"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 463
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Честно казано, единственото, с което сценаристите биха ме изненадали е ако направят Радо полубрат на Драго по бащина линия и той да иска да му отмъсти по някаква причина. JoyJoyJoy Просто до там стигнах. Много по-добре можеха да се справят. Сега както казвате и да мигнеш нищо не си изпуснал.

# 511
Да и на мен не ми беше убедителен Драго в коридора ,като страдаше.А по принцип много добре му се получава ролята,играе с някаква лекота,не рецитира.
На мен Калин ми беше странен,той има нужда от психолог.Как се държа с Ива докато играха табла,все едно нищо не е станало и са си старата двойка и в момента,в който тя го целуна-бам!,пак втръсналата ми вече негова намусена физиономия.Абе.....започва да се пропуква май вече....

# 512
Да, това е може би първата сцена, в която не ми хареса Драго и стоеше фалшиво.

Ива ми беше смешна с хороскопа, макар че тъпо заключи Мая. Честно казано, по-добре тях да гледам, отколкото любовните драми на тийновете. Тази на Симката от къде я намериха толкова противна?!
В миналия сезон Вики беше сляпа за Боксьора, сега Симката за флегмата.

А Калин що така го съсипаха... Разбирам, тежко му е от предателството на Ива, сега страда за Борис, обаче поведението му е тотално неадекватно и отблъскващо, вместо да сме на негова страна.
Целувката на колежката беше много тъпа.
Много ми харесва това момиче, ще стои много добре до Черкезов, защото и Ангелов много го харесвам.

# 513
На Калин хич не му изградиха добре образа. То при него всичко е в някаква крайност. Преекспонирана реакция към изневярата, преекспонирано страдание за Борис,... преекспонирани мимики, жестове. Ще кажеш, че Борис му е поне брат. Тя майка му не се тръшка толкоз, но на Калинчо му се загуби апетита.

# 514
Даааа... Тази Снежа... Много весело си живее, ще кажеш, че даже не познава Борис.. А не че й е син ..

Най-бездарната актриса...

# 515
Очевидно в този сериал всички имат нужда от спешна психологическа помощ, не само Симката.

# 516
  • София
Снежа в сезон 1 така ми вадеше очите с неадекватното си поведение,  че сега направо я пропускам. Обаче Калин има адски неадекватни мимики. Ако толкова се чуди какво да изрази с устата си, по-добре да е винаги намръщен, че и като ококори очи.....
А Симката......нямам думи неадекватното му поведение. Пресолиха нещата при него.

# 517
А всъщност Калин Врачански е имал някакви ангажименти ли? Все едно сценария е измислен съобразявайки се с неговата невъзможност за участие. В коя серия го лупнаха и зачезна?

# 518
  • Пловдив
Аз мисля, че всички епизоду до тук можеха да ги съберат в мах. 2-3 такива...Май ще се съгласите с мен...нямаме нужда от разпъване на локуми, тръшкане, тийн драми и какво още? Head Band
Накрая ще претупат всичко и айде хепи енд!

# 519
Борис изчезна в 3-ти епизод, снощи гледахме 12-ти..... 😏
не знам каква е причината за това отсъствие, други ангажименти ли има Врачански, но е доста тъпо да го няма толкова време, основен герой е.

Предполагам сега целят с всички следи и доказателства да ни убедят, че е мъртъв и изведнъж да ни “изненадат”, че е оживял, ама май накрая на всички ще ни е все едно.
То вярно стана като онази тъпотия Къде е Маги? 😁

# 520
Борис изчезна в 3-ти епизод, снощи гледахме 12-ти..... 😏
не знам каква е причината за това отсъствие, други ангажименти ли има Врачански, но е доста тъпо да го няма толкова време, основен герой е.

Предполагам сега целят с всички следи и доказателства да ни убедят, че е мъртъв и изведнъж да ни “изненадат”, че е оживял, ама май накрая на всички ще ни е все едно.
То вярно стана като онази тъпотия Къде е Маги? 😁

И накрая намериха ли я Маги ?Wink

# 521
Да, намериха я. Но там се поставяха други въпроси.
Не беше криминален филм.
А тук май гледаме кримка.

# 522
Гледам сериала сутрин със закуската и кафето. И без това нищо не се случва...спокоен старт на деня ми. Абсолютен пълнеж. Аха - аха нееещо да стане и то не става. Зяпам, какво да правя, почнала съм го. Blush

# 523
  • София
Аз сигурно съм единствената без оплаквания Simple Smile
В дъното на всичко,което се случва и не се случва ,е заветът на украинеца,поне за мен.
Допускам всичко.Калин да е ятак на Борето-сцената на пейката,после не го търсеше ден-два,после се прехвърли в друг отдел,да е в епицентъра на разследването.Борето може да е сътворил сам този план.Защо?Ето мотивът ми се губи.И пак се връщам на убийството на украинеца.
И това изтичане на инфо от полицията,за което младата полицайка два пъти намекна-откъде е.
Има какво да се случва,не се предавайте така Simple Smile

# 524
Не се предавам аз, чакам търпеливо. Все пак е филм и го гледам като такъв. Не обръщам внимание на всички нелогични моменти, а такива има колкото искаш.

Общи условия

Активация на акаунт