"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 487
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Доколкото знам и аз, се слага след като роди, ако бащата е положителен резус фактор. И то трябва да е до определено време, в рамките на часове, за да се предотврати проблем при следваща бременност.
На мен ми беше досадна и тази серия. Наистина не знам защо така се изчерпа. И с тези бодигарди ми е малко тъпо. Лора по грешка беше в колата и не е било насочено към нея покушението. Освен това този, който го поръча е мъртъв.

# 406
  • Велико Търново
Все се каня да пиша и все изключвам. Не виждам да сте завъртяли съмнения и догадки около нещо, което много ясно се видя в момента, след който Борис изчезна - нападателят беше с бастун или пък се е подпирал на някаква тояга, да речем.

Не че тези, които търсят в сериала, го знаят това, но ми стана любопитно, че и детективите в темата не са го разнищили още Grinning Или поне не срещнах да е споменато. Въпреки, че май не "познаваме" ходещи с бастуни. Но пък и много семпло за бастунче ми се вижда това. Повече на точилка прилича Satisfied

# 407
Аз си мисля, че Драго е поръчал охрана за Борис след убийството на руснака. Не са дали там какво се случи, защо Борис звънна на Драго и т.н.

Калин не го издържам, хора. Направо ми е отвратителен. Актьора въобще не играе добре, според мен.
То са физиономии, то са мимики и цупене с устата,... все едно някой индийски сериал гледам като го дават.

# 408
  • Пловдив
Много е дебело за бастун... Simple Smile
По-скоро е уреда, оръжието...нали с нещо го удариха.

# 409
Това не е ли крак на пейката до която се строполи Борис?
Аз мигам, блея в телефона, а снощи 10 минути си ги пропуснах...

# 410
Аз си мисля, че Драго е поръчал охрана за Борис след убийството на руснака. Не са дали там какво се случи, защо Борис звънна на Драго и т.н.

Калин не го издържам, хора. Направо ми е отвратителен. Актьора въобще не играе добре, според мен.
То са физиономии, то са мимики и цупене с устата,... все едно някой индийски сериал гледам като го дават.
И аз не го издържам Калин. Отвратителна игра.

# 411
  • Велико Търново
Това не е ли крак на пейката до която се строполи Борис?
Не е. Движи се. И "дойде" заедно с крака на човека. Grinning
И аз не го бях видяла това, но когато ММ гледа сериите накуп през уикенда, го забелязах.

# 412
"Движи се" Smile
Значи нищо не гледаме...

# 413
  • София
Това прилича на бухалка - с нея го фраснаха, май Wink
Тая, йогинята, много разпитва - ясно е, че е подставено лице, но от кого? И как толкова бързо разбраха, че Лора ще ходи на йога, та още от първия ден се "присламчи" към нея Stuck Out Tongue Winking Eye...

# 414
  • Mediterraneo
Няма шанс Калин да е замесен в отвличането.
Чудя се в началото по- добре ли играеше актьорът, че го харесвах, защото сега не мога да го понасям. Гледам да мигам повече, когато се появи той.

# 415
И аз съм така - толкова ми беше симпатичен в началото, дори с баничката и мусаката 😁, а сега е страшно неприятен.
Усмихва се едно такова изкуствено, въобще не ми харесва.

За точилката 😂 мисля, че с нея удариха Борис, не е бастун.

Много са нелепи Снежа и Велин. Синът им е безследно изчезнал дни наред, а те са си на сладка раздумка все едно нищо не е станало. 🙄

# 416

И аз не го издържам Калин. Отвратителна игра.

Kалин ,още в първи епизод на първи сезон, забелязах,че  в момент на умисъл устните му приемаха такава форма, все едно че казва буквата "Ю", по скоро звука  Simple Smile Даже го коментирах в темата.  Ами Драго как си върна  офиса?Явно не съм мигал ,ами даже съм проспал момента в 9 ти епизод.Предполагам тогава с е е случило.

# 417
  • Mediterraneo
Не знам вече ние ли мигаме толкова или сценаристите работят със затворени очи!
Симката и двете пикли правят кекс, едната влиза да се къпе, чува се реплика Ако се върнат нашите. И хоп те се появяват отнякъде, а тъкмо излизат. Факири! Такива дребни неща на мен ми правят много лошо впечатление, защото не обичам да ме вземат за мезе като зрител!

# 418
Това съм го пропуснала! Честно ли и с двете? 😲

# 419
Аз разбрах, че Калин и Ива точно се прибираха, затова бяха облечени и нагласени и като видяха момичета решиха да излязат пак.

Иначе секс не са правили. Виктория се цупеше, а другата отиде уж да се мие в банята.

Общи условия

Активация на акаунт