Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 72

• 50 528
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Моята зъболекарка бе казала след употребата му, че изчиства зъбите в кабинета с някаква паста.

# 256
Вода за уста ползвам на ДМ зелената, мисля че имат още 2 вида или на Астера Пародонт. Понякога взимам и на Елудрил.
Взех някаква на Лакалут, а точно Елудрил ми оцвети зъбите. А и не се препоръчва за ежедневно ползване.

Здравейте, коя вода на Еурдил сте ползвала? Има 1 с високо съдържание на хлорхексидин, който е виновник за оцветяване, ако се ползва водата по-дълго от описанато ИТН.

# 257
А на мен зъболекарката ми каза да го разреждам с вода т.е да не се жабуря само с него ...за елудрил говоря ...

# 258
  • Пеликания
Има два вида. Едината е концентрат, която се разрежда с вода и не е за дълга употреба, а другата Daily и става за постоянна употреба.

# 259
Има два вида. Едината е концентрат, която се разрежда с вода и не е за дълга употреба, а другата Daily и става за постоянна употреба.
И двете оцветяват, концентрираната повече. Аз ползвах нея, разреждах я с вода. Трябваше да е задължително с хлорхексидин, понеже ми вадиха мъдрец, а само тя е с такъв в състава. И още една, но не ми беше позната марка и не я запомних.

# 260
Днес имах доста работа и чак сега успявам да ви изчета и да се включа.
Аз също споделям позитивните мнения за makeup.bg!!! Винаги всичко е много добре опаковано, идва за около седмица, сроковете на годност са съвсем окей.
Научих за сайта от темата, съфорумка го беше постнала преди време.
От там си поръчвам грим, бяла козметика и козметика за коса. От там се сдобих с продукти за коса на Loreal pro, които ми излизат на цената на дрогериините.

# 261
  • Пеликания
Скрит текст:
И двете оцветяват, концентрираната повече. Аз ползвах нея, разреждах я с вода. Трябваше да е задължително с хлорхексидин, понеже ми вадиха мъдрец, а само тя е с такъв в състава. И още една, но не ми беше позната марка и не я запомних.
[/quote]
Не знам, при мен не е имало оцветяване като съм ги ползвала.

# 262
  • София
при нужда от вода с хлорхексидин, може да опитате :
https://remedium.bg/astera-chlorhexidine-voda-za-usta-s-hlorheks … -h300-ml-146646/p
 За 4 лева върши същата работа, също може да оцвети при продължителна употреба, затова се ползва временно след проблема и после си минавате на класическа вода.

# 263
А на мен зъболекарката ми каза да го разреждам с вода т.е да не се жабуря само с него ...за елудрил говоря ...

Така и предположих, че става въпрос за Елудрил Класик, само той е концентрат от водите Елудрил. Работех за тази фирма и ги познавам отлично. Тази вода се ползва разредена в мерителната чашка се сипва 15мл концентрат и се допълва до горе с вода. МНОГО ВАЖНО Е ДА НЕ СЕ ПОЛЗВА ПОВЕЧЕ ОТ 15 ДНИ, защото тогава се получава оцветяване на зъбите. Има други води на Елудрил и не само техни, които са за ежедневна употреба.

# 264
Пробвах Скай Хай, много ми допадна. Четката е много добра и спомага за търсеният ефект, туша е умерено плътен. Аз разресах после със стара спирала, чиято четка много добре разделя. Според мен е много добра за тази що годе ниска цена.

# 265
  • БГ
Здравейте,
ползвали ли сте leave in крема на Pantene? Вчера търсих новото мляко за коса на Balea, но още не са го заредили.

Скрит текст:

# 266
И аз точно се чудех за този сайт и търсех мнения...фон дьо тен ,който купувам около 20 лв.при тях е на 9 лв.?!!и да не е спам ,във всички магазини на лили се предлагат бб кремовете на миша?фон дьо тен ползвам цвят" light beige",със светла кожа съм и се чудя 21 шли 23 на миша да си взема.
Не се предлагат във всички магазини.

# 267
Дами можете ли да ми препоръчате очна линия, която не се размазва и е подходяща за чувствителни очи?  Държа най-вече на дълготрайност Simple Smile
Ползвате ли база за сенки и ако да, каква?

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 16:11 от Let.it.be

# 268

Просто не се сдържах 😂
И не само, че не се сдържах да я купя, ами и на обяд се разгримирах частично , за да я пробвам... луд умора няма.
И така... Хубава е спиралата, дава доста добра дължина, обема е една идея по-малко от този  който аз търся, но е приличен. Но слепва миглите доста, може би като поизсъхне малко ще е по-добре.
С две думи добра спирала, но социалните мрежи доста ескалираха с хвалбите, не е нещо невиждано до момента.
Ако имате нужда от нова спирала, вземете си я.
Но ако и вие като мен имате 5-6 отворени спирали и е само любопитство- подминавайте (ако можете 😁)

# 269
Аз също ползвам Елудрил за разреждане, опаковката ми стига за седмица. Ползвам я когато ми се възпали венеца, както казах за седмица и после си продължавам с другите. Не съм имала проблем с оцветяване.

Общи условия

Активация на акаунт