"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 161
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Mediterraneo
Е, защо Юлето да не е бременна? Може пък наистина да си е бременна, но този път наистина Драго да е бащата, така хоп и двамата братя ще си имат дечица. Wink

И жули като зажадняла монахиня уиски на екс на бара?

# 616
Е, Канелче и аз харесвам доста по-високи и атлетични, но говорим в този сериал точно, той изглежда добре и се справя най-добре с ролята си. Магнетичен е.

# 617
  • София
И аз се изненадах от подмятания за трети сезон... Нали пък преди това ябълката на раздора беше казала, че ролята много й тежи и се радва, че свършва. Освен трети сезон да е без Лора? 🤔 🤗
А иначе - точно защото е безнаказано лошото в живота, ми се иска поне на филм да не е. И да не се прощава на някого само, защото е красив и магнетичен. В случая изобщо не става дума за втори шанс. Поне в моите очи.
Версията за другата бременна от Денис е интересна, но кога и как да е станало да е точно той.

# 618
  • Пловдив
По-скоро мисля, че тая Юлия е дъщеря или жена на украинеца и сега дири мъст и пари най-вече Simple Smile

# 619
  • София
По-скоро мисля, че тая Юлия е дъщеря или жена на украинеца и сега дири мъст и пари най-вече Simple Smile

Мъст!
И може би тя стои зад отвличането на Борис 😉

# 620
Е, защо Юлето да не е бременна? Може пък наистина да си е бременна, но този път наистина Драго да е бащата, така хоп и двамата братя ще си имат дечица. Wink

И жули като зажадняла монахиня уиски на екс на бара?
Водка, водчица.

# 621
  • София
Отвратителна Лора. Направо ми бърка в здравето таз женица.
Нямам търпение да узнае, че бебето не е на любимият и Драго.

# 622
И мегамистерията до момента в този епизод - позвъняването на вратата.

# 623
  • София
Търси ли някой Борис?

# 624
  • София
Търси ли някой Борис?
Кой беше Борис? 🤣

# 625
Нора много повече не се търпи, а покрай нея съвсем скапаха и Симо. Цяло щастие е, че не познавам лично такива хора. Поне Вики почна да ми харесва като вече не се интересува единствено от себе си. Все още чакам нещо по-значимо да се случи.

# 626
  • София
Лора с кого толкова се е съобразявала? Нещо ми се губи този момент. Тя си прави каквото иска, общо взето. Не че Снежа е най-подходящият съдник.
Май ще познаете, че тази загадъчната е дъщеря на убития украинец.
И стана ясно, че някой от същия блок и вход следи Лора ли?

# 627
  • София
И все пак Лора и Драго си отиват повече от Лора и Борис 😜

А точно Снежа седнала да чете морал! Егати свекървището! Може да смени единия с другия, но свекървата остава. 😂

# 628
Една реплика да ѝ харесам на Снежа"а скенер няма ли да сложат?" Joy
Детските истории ми дотягат многооо.
Темелкова защо ми е толкова неубедителна в този сериал не мога да си обясня.

# 629
Разбра ли се къде хукна Снежа? А този микробус, който толкова плаши Симо, да не се окаже, че е на някой, който наистина ги следи?

Общи условия

Активация на акаунт