"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 491
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Това съм го пропуснала! Честно ли и с двете? 😲
Буквално се има предвид кекс.  😀

# 421
  • Mediterraneo
Правят кекс, не секс. Наистина правеха кекс. Ако беше секс, щях да го напиша така.

# 422
  • Пловдив
Прекаляват със Симо...в първия сезон най-големия задръстеняк, сега секс фурия Smile  Добре, разбрахме че е порастнал, ма все пак...стига.

# 423
Правят кекс, не секс. Наистина правеха кекс. Ако беше секс, щях да го напиша така.

Ти кекс си написала, ама аз секс прочетох 😁

# 424
А, това е другото. Драго как си върна офиса? Какво стана с гологлавия?
Чак си помислих да не съм изпуснала епизод.

# 425
Наистина от тежка драма с крими елементи минахме към детски сериал тип - Войната на таралежите. 😁

# 426
  • Велико Търново
Ти кекс си написала, ама аз секс прочетох
Който за каквото... Joy

Според мен от Стойо Миров може това да се иска и затова така да го играе. Само не мога да схвана каква е целта Калин да ни опротивее.

За офиса - в края на предишния епизод Радо и Драго си казаха нещо за него. Явно от петък до понеделник се е случило, каквото там е било Joy

# 427
Аз разбрах, че Калин и Ива точно се прибираха, затова бяха облечени и нагласени и като видяха момичета решиха да излязат пак.

Иначе секс не са правили. Виктория се цупеше, а другата отиде уж да се мие в банята.

Виктория,голям кахър на душа си има.Предния епизод рева, в този се опитва да предпази Симката  да не страда.А коги той по нея страдаше ,тя му се подиграваше.Хак и е...

# 428
О боже . . Аз прочетох секс, а не кекс 😂

# 429
Виктория голям кахър на душа си има. Предния епизод рева, в този се опитва да предпази Симката  да не страда. А коги той по нея страдаше, тя му се подиграваше. Хак и е...
Кажете ми, че винаги така става! Нали?

# 430
За Калин съм ви казала, че чакам да го застрелят.

# 431
  • Другата България
А аз си мисля вече, че Калин може и да има нещо общо с отвличането на Борис.
С цел да натопи Драго, той се води от желание за мъст заради Ива повече, отколкото като полицай за някаква справедливост. Всичко вече е много лично.
Сега чакам да видя колко епизода ще протакат резултата за бебето.
И още колко Лора ще мисли дали да каже на Драго, че не е негово.

# 432
На мен ми стана смешно Калин като каза на Симката “Ти знаеш ли,че има една там и една в банята?!” 😂😂😂 Оргия прави Симката. А пък Нора като му каза “Сексии,това е за банята!” бях туш! Симката секси,ОМГ. 😂
Иначе за мен само Калин играе добре изчезването на Борката,другите... 🙄 все едно нищо не е станало. Снежа пък съвсем. Гримаси,интонации,нищо не й се получава. Много е нелепа.
Добре стана това с кръвните групи,ама дано Борката е жив да разбере,че има детенце. 😁

# 433
А жив е Борко, ще дойде баш за наследника.

# 434
  • София
Сега чакам да видя колко епизода ще протакат резултата за бебето.
Пак питам, нали първо трябва да се роди, за да се установи кой е бащата? Пропускам ли нещо? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт