"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 458
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • Велико Търново
avicom, не си единствената, не си. И аз се присъединявам Grinning

За Калин Врачански няма никаква информация, която да подсказва неучастието му. Не знам реално снимките на тези 9 (засега) епизода на колко време се равняват и в началото се замислих да не е бил болен или карантиниран, ама... тц! Но ще се появи, няма как. Не може да "участва" само във финалните надписи и в постерите, все пак... Satisfied

Впрочем, наистина ли е сложно да се погледнат финалните надписи, за да се види името на някой от актьорите?

# 541
  • София
Aко имате стопиране на програмата като опция никак няма да е сложно. Кой актьор ви интересува? Мога да върна епизода и да видя името му.

# 542
  • Велико Търново
Не, не, няма нужда. Неведнъж съм го правила, за да дам отговори. А и ако не знаех как става и че не е трудно, вероятно нямаше да задам въпроса по този начин. Но благодаря, все пак! Grinning

# 543
  • София
Мигам бая тоя сезон и в телевизора и в темата, та сигурно аз не схванах закачката . Head Band

Калин не ме дразни как играе, а по-скоро ме дразни, че не прощава на Ива. Ок, тя не беше права, но и той не беше. За да се стигне до изневяра обикновенно и в двете страни има проблеми и липси. Наказа я достатъчно. Вече може да й прости, а ако не иска - просто да не мъчи и себе си и нея, ами да сложи край на брака им.

Образът на Лора ме накара да намразя Темелкова. Толкова куха лейка скоро не бяхме виждали в нито един филм. Вечно лутаща се. Драго и той не се представя на ниво в този сезон.

# 544
Драго си върна офиса дето в предишния сезон беше секс и пиЙене туенти фор севън, сега като смени и баничарката с нова А осмица, пак ще почне да ви харесва. Joy

Сега сериозно - като го няма Борис и напрежението между двамата, историята не върви.

# 545
  • Велико Търново
Образът на Лора ме накара да намразя Темелкова. Толкова куха лейка скоро не бяхме виждали в нито един филм. Вечно лутаща се.
Навремето след "Време разделно" мразех Йосиф Сърчаджиев, после след "Маргарит и Маргарита" дълго не можех да понасям Васил Михайлов. Обикновено като стане така, означава, че актьорът е бил брилянтен. Не знам дали случаят с Йоанна Темелкова е същият, но ако такава е трябвало да бъде Лора, то тогава сценарните и режисьорските решения издишат.

# 546
  • Mediterraneo
Бързо забравихме мъките на Кера Simple Smile

# 547
Бързо забравихме мъките на Кера Simple Smile
Не искам да имам и минимален спомен за тях. Не споменявайте Фуча или филмите и да не вземат в някоя от телевизиите да се сетят за нея.

# 548
Статия по повод изчезването на Калин Врачански/Боби от сериала
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Kalin-Vrachanski-e-siln … la-Bratya-1065334

# 549
Ма този Врачански на коя планета живее?! Кога е бил звезда и сексимвол? Те двамата с Асен Блатечки сами си пускат слухове колко са вървежни и после много се разочароват като не ги виждат хората както те си въобразяват, че изглеждат! 😃

# 550
  • София
Изобщо не вярвам на този сайт. Почудили са се какво да съчинят, за да генерират трафик и уау каква сензационна новина се родила.

# 551
  • Другата България
Аз също не му вярвам.

# 552
Още на първото изречение натиснах хикса. Глупости не ми се четат.

# 553
Образът на Лора ме накара да намразя Темелкова. Толкова куха лейка скоро не бяхме виждали в нито един филм. Вечно лутаща се.
Навремето след "Време разделно" мразех Йосиф Сърчаджиев, после след "Маргарит и Маргарита" дълго не можех да понасям Васил Михайлов. Обикновено като стане така, означава, че актьорът е бил брилянтен. Не знам дали случаят с Йоанна Темелкова е същият, но ако такава е трябвало да бъде Лора, то тогава сценарните и режисьорските решения издишат.
Не знам как ти даде сърце да сложиш един до друг образа на Неризанов ( Васил Михаилов) до този на Лора? Никога не би ми минало през ум да сравня брилянтни, плътни образи, с безсилието при изграждането на образа на Лора.

# 554
  • София
Е, не, това не е сериозно Joy. Калин Врачански е професионалист и колкото и да е засегнато егото му, е наясно за непостоянната фенска любов. Ако беше толкова засегнат, нямаше изобщо  да започва втория сезон Wink Пък и героят му беше започнал да привлича симпатии повече от Драго Stuck Out Tongue Winking Eye
А нашите журналя се чудят каква интрига да измислят. Joy
Все пак не е изключено да се е изпокарал с някого Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт