"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 222
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Е как пък цяла седмица ни следа, ни дявол?
И Калин гледа записа, глеееда  па не се ли сети, че оня го изнесе в санитарната количката...?

# 241
  • София
Анонсът за довечера:
https://nova.bg/accents/view/2021/03/10/318646/%D0%B4%D0%B5%D0%B … 0%B0%D1%82%D1%8F/
...не че нещо ще се случи Wink

# 242
  • Другата България
Е как пък цяла седмица ни следа, ни дявол?
И Калин гледа записа, глеееда  па не се ли сети, че оня го изнесе в санитарната количката...?
Това го установиха отдавна.
Че е изнесен в санитарната количка.

# 243
Аз взех да изтървам нишката, но Лора нали все още е официално съпруга на Боби? Нито я информираха, никой не я разпита...обаждане, откуп, искане. Все едно всички отдели са наясно със семейната им драма и Лора е невидима.

Къде си Борисеее?!

# 244
То и Симката е смешен вече Simple Smile
Да, с тоя стреснат поглед го играе и гонен от мафията, и преди секс. Да вземе малко да смени това изражение, че е като паметник.

# 245
  • Другата България
Аз взех да изтървам нишката, но Лора нали все още е официално съпруга на Боби? Нито я информираха, никой не я разпита...обаждане, откуп, искане. Все едно всички отдели са наясно със семейната им драма и Лора е невидима.

Къде си Борисеее?!
Какво да искат от Лора?
Кучето?
Тя е госпожа никоя, кой какво изобщо може да иска от нея?
Който и да е отвлякъл Борката, изобщо не е помислил за Лорчето, не се е сетил за нея имам предвид.
С Драго има общо, то е ясно, въпросът е какво точно.

# 246
  • Mediterraneo
Нелепа сцена с връхлитащия при Лора Драго, за да й съобщи за Борис- все едно току- що е узнал и буквално е тичал, за да й каже. Пъхти, едва говори, а тя го пита откога знае. Да се смееш ли, да плачеш ли.

# 247
  • Пловдив
М да...
Сега подозирам, че новата и приятелка от йогата ще е внедрена...ама не от полицията, а от похитителя на Боби.
Спестиха ни маминка как се тюхка, отново, за любимият от вчера син.

# 248
Кой некадърник режисира този сезон?!

# 249
Мери, не отвлеклите Борис, а водещите разследването да говорят с Лора, дали някой се е свързал примерно с нея. Дали нещо е споделял предните дни, забелязала ли е промяна в поведението му. Стандартна процедура при разследване.

# 250
А фактът, че бременната жена на полицай се е озовала във взривена кола? Някой да я потърси за това? М, много важно, нали е жива, кво да я питат сега.

# 251
  • Другата България
Мери, не отвлеклите Борис, а водещите разследването да говорят с Лора, дали някой се е свързал примерно с нея. Дали нещо е споделял предните дни, забелязала ли е промяна в поведението му. Стандартна процедура при разследване.
Много филми гледаш. Joy
Това е така, но забравяш, че Калин в предишния сезон /когато Боби отиде да се предаде/, а и после самия Боби, бяха говорили с този ....опс, забравих името, шефа на убийства. И той е наясно с връзката между Боби - Лора - Драго.
Какво да питат Лора за Боби и промяна в поведението му, като те не живеят заедно от месеци и са пред развод?
Затова и ти казвам, че поне аз мисля, че Лора изобщо не е интересна с нищо за никого, най-малко за похитителите, които и да са те. Драго е човека, с когото ако се свърже някой, ще се свърже.
Лорчето е госпожа никоя.
Нея ако я цакат ще е заради Драго.
Така поне мисля аз де.

# 252
  • София
Не знам как да ви го кажа, но Борис е изчезнал... 😱😱😱

🤣🤣🤣🤣🤣

# 253
Имам някакъв спомен, че Борис каза, че е подал документите за развод.

На мен пък не ми е ясно (не че е много важно, де Grinning) защо онези двамата със Симо мислят, че той продава наркотици? И въобще, на база на какво му порасна толкова работата на Симо?

# 254
Хахах, а кажи де? Симката мислех, че със "свалките" с момичетата ги е впечатлил, а той визитките като дози ги раздава Smiley

Общи условия

Активация на акаунт