"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 185
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм пропуснала това, че Юлия била бременна. Кога са го споменали?

# 601
  • Пловдив
нали на йогата за бременни се намърда при Лора Simple Smile

# 602
нали на йогата за бременни се намърда при Лора Simple Smile

Мерси Smile Аз не обърнах внимание, че това е йога за бременни. А и досега май само бременността на Лора обсъждаха двете.

# 603
В началото след йога Юлия й каза на Лора, че сама ще си гледа детето, бащата бил българин, но като разбрал за детето я оставил.

# 604
  • Mediterraneo
Вероятно, не, със сигурност изобщо не е бременна Юлия. Предтекст да се доближи до Лора. Подбудите тепърва ще се изясняват.
Да свършва вече тази мъка!

# 605
  • Пловдив
Май никъде не пише колко са епизодите?

# 606
И Лора нямало да позволи да ги разделят пак, сякаш някой седнал да ги разделя, много съшито всичко, чак вдлъбнато вече.

# 607
  • София
mystic woman, от това, което прочетох, излиза, че ще има 3-ти сезон? Уау!!! Imp Чудя се кога да го зарежа - колкото издържа, толкова...

# 608
  • Пловдив
Ай, ай...това в моите линкове ли? пожене само ги погледнах Simple Smile

# 609
  • София
Снощи положението беше София ден и нощ.
Това водолази,камери-бяха забравени.Делата се обсъждат в бара,а химичните любовни реакции-в отдела.
Много ми е сладка полицайката инак.
Само Денис продължава да търси Борето.А за украинеца изобщо забравиха-не им ли е важно кой ,как го е убил.
Мисля си,че с това ще си получат отговорите и за изчезването.
И за Юлето,и за Норето ни беше кристално ясно,че си имат своя игра.

# 610
  • София
Е, защо Юлето да не е бременна? Може пък наистина да си е бременна, но този път наистина Драго да е бащата, така хоп и двамата братя ще си имат дечица. Wink

# 611
Абе, срам, бе срам ще си кажа каквото ми е на сърце, пък вие ме съдете. Харесвам Драго и искам детето да е от него, искам той да е с Лора, защото го харесвам. Това е. За нея ми е все тая. А относно, че е убивал... Ми склонна съм да си затворя очите като на филм. Все пак не е реалния живот и не задълбавам с паралели.

# 612
Смятам,че се ръководиш от външният вид на Влади WinkПо този въпрос тук няма две мнения,всички го харесваме.

# 613
Смятам,че се ръководиш от външният вид на Влади WinkПо този въпрос тук няма две мнения,всички го харесваме.
Аз Не. Изобщо не е моят тип.. смисъл готин е, но аз харесвам по-високи и светли. А и ролята му на мафиот и "любящ" брат не ми помага

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 19:18 от ~Канела~

# 614
И аз не го харесвам. Симпатяга е,но ми е далеч от секс символ или нещо подобно. 😁
И полицайката не ми допада,особено на един от разпитите,чак нелепо се държа. Преиграва доста. Не е естествена.
Затъпя доста филмчето. Дано се раздвижат нещата,ма едва ли.
На Нора ми идва да й извия хилавото вратле. 😂

Общи условия

Активация на акаунт