Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 72

• 50 491
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • In transit
RebelHeart, благодаря ти, но съм от Варна. Тук нямаме Ремедиум.

Този аромат наистина ли е жасминов или е примесен с нещо? На кой парфюм е реплика?

Скрит текст:
Бял мускус и жасмин като аромати обожавам продуктите на Перлие. 

# 136
Тесоритата са доста трайни според мен.Есента ми се е случвало да ги надушвам само като вървя по улицата или морската градина.
Джасте,червения дракон за пръв път го виждам,а хипнотична отрова съм имала и истинска и реплика и ми е доста любим аромат.Къде е ТТ маркет във Варна,защо не го знам или не вдявам в момента?

# 137
Бобчи, нямаме ТТ Маркет във Варна за съжаление. Аз си вземам от русенския филиал. Мисля, че вече имат и онлайн поръчка и доставка.
Прилична верига са, даже говорих с един от мениджърите им да се замислят да отворят филиал и във Варна, той каза, че били мислили по въпроса, но предложенията за място, обект и цена не им допадали за момента. Grinning

Мики, не съм сигурна, но мисля, че не е чист жасмин. За него не знам чия реплика е и дали е реплика.
Пп Ето, погледни го тук:
https://www.fragrantica.com/perfume/Tesori-d-Oriente/Jasmin-di-Giava-7552.html
Дават го реплика на  Mugler Angel.

# 138
  • In transit
Джасте, благодаря. Ако наистина е реплика на Angel няма да ми хареса.

# 139
Има ги в Елитис
Видях в ДМ олио за лице и тяло с коноп, но и други съставки и не миришеше така гадно, както само от коноп, което си купих от био магазин. Някой ползвал ли го е? Има ли впечатления, защото мисля че е нов продукт?
От около седмица го ползвам. Мирише приятно и с лека консистенция. Ползвам го за маслено сваляне на грим и съм доволна от резултата за сега.

# 140
  • София
Днес купих ето този крем за ръце с хиалурон

На първо четене е доста добре - състав - чудесен, аромат приятен, попива бързо и нямам усещането, че съм с крем.

# 141
Препоръчайте ми хубаво червило със сатенен завършек, което да е издръжливо. Търся нюд цвят, който да не кафенее.

# 142
  • на земята
Здравейте красиви дами,искам да попитам дали някой е използвал продуктите от корейската козметика,серуми на Миша и още една има на която ми убегна името,по скоро се интересувам за серумите.На 45 съм,искам да я пробвам и събирам мнения преди да закупя.
Благодаря ви

# 143
Лаленце, в подфорума има нарочна тема за азиатската/корейската козметика. Потърси я, предполагам там ще намериш доста по синтезирана информация за това което те интересува т. к. темата е само за азиатски/корейски продукти и тяхното действие.
Ето я темата:
Азиатска козметика и грим

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 09:33 от Джаста Праста

# 144
Лимонче, виж Голден роуз, имат много приятни нюд цветове, но при мен за съжаление не са много издръжливи.

# 145
Варненки,новото Лили е на мястото на Тропса след Чинара на Черно море

# 146
  • на земята
Лаленце, в подфорума има нарочна тема за азиатската/корейската козметика. Потърси я, предполагам там ще намериш доста по синтезирана информация за това което те интересува т. к. темата е само за азиатски/корейски продукти и тяхното действие.
Ето я темата:
Азиатска козметика и грим
Много благодаря ❤❤❤

# 147
  • Стара Загора
Скоро преоткрих течно матово червило на Flormar, което имах от доста време, и постоянно го нося в момента и съответно вече е на привършване, но като тръгнах да го търся по магазините се оказа, че не мога да го открия. Етикетът на моето е изтрит, но предполагам цветът е 002 fall rose (от обикновената серия, не с черешата). В сайта на Лили го има, но във физическите магазини липсва на стелажа. Дали старата серия е спряна и заменена от тази с черешата?

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 11:01 от ❇Sisi_91❇

# 148
  • Light of Zartha
Мисля, че ги замениха наистина. Не съм виждала от старите, а аз също имам(08 cherry) ако не се лъжа. Много са комфортни, но и не толкова трайни поне при мен. Нещото, което с мъка ама наистина с мъка махам от устните си са две червила - на Голдън Роуз и Мейбълин. Там наистина има трайност, но и изсушаване.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт