Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 72

• 50 526
  • 752
  •   1
Отговори
# 210

Аз тази база имам.
За стягане на венците съм ползвала Лакалут и Астера Пародонт,а за свежест синята на Астера.

# 211
  • Ланкър, планините Овнерог
Първо ди го купих този и много ми хареса. Дойде време за нов и не знам кой ме би през ръцете да си взема този , който е 8 в 1 - ми не ми харесва как ми прави миглите.

# 212
  • Light of Zartha

Понеже сега тези 2те маски са намалени, едната е за боядисана коса, другата за обем...а аз съм с боядисана коса, но и обем няма да откажа 😄
Някой тествал ли ги е, че се чудя коя да взема 😄

Аз! Правят косата ми страхотна! В момента имам трета опаковка, но този път от тази червената с термозащита.

# 213

Понеже сега тези 2те маски са намалени, едната е за боядисана коса, другата за обем...а аз съм с боядисана коса, но и обем няма да откажа 😄
Някой тествал ли ги е, че се чудя коя да взема 😄

Аз! Правят косата ми страхотна! В момента имам трета опаковка, но този път от тази червената с термозащита.
Някоя от тях да е хидратираща?

# 214
  • Light of Zartha
При мен и двете хидратираха. Синята може би една идея повече. Харесвам ги, защото заглаждат косата и много лесно се разресва след това, а аз съм с адски заплитаща се коса.

# 215
  • Стара Загора
На мен ми харсват лосионите на балеа обаче повечето хубави са лимитирани аромата беше страхотен  но трудно попиваше    този ми хареса повече попива бързо
Юбилейният лосион на Balea не е толкова воднист като повечето на марката в такива тубички, има приятен аромат, но наистина малко по-бавно попива. Другия крем-олио купувам вече няколко пъти, омекотява и кожата стои леко мазна, но не по неприятен начин, а си личи, че е намазана с крем (не успях да го обясня добре, но тези, които са го използвали, знаят за какво говоря). Препоръчвам го.

# 216
Днес си стоя в колата и пиша коментар (предният ми), в който наредих едно хубаво лосионите за тяло на Balea. Мислих си дали да не спомена един с бадем, който наистина мога да кажа, че МНОГО ми беше харесал, но беше лимитирана серия. Хидратираше добре, аромата му много ми харесва и също така се нанася изключително лесно. Но понеже беше лимитиран (преди 2-3 години си го бях купувала) не го споменах. Е, отивам в ДМ малко след като написах коментара и - чудо! На щанда пълно с въпросния лосион, но вече надписа, че е лимитирана серия го няма. Заредих се с 2 броя.
❇Sisi_91❇ втората снимка е на лосиона, за който говоря.

# 217
На Ревюел съм ползвала маските с люта чушка и с маслата,много са добри.И тези ще пробвам.

# 218
МОМИЧЕТА!!!
Видях предложение от Inaessentials - по случай 8-ми март подаряват 1000 опаковки био вода от бял бор. Бързо направих една поръчка на безплатната вода и една опаковка лавандулова.
Офертата е валидна само до 00.00 , сега ми излезе и веднага пиша.

# 219
Минавам да похваля бързосъхнещите лакове на Есенс - наистина съхне за по-малко от минута и дори изглежда прилично на един средно дебел слой. За мен е идеален, когато реша да се лакирам в последния момент, преди да изляза. Цветовете са само 5 за съжаление.

# 220
Темата за спиралите - аз поръчвам от makeup.bg. Дори с цена на доставката доста от продуктите са по-ефтини от дрогериите.
В момента използвам Loreal Paradise, в ДМ и Лили е на редовна цена около 25лв, а аз взех за 11 от makeup.bg

# 221
Благодаря на който препоръча вит. С на Балеа - то взе че се оказа много приятен, особено с консистенцията, като коприна е на допир.

Ползвате ли тези суперактуални ролери за лице от минерали (аметист, кварц, нефрит)?
От 3 дена масажирам с такъв (розов кварц) и съм много доволна.

# 222
Темата за спиралите - аз поръчвам от makeup.bg. Дори с цена на доставката доста от продуктите са по-ефтини от дрогериите.
В момента използвам Loreal Paradise, в ДМ и Лили е на редовна цена около 25лв, а аз взех за 11 от makeup.bg

Сега разгледах сайта и доста от продуктите, които ползвам са на значително по-ниски цени.
За колко време пристигат поръчките и коректни ли са като цяло?

# 223

Сега разгледах сайта и доста от продуктите, които ползвам са на значително по-ниски цени.
За колко време пристигат поръчките и коректни ли са като цяло?
Аз съм доста доволна, за ден ми пристигна поръчката. Имат и неща, които не се предлагат по дрогериите в България.

# 224
  • Бургас
Коректни са Мейкъп, имам поръчки от тях.

Общи условия

Активация на акаунт