпусна, така силно болеше. А, Алекс не стига че ме беше захапал здравата, а и не пускаше и едвам се откачих от него. Е, поревах си половин час и после болката поотшумя, но за жалост до тук не се свършиха среднощните ни подвизи. Като се започна един рев, рев, рев ... час и половина и нищо не помогна. Просто тази нощ беше някакъв кошмар. Заспахме едва в 04,30. Май виновник за цялата работа, отново беше някой зъб, но това не ми пречи от сутринта да се чувствам ужасно виновна пред детето, че през ноща си позволих да му повиша тон. То го е боляло милото, а аз ...
Айде стига съм ви занимавала с нашите проблеми! Отивам да метна един залък, че ще се събуди и мама отново ще си остане гладна!

До скоро и целувки на всички!

# 283
Много се радвам за албумчето, ами то с такива талантливи мами - фотографки, няма как...  bouquet
Благодаря за поздравленията, много сте мили Simple Smile
Аз имам много проблеми напоследък /то кой ли няма/ ... не съм в настроение, предпочитам да не ви го предавам и на вас ...

7of9, честито зъбче на Борил Simple Smile Нашите са още 9, като 5 са се показали напълно/два горе и три долу/, а другите са наполовина. Имаме си сополи втора седмица, Боби несе дърпа като й слагам капки изобщо.

Лика, кофти преживяване си имала, съчувствам ти Simple Smile

Това е от мен, нямам желание за писане

# 284
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Rosita - мила, ако ти се говори, сподели да ти олекне малко, пък и да оставим лошите емоций в тази тема и да отворим новата в добро настроение!

Общи условия

Активация на акаунт