"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 464
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Доколкото знам и аз, се слага след като роди, ако бащата е положителен резус фактор. И то трябва да е до определено време, в рамките на часове, за да се предотврати проблем при следваща бременност.

След двете раждания ми сложиха инжекцията , защото децата ми са с положителният резус фактор на мъжът ми . Ако децата бяха като мен с отрицателен не се слага инжекция .
Ами да.Направо не мога да повярвам как не са се консултирали.Моят мъж е положителен,а аз -отрицателна и единственото нещо,което ми направиха бяха три теста за антитела.Инжекции се поставят след раждането,което при мен не стана,защото синът ми унаследи моят отрицателен резус.
Иначе всичко разбрах,само това в началото с Драго на паркинга не го схванах. Simple Smile

# 496
Пореден скучен епизод. От промото не видях добре - новата приятелка на Лора, която я разпитваше за бащата на детето ѝ, или Мая плачеше?

# 497
В епизода качен във Ви-Бокс 7, като го спреш на 24:53 се вижда Юлия, която доста изглежда да е пила според мен.

P.S. След толкова време на ползване на този сайт и мълчаливо коментиране, най-накрая и аз да се престраша и да си направя регистрация, че да мога да коментирам заедно с вас. Здравейте! Blush

# 498
В епизода качен във Ви-Бокс 7, като го спреш на 24:53 се вижда Юлия, която доста изглежда да е пила според мен.

P.S. След толкова време на ползване на този сайт и мълчаливо коментиране, най-накрая и аз да се престраша и да си направя регистрация, че да мога да коментирам заедно с вас. Здравейте! Blush

Юлия беше новата приятелка на Лора от йогата, нали?

# 499
  • Другата България
И на тази не й е чиста работата...

# 500
Я един спам тука,с любимия на жените  Денис/Драго. Интервю от 2015.Тоя филм за който говори е сниман в Сф,а гоняма никъде  за гледане онлайн с бг суб. Иначе в Нетфликс ,за тези които знаят английски

# 501
Я един спам тука,с любимия на жените  Денис/Драго. Интервю от 2015.Тоя филм за който говори е сниман в Сф,а гоняма никъде  за гледане онлайн с бг суб. Иначе в Нетфликс ,за тези които знаят английски

Погледнах му филмографията в IMDB и единствения филм за който намерих субтитри, който е от 2015, е Dilwale. Ако говориш за него намерих някакви субтитри в субсюнакс. Надявам се този да е търсения филм.

# 502
  • София
Ако става дума за Septembers of Shiraz, участват и Башар Рахал, Бойко Кръстанов, Велислав Павлов и други български актьори 😉

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 09:17 от almadji

# 503
То май само Ейдриън Броуди е чужд актьор в този филм, останалите са българи.

# 504

Погледнах му филмографията в IMDB и единствения филм за който намерих субтитри, който е от 2015, е Dilwale. Ако говориш за него намерих някакви субтитри в субсюнакс. Надявам се този да е търсения филм.

Не , не е той. Този закойто търся суб е Septembers of Shiraz, с Ейдриан Броуди и Салма Хайек. Който е сниман в Сф 2015. Владо играе ролята на някакъв Иранец ,композитор.
Малиии,аз даже не съм сложил снощи линка към интервюто...
https://www.btv.bg/video/cinema/shows/kato-na-kino/videos/vladim … vri-v-shiraz.html.
Азалия🌺 Освен Ейдриан Броуди, участва и Салма Хайек Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 09:32 от Grind

# 505
Докъде я докарахме в тази тема,да си говорим за чужди сериали(не е към вас съфорумци) Simple Smile!А какви дискусии беше първият сезон.Ако не беше изчезнал Борис какво ли щяха да дават?!Все си мисля,че има какво да се развива между враждуващи братя за любовта на една жена,но-не! тук ни занимават с цупенето на Калин и Вики..и сексуалният живот на Симо ! Grinning

# 506
Докъде я докарахме в тази тема,да си говорим за чужди сериали(не е към вас съфорумци) Simple Smile!А какви дискусии беше първият сезон.Ако не беше изчезнал Борис какво ли щяха да дават?!Все си мисля,че има какво да се развива между враждуващи братя за любовта на една жена,но-не! тук ни занимават с цупенето на Калин и Вики..и сексуалният живот на Симо ! Grinning
Ами то дет викаш секс живота на Симката... А Лора в един епизод пита Драго- Що не замина,в следващия той и задава същия въпрос,ако не се лъжа 4 епизода подред. Направо тоя сериал спокойно може да с преименува на Страданията на невинната Хуанита,ей така да има латино оттенък Simple Smile

# 507
Омръзна ми от кахърните, влажни погледи на Вики, дето ги точи по Симката. Омръзна ми и от Симката и неговата параноя, че някой го преследва.
Лора и тя не знае какво чувства. Уж не го обичаше Борис, пък сега супер разтревожена за него. Уж обичаше Драго, а пък грам доверие му няма.
Въобще манджа с грозде почват да се получават нещата.

Драго и той хич не ми беше убедителен като се разплака при Лора. Не беше изиграно както трябва.

# 508
Докато се старах да гледам без да мигам и се питах кому е нужно това си мислех, че и Калин Врачански, след като е прочел динамичният сценарий е решил да изчезне от втори сезон.

# 509
Леле,колко сте прави и двете!Ама и ние сме виновни-зрителите,накефихме се на първи сезон и голям зор да снимат втори и съсипаха хубавото впечатление от целият сериал! Joy
Пп.А пък колко ефирно време изхабиха с хороскопа на Мая,пък разчитането му от Ива,пък заключването на Мая...ужас!

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 11:38 от Вив*

Общи условия

Активация на акаунт