"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 448
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Юлия ще се намеси и пак ще станат някви каши...радостта на Лорчето от това, че се върна при Драго ще е е кратка.

# 586
Юлия ще се намеси и пак ще станат някви каши...радостта на Лорчето от това, че се върна при Драго ще е е кратка.

Юлия е красива за разлика от сърцеразбивачката Лора. Май е трябвало да сменят ролите на актрисите.

# 587
Лора много "олекна" като образ, тя "обича" който е жив. Не понасям такива жени, толкова ли няма други мъже по света, че да не може да се отдръпне. Много хубаво й го каза тогава Калин, въпреки че беше непрофесионално.
И това с Лина беше брутално, и Боксьора, въпреки че него не го поръча Денис, и другите трупове. Лора всъщност знае ли, че той е убиец? Тя няма никакъв морал и може да приеме това, но зрителят не. Дано не ни мислят за толкова тъпи. Искам поне на филм лошият да си получи заслуженото. А то - щял да излиза "на светло" и други дивотии.
Не, че защитавам тезата, че убийците не трябва да си получат възмездието, но българската действителност е точно такава. За много хора се говори, че са поръчители на убийства и други недоказани престъпления, а те не само че не си получават заслуженото, а и политици стават за да ни откраднат и парите. Може да е гадно, но е достоверно. А и жените не им обръщат гръб. Тях не ги интересува колко души са поръчали, а колко пари имат.

# 588
Драго бил лош, ми Борис много добър ли беше?

Колко нарушения направи Борис - заплашва под път и над път, разследва брат си, което е абсолютен конфликт на интереси, използва си служебното положение за информация, взема незаконно днк.

Едно от нещата, които най ми харесват в сериала е как обрисуват родната полиция - корупция, използване на служебно положение, нарушаване на закона и накрая... престъпниците на свобода.

# 589
Не мисля, че това може да се сравнява с убийство на хора

# 590
  • София
Единственият вариант Лора да се върне при Борис според мен би бил от съжаление, да кажем, ако са го оставили инвалид или нещо такова.

# 591
Ще обърне палачинката Лора, когато се разбере, че детето е на Борис, не мисля, че Драго ще остане очарован от този факт.

# 592

Ми той и Борис не беше сигурен дали не е убиец и си използва служебното положение да смени веществени доказателства вместо да се предаде, нали?

# 593

Ми той и Борис не беше сигурен дали не е убиец и си използва служебното положение да смени веществени доказателства вместо да се предаде, нали?
Отново не може да се сравняват.
Не разбирам защо, когато някой иска да оправдае някога се опитва да омаловажи или очерни друг като ги сравни...
Нека всеки си харесва Драго, както и Лора да си го избира, но да не се опитва да се прехвърля вината на Борис, за да изглеждат другите по-бели, невъзможно е така или иначе.
Знаех, че втори сезон ще е нелеп. Чудя се, някой знае ли дали Врачански е бил на снимачната площадка изобщо? Някакви снимки в инстаграм?

# 594
  • Пловдив
Това гледахте ли го? Нямам звук на работа аз...Ива и Калин от „Братя“ - между прошката и възмездието
https://nova.bg/accents/view/2021/03/22/320177/%D0%B8%D0%B2%D0%B … 0%B5%D1%82%D0%BE/

И за довечера...https://nova.bg/accents/view/2021/03/24/320454/%D0%B4%D0%B5%D0%B … 0%B0%D1%82%D1%8F/

# 595
Taзи Юлия дали пък не е някоя дъщеря на украинския бос?
И аз така си помислих.

# 596
Юлия според мен ще е свързана с Фьодор, но това ще се разбере в предпоследния епизод. Дотогава ще подсмърчаме по драмите на Симката.
Дъщеря на Фьодор, влюбена отдавна в Драго .... Simple Smile

# 597
  • Пловдив
Наследница на мафията Smiley

# 598
Всичко сте казали. Аз не искам Лора с никой. Тя не обича Боби, той не заслужава трохи. Драго е за затвора не за любовна връзка , брак и бащинство.
Заплитат още историята с появата на тази очевидно ядосана девойка, кога ще разплитат не знам.
Така ме е яд, че такива кадърни актьори като Велин (какбешеиметонаактьора) се появяват рядко, това е вторият сериал в който го гледам. А некадърници като Хаджиянкова пък един сериал, пък втори, в клипове Rolling EyesТази жена като си каже репликата и ми трябват няколко секунди да ѝ разгадая чувството, което иска да изрази. Щото при нея е все наобратно, като очакваш гняв  или страх тя сякаш се хили насреща, когато трябва мили чувства-тя се мръщи насреща и сякаш всеки момент ще ревне. Абе трагедия.
Велин снощи като разказваше за техните спомени направо му повярвах, че наистина са преживяли тези случки.

# 599
Трупа на Борю още не е "изплувал", но брат му и жена му се взеха. Майка му и баща му си мажат филии с пастет и рупат кисели краставички с вино..."Бременна" рускиня без акцент обърща водка след водка...
Симо и него тъп, та вдлъбнат го изкарват. Калин ще се напие с колегите и колежката, явно в бара провеждат разследванията след работно време.
Комедия.

Общи условия

Активация на акаунт