"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 219
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И аз се чудех дали не е нарочно изчезнал Борис. Но все пак го видяхме на земята, с кръв. 🤔 Иначе човекът от размазаната снимка, при бус или каквото беше, много ми прилича на него самия.

# 226
  • София
А-а, получих факс - защо отдел убийства се занимава с Борис? - Няма труп - няма убийство. С изчезването на ченге не трябва ли точно БОП-а да се занимава ???

# 227
В промото дадоха как Лора се запознава с някаква жена на йогата и веднага се сетих за Macmafia. Ако сценаристите също са гледали този сериал и следват същата нишка, тази жена трябва да има връзка с изчезването на Борис, да спечели доверието на Лора и да я застраши.

# 228
  • Пловдив
Аз не помня Борис да е бил на земята с кръв Rolling Eyes  Само го удариха.
А взривената кола беше Ауди Simple Smile лъскавия мерцедес беше на таткото, дето Драго му го подари.

# 229
Колко обяснения за мерцедеса (не е към теб Мистик) Въпросът ми беше риторичен. Исках да наблегна като цяло на променения имидж на Драго, а не къде е една кола, много важно.
Изобщо се промени цялата идея на филма и не ми харесва. От интересната борба между двама братя за една жена и борбата между злото и доброто минахме  на най-обикновено изчезване Simple Smile, което засега май няма връзка със първоначалният замисъл на историята.

# 230
Драго още от края на предния сезон е с тази баничарка. При Лора ходеше с нея, нали започна да се прикрива, аз в този смисъл го разглеждам сегашния му имидж. Нали и затова щеше да заминава, да не го открият.

# 231
И аз мисля, че колата е за да не се набива на очи. Но пък както някой каза напред, който не е пожелал, той не го е намерил. Срещат го по улиците, когато им е кеф. 😃

Все повече ми се затвърждават подозренията, че Лора ще завърти охранителя. 😏

А за кръвта не помня показаха ли я, но нали чистачът каза, че е имало кръв по пода, била е засъхнала и трудно я е почистил.
Не смятам, че Борис сам е изчезнал и е инсценирал отвличането си. Не виждам защо да се пикрива? По-логично беше Драго да изчезне.

# 232
Имаше три капки кръв и този я забърса с парцала без особени усилия.

# 233
Във всеки епизод някой казва на някого, че Борис е изчезнал... 🤣🤣🤣

Както едно време по латино сериалите повтаряха в поне 20 епизода "Есмералда е бременна" Grinning

# 234
  • София
Сериалчето така хубаво тръгна, такъв шеметен първи сезон и сега... някак всичко спира, само Симката и Мая се развиват.

Харесва ми Калин как иска да го намери, как каза, че му е семейство, как не го изоставя. Все си мисля, че този Радо има пръст в цялата работа.

Чудно ми е при толкова разкрития, че двамата са братя, как Радо не го знае и този новия "главен"? Как от едни не може да се скрие такова нещо, а от други може. Предвид, че големите риби, които се занимават с нечестен бизнес, винаги имат ушенце в полицията...

# 235
А какво стана с шефа на полицията-Башар Рахал? И него май така го зарязаха или поне аз не помня как се развиха там нещата. Ама май ни труп намериха, нито го търсиха кой знае колко...

# 236
  • Mediterraneo
С всеки епизод заорават надолу. Тъпчем на едно и също място и търсим Борис.

# 237
Аз се смея със Симката. Никой не го търси, той се крие, никой не го гони, но той бяга. Smiley
Кучето ще вземе да намери Борис, че така го търсят заспалите на бюрото...

# 238
  • Пловдив
То и Симката е смешен вече Simple Smile

# 239
  • София
С всеки епизод заорават надолу. Тъпчем на едно и също място и търсим Борис.

А всъщност издирва ли го някой наистина, защото аз истинска издирвателка работа не виждам. Само ни повтарят че е изчезнал... Wink

Общи условия

Активация на акаунт