Стара Загора 14 - Градът на мишорите

• 20 305
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
И при мен всичко е мъгла, ама от какво е, идея си нямам. Ще разбера после, като ида на работа.
Рекох да не се опитвам само мен да уморят Mr. Green Требе да вземам вече противогаза от бойната готовност на сержи Crazy
Шумковия де се загуби бре...идва ли на кафето поне?

# 106
  • Стара Загора
Хм... много е бяла мъглата, няма да е обгазяване май...

# 107
  • Стара Загора
Последно беше в петък. Оттогава не съм я виждала.

# 108
  • Стара Загора
Последно, ще пием ли кафе днес или да се захващам с други работи?

# 109
  • Стара Загора
Аз днес трябва да отида по рано на работа, така че няма да мога.

Вижте това:

http://video.google.com/videoplay?docid=-178755798938319800

# 110
  • Стара Загора
Аз все пак си намерих компания за Бирхала. В 12 сме там  Mr. Green

# 111
Според мен ни обгазяват. Може да не е сериен диоксид, а някаква друга отрова, ама тая мъгла не е читава.

# 112
Според мен ни обгазяват. Може да не е сериен диоксид, а някаква друга отрова, ама тая мъгла не е читава.
И аз тъй смятам...

# 113

Със сигурност има съдържание на сяра! И то много... По скоро е диоксид, отколкото сероводород. Може нищо друго да не ми работи (според анонимни източници), но на носа си вярвам... Както казват футболистите - на 101 процента. Много ми е чувствителен носа... Бау!

# 114
# 115
  • Стара Загора
Ако се вярва на носа на Таткото на Ива, значи според уредите въздуха пак ще е чист кат момина сълза.  Mr. Green И пак ще ме убеждава Пена Начева, че не сме обгазени  Twisted Evil. Ми как да сме - уредите изобщо не отчитат диоксида.

# 116
Вярно ли не могат да отчитат серния диоксид? А тогава какво? На някой общински чиновник вакуума в главата?

# 117
  • Стара Загора
Предполагам, че някои могат. Ама не го правят просто. Само дават пари, за този, дето духа.

# 118
Много ми е чувствителен носа... Бау!
Много си актуален! Grinning Злати такива харесва. Wink

# 119
Тоя Сержи го"скъсахте"от коментари.Жадито-горката направо я съжалявам-стига сте я хокали бе хора!Жаде,въри да си скиваш от нас /че и аз да намажа най-накрая да го зърна тоя прослувут Сержи/Аз няма да та хокам . LaughingТой моя мъж и той обича да го пощипват под масата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт