Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 72

• 51 114
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
И аз имам една поръчка от събота, на сайта пише Всички поръчки се обработват до 2-6 работни дни, ще споделя колко ще им отнеме Simple Smile

# 661
  • София
Чак сега виждам въпроса и коментарите ви за Ремедиум. Вчера поръчах и си правех сметката утре да си я взема от офиса на доставчика. Явно много съм се заблудила.

# 662
На Нивеа ползвах не ми запушваше пори,също ми е смесена кожата.Слагах и малко транслуентна пудра.
Преди нея ползвах една не дрогерийна,честно казано,разлика поне видима нямаше.Имах следродилна мелазма,ужасно ужасна беше и щом намаля рязко и от нивеата съм доволна.Добре е предпазвала явно

# 663
  • Ланкър, планините Овнерог
От Ремедиум може би преди 3-4г поръчах за пръв и последен път. Последен точно заради срока на доставка, помня, че доста си почаках. По-добре да наобиколя "живите" им аптеки, ако толкова имат нещо безценно, в центъра поне са една до друга.

# 664
На Нивеа ползвах не ми запушваше пори,също ми е смесена кожата.Слагах и малко транслуентна пудра.
Преди нея ползвах една не дрогерийна,честно казано,разлика поне видима нямаше.Имах следродилна мелазма,ужасно ужасна беше и щом намаля рязко и от нивеата съм доволна.Добре е предпазвала явно

Този ли?

# 665
Точно.И с кю10 и анти ейдж има,нея също я ползвах.

# 666
Shine Control на Нивея не го откривам никъде във физически магазини. Имам съмнения, че го спряха, а и аз съм чувала добри отзиви за него.

# 667
Ами надявам се да не са.Миналия август го взех от ДМ.

# 668
Няма го, аз го търсех усилено към началото на зимата и имаше само от този на Нивея q Q10 Anti Age and Anti-Pigments, който също е добър и не ми е правил проблеми, дори съжалявам, че започнах да експериментирам и не си останах с него. Но много искам да пробвам Shine Control, защото четох, че матира. Дори и онлайн го няма, сега пак се разрових. Sad

# 669
Shine Control ползвах и аз и ми беше перфектен.
В началото на Декември ми свърши и усилено го търсих къде ли не, но без успех. Писах им
в Инстаграм на Нивеа и ми отговориха, че е сезонен продукт, на пролет ще го има пак.
Взех Анти Ейдж, но ми мазнееше и така си стои, цял, пуснала съм го в темата за размени.

# 670
Понеже работя в областа на търговията за летния период пускат слънцезащитните продукти и есента си ги  прибират това със сигурност го знаете просто имайте търпение въпрос на време е да заредят по магазините ..

# 671
Анти ейдж е по-удачен за кратко излагане на слънце,за следобедните часове,или за септември да речем.Поне при мен де.Като цяло слънцезащитите на Нивеа не са никак лоши,при положение че не съм никакъв фен на марката.

# 672
И аз да кажа за ремедиум-декември поръчах, чаках 10тина дни и накрая в поръчката липсваше един от артикулите (а в касовия бон фигурираше). Писах им имейл и ми го изпратиха с експресна доставка за тяхна сметка, но все пак едва ли бих купувала пак онлайн от там.

# 673
  • Стара Загора
Аз използвам целогодишно кремчето на Нивеа с 50 фактор, уж матиращото. Зимата пуснаха този.

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 09:38 от ❇Sisi_91❇

# 674
  • София, България
Благодаря за мненията.
От Ремедиум, преди малко звъннаха и естествено, едно от поръчаните неша го нямали, дали да пращат така, казах да пращат, че нещата ми трябват, но честно казано повече не бих поръчала от тях, всеки път нещо липсва, преди поне със срока на доставка бяха по-бързи, сега и това не им е ок.

Общи условия

Активация на акаунт