Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 72

• 51 956
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, от кой крем против бръчки на Лавера сте доволни ? Хубаво ли ухаят ?

# 361
Относно ролерите - преди време си купих този комплект, който се състои от нефритен ролер и нефритен камък гуа ша. Преди месец си правех масажи всяка сутрин и всяка вечер след нанасяне на продуктите в рутината ми. Не мога да кажа, че видях wow ефект, ако трябва да съм честна.
https://www.vivre.bg/p-1351767/%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%B0_%D … ype=2&ch_id=1

Преди може би година и половина, две си поръчах и ето този ролер, с който снощи минах по лицето си, а след това използвах balea aqua express shot, единичните ампули. Останах доволна и от цената им за левче и нещо със сигурност ще си взема пак.
https://www.vivre.bg/p-1133086/%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1 … ype=2&ch_id=1

# 362
Аз си взех такъв ролер от Китай за три долара, но според мен тези с розов кварц са по-добри. Моят е зелен, но нефритът лесно може да се фалшифицира, докато розовият кварц си личи.

# 363
А каква е значението дали ще кварц, нефрит, минерал или просто някаква пластмаса?
Мислех, че целта на уреда е самия масаж на лицето, а камъните/пластмасите по него - просто маркетингов трик. Simple Smile

# 364
  • София

Имам такъв, но на друга марка. Доволна съм и аз. преди много го ползвах с масла за лице. Сега съм спряла използването на маслата и не го използвам.

# 365
Не мисля, че е само до масажа, а и до материала на камъка.

# 366
Има много обяснения защо трябва да е естествен кристал, но аз за съжаление не съм ги запомнила, понеже така и не се наканвам да си купя ролер. Но да, има значение.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 13:16 от ARIA*

# 367
Има значение, трябва да е студен, което може да се постигне и със слагане във фризера преди масаж. Но със сигурност кристал е много по-добре отколкото пластмаса.

# 368
Много носех камъни преди, но после ги зарязах, не знам защо. Иначе и аз вярвам в свойствата им. В Индийския магазин на Графа имаше ролер от розов кварц за околко 20 лева, за който търси Hug

# 369
И аз там гледах, освен розов кварц имаше ролери и от аметист Simple Smile

# 370
Имате ли отзиви за тези?
Split ends miracle

# 371
  • София
Много съм доволна от златната маска за лице на Evelin cosmetics

Усеща си много добре кожата.

# 372
Малките серумчета предлагат ли се в ДМ или Лили?
За шампоана нямам мнение, но си бях взела маската от същата серия. Имам сериозен проблем с цъфнали краища, използвах я и по двата начина - като пре-уош и като маска след шампоана. Не видях абсолютно никакъв ефект. Бих пробвала тези малки серумчета, но от маската не видях промяна.
Имате ли отзиви за тези?
Split ends miracle

# 373
Изпуснала съм 25 страници ScreamJoy
Имам този гел, но нещо се чудя дали ми пасва.. От миналата година ми е, но съм го ползвала 5 пъти най - много.. Нещо да кажете?
Aqua
Rose Water
Carbomer
Aloe Barbadensis Leaf Juice
Sodium Hyaluronate
Phenoxyethanol
Ethylhexylglycerin
Panthenol
Sodium Hydroxide

# 374
В Лили в сайта, не ги намирам.
Скрит текст:
Има някакво в подобна опаковка

GLISS ULTIMATE REPAIR Маска за коса мини, 20 мл. 2,25 лв.
А знаете ли нещо, което действа на накъсани краища?

Общи условия

Активация на акаунт