Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 72

• 49 955
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Какво дава най-добър и бърз резултат за гъбички на ноктите на краката?

Медицински педикрюр между 6 и 9 месеца редовно ходене при някой, който знае какво прави.

# 31
  • Deutschland
Аз в момента съм с около десетина май маски,иначе бяха доооста.Но докато не свършат не купувам.През ден или всеки ден си правя също.
Фрау,детето ли или вие сте със зъбите?Да минава бързо!

Детето

# 32
Има ли някой мнение за този шампоан 
Скрит текст:
.
Търся хубав такъв,но не искам да поръчвам от онлайн магазин.

# 33
  • Стара Загора
Някой използвал ли е серума с ретинол на Balea?

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 12:27 от ❇Sisi_91❇

# 34
  • София
Препоръчайте хубав молив за очи,  дебел. Търся си петролено зелено.

# 35
ДМ няма да се връща към стария модел. Опитват се да се доближат до другите си европейски магазини.

Откакто минаха на този модел, цените на много продукти са по-ниски от тези в другите дрогерии, особено като ги сравним с тези на Лили, аз виждам голяма разлика. Даже някои са по-изгодни и от Ремедиум, които по принцип поддържат едни от най-ниските цени.

# 36
  • Пловдив
Благодаря *арис* и aivito ще трябва да взема едно масло от чаено дърво, но май и без педикюр няма да ми се размине, защото бая години не мога да намеря нищо

# 37
ДМ няма да се връща към стария модел. Опитват се да се доближат до другите си европейски магазини.

Откакто минаха на този модел, цените на много продукти са по-ниски от тези в другите дрогерии, особено като ги сравним с тези на Лили, аз виждам голяма разлика. Даже някои са по-изгодни и от Ремедиум, които по принцип поддържат едни от най-ниските цени.
Абсолютно! Затова винаги много ме учудва носталгията към стария модел, като преди те даже държаха цените височки.

# 38
Купих го наскоро, спонтанно Smile в смисъл не беше търсен продукт, но съм го ползвала само веднъж - отворих го за проба. Като консистенция е като серума с вит. Ц  - течен, кремообразен, може би една идея по-гъст, но аромата не ми допадна особено.  Попи добре, не ми лепнеше, не мазнееше, но отгоре естествено сложих и крем. Не можах да го ползвам повече, защото направих лазерен пилинг и сега 1 месец няма да ползвам козметиката, която употребявам по принцип.

# 39
Тези маски имам в момента.Доволна съм от тях,без тази на лидл сиен и тази розовичката пилинг пил оф, не ми допада аромата на розовичката.Другите са хубави

# 40
Тези маски много харесвам и купувам редовно:

# 41
Кое препоръчвате на TESORI D'ORIENTE като по-траен и по-хубав аромат
- деоспрей
- боди мист
- крем за тяло
- омекотител
- тоалетна вода
- душ гел
- душ крем
- сапун

# 42
Всичките им продукти май са с дълготраен аромат, но тоалетните води са на първо място. Чела съм много положителни мнения за тях и много исках да ги пробвам, но за жалост нито един от ароматите не ми хареса - идват ми прекалено натрапчиви, ретро и ориенталски.

Относно маските - харесвам маските на Миша и Chamos. Има една бълбукаща на Chamos - любимка ми е. Неприятна е за изтърпяване ама кожата ми всеки път е преобразена след ползването ѝ.
От тези на Балеа и Шабенс, кожата ми пари, зачервява се и свършвам с обриви и пъпки. Никога повече.  Да не говорим за кир ефекта и че цялото това мъчение не дава никакъв ефект, поне при мен.

# 43
Кое препоръчвате на TESORI D'ORIENTE като по-траен и по-хубав аромат
- деоспрей
- боди мист
- крем за тяло
- омекотител
- тоалетна вода
- душ гел
- душ крем
- сапун
Фен съм на омекотителите  Byzantium (по- тежък и сладникав , но доста траен аромат ) и Аюрведа( по- свеж и лек , но все пак  относително траен аромат ) , и ема за ръце с китайска орхидея  редовно си го подновявам . В момента формирам мнение за течният ( с цвят от лотус) и твърдият (китайска орхидея) им сапун ,  не изсушават прекалено ,  ароматите  държът като този на течният сапун една идея повече , но може би е и заради аромата.

# 44
Snail repair маската е яка, доволна бях и аз.
На Апивита също са чудесни продуктите.На Тесори не ми харесва аромата, не е моето.

Общи условия

Активация на акаунт