"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 452
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • София
На една рускиня нищо не пречи да гаврътне една водка на екс и бременна 😜
Ха, сега като се разбере, че бебето е на Борис?!...
Тъкмо Лора “живна” 😂

Юлия да не се окаже някоя бивша на Драго, изоставена преди време в Украйна?
Може, но тогава не е бременна - Драго от доста месеци е тук.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 23:44 от almadji

# 571
Юлия да не се окаже някоя бивша на Драго, изоставена преди време в Украйна?

И аз на това залагам... Вече съвсем сапунен сериал, предвидим и блудкав...

# 572
Юлия според мен ще е свързана с Фьодор, но това ще се разбере в предпоследния епизод. Дотогава ще подсмърчаме по драмите на Симката.

# 573
  • София
А ще разберем ли някога кой е бащата на Драго? 😉

# 574
  • София
Ако бебето е на Борис, както предполагаме тук, и той се появи, пак ли ще останат заедно се чудя? Лора явно наистина не го е обичала истински. И сега мисля повече се притеснява от това, че сама трябва да гледа детето. То наистина има нужда от двама родители, за финансовата част на проблема да не говорим. Но не са ми отново убедителна екранна двойка. И не искам да го правят добър и зрителят да забрави всички гадости, които той сътвори в предния сезон.

# 575
  • Другата България
Разбира се, че не го е обичала.
От самолет си личеше, а и тя си каза - "така трябваше".
Горкият Боби.
Сега протакат за детето, както предполагах .
А Юлия и според мен е свързана нещо с руснаците. Ще отмъщава, то е ясно, въпросът е защо.
Да не излезе някоя сестра по бащина линия на Драго и Боби?
Снежа и Велин са ми нелепи.
Още по-нелепа ми е баааааааааавната девойка.
А още по-нелепи са ми любовните трепети на Калин.

# 576
Скрит текст:
Ако бебето е на Борис, както предполагаме тук, и той се появи, пак ли ще останат заедно се чудя? Лора явно наистина не го е обичала истински. И сега мисля повече се притеснява от това, че сама трябва да гледа детето. То наистина има нужда от двама родители, за финансовата част на проблема да не говорим. Но не са ми отново убедителна екранна двойка.
И не искам да го правят добър и зрителят да забрави всички гадости, които той сътвори в предния сезон.

Аз изобщо не съм забравила Лина. И даже ще се радвам, ако Юлия, която помежду другото много ми харесва, успее да му го върне по някакъв начин.

# 577
Толкова сюжетни линии и интересни неща загатнаха и всичко това просто изчезна в пространството и остана недовършено.
Аз не намирам никаква интрига вече в сериала - Лора и Драго са заедно и си чакат детето, Снежа и Велин сякаш прежалиха Борис и се сдушиха, Симката си има гадже, а Калин го превърнаха в идиот.
По-добре Лорчето да беше изчезнала за втори сезон вместо Борис. Супер мудно и скучно върви сериала.
А като се сетя с какъв интерес следях 1 сезон, дори си пусках епизодите на запис, защото се случваше да изпусна нещо интересно.. дори докато мигна.

# 578
Персонажът на Юлия определено ще раздвижи тази привидна идилия. Интересно се очертава.

# 579
  • София
Лора недвусмислено и категорично и то на два пъти си призна и каза истината, че винаги е обичала Драго и той е единствения за нея и винаги е бил. Ако сценаристите забравят това и извъртят нещата, да се върне обратно при Борис, защото изведнъж моля ти се го заобичала или преоткрила любовта ще е меко казано нелепо.
Тази жена буквално съсипа двамата братя.

# 580
  • София
Лора много "олекна" като образ, тя "обича" който е жив. Не понасям такива жени, толкова ли няма други мъже по света, че да не може да се отдръпне. Много хубаво й го каза тогава Калин, въпреки че беше непрофесионално.
И това с Лина беше брутално, и Боксьора, въпреки че него не го поръча Денис, и другите трупове. Лора всъщност знае ли, че той е убиец? Тя няма никакъв морал и може да приеме това, но зрителят не. Дано не ни мислят за толкова тъпи. Искам поне на филм лошият да си получи заслуженото. А то - щял да излиза "на светло" и други дивотии.

# 581
Мисля, че Драго и Боксьора поръча, той искаше да свидетелства срещу него.

А Лора знаеше, че обвиняват Денис за убийството на Лина, то и да не знае, е повече от очевидно с какво се занимава Драго и как си изкарва парите, но изглежда нея не я притеснява.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 10:10 от Вαнuлuя

# 582
  • Пловдив
Лорчето забрави всичко лошо! След толкова тъпеене и мисли няма как просто...Grin  А Борис...? Него кучета го яли...карай да върви.

Абе няма ли скоро да е краят? Колко епизода са?

# 583
  • София
Taзи Юлия дали пък не е някоя дъщеря на украинския бос?

# 584
  • София
Лора, го раздава като Веселата вдовица. Който брат изчезне, хваща другият........то и сега с Драго"така трябва ", нали е баща на детето.
Борис лежи някъде затворен, а всички заживяха щастливо.......
Нелеп е целият сезон до тук.

Общи условия

Активация на акаунт